Săpun de baie doTerra Balance

Săpunul de baie doTerra Balance este formulat în jurul amestecului exclusiv pentru echilibrare doTerra Balance, ce conține uleiurile esențiale de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Mușețel Albastru Marocan, Mușețel German și Osmanthus, un amestec cu o aromă ispititoare, ce favorizează liniștea și relaxarea, pentru a crea o experiență calmantă și o stare de bine.
Aroma caldă și lemnoasă a amestecului doTerra Balance se îmbină perfect cu beneficiile săpunului negru african și al uleiului de floarea soarelui, pentru a lăsa în urmă o piele curată, moale și perfect hidratată.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 12.67€
PREȚ DE MEMBRU:9.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Săpun de baie Balance doTerra – Descriere

Săpunul de baie doTerra Balance face parte din linia de produse doTerra Spa, ce își propune să îmbine elemente naturale sigure, cu proprietăți de curățare și hidratare pentru piele și uleiuri esențiale cu proprietăți aromatice speciale.

Uleiurile esențiale din amestecul doTerra Balance, în mod special Uleiul esențial de Molid și Uleiul de Lemn de Ho oferă o experiență superioară de curățare, producând în același timp o aromă unică, ce calmează și reface echilibrul, iar Uleiul esențial de Tămâie are un efect calmant asupra pielii.
Săpunul negru african – realizat dintr-o combinație de Unt de Shea, Ulei de Nucă de Cocos, Ulei de sâmburi de Palmier și Coajă de Cacao – contribuie la o senzație de hidratare superioară a pielii, în timp ce Uleiul de floarea-soarelui, substanța emolientă din compoziția săpunului, hidratează și reîntinerește pielea.

Dacă alte săpunuri conțin substanțe chimice nocive sau agenți tensioactivi duri, Săpunul de baie doTerra Balance are în compoziția sa cele mai bune ingrediente naturale, pentru a oferi pielii tale îngrijirea de care are nevoie.

Săpun de baie Balance doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Ține Săpunul echilibrant doTerra Balance la îndemână, lângă cadă, pentru un acces cât mai facil și pentru a nu uita să te bucuri zilnic de beneficiile sale pentru piele.
 •  Folosește zilnic Săpunul de baie doTerra Balance pentru a-ți curăța pielea cu produse naturale – uleiuri esențiale cu proprietăți naturale de curățare superioare – dar și pentru a hidrata în profunzime pielea.
 •  Folosește Săpunul de baie doTerra Balance alături de alte produse din gama doTerra Spa, pentru o experiență unică de spa la tine acasă.
 •  Învelește săpunul într-un strat de lână pentru a-ți crea propriul tău săpun în pâslă DIY.
 •  Răsfață-te încă de la prima utilizare cu spuma delicată a Săpunului doTerra Balance, ce alunecă ușor pe suprafața pielii, curățând în profunzime atât la baie cât și la duș.
 •  Bucură-te de parfumul echilibrant și cald al uleiurilor esențiale de Molid și Lemn de Ho, în orice moment al zilei, dar mai ales seara, după o zi dificilă, când simți nevoia să îți echilibrezi emoțiile de peste zi și să te relaxezi.

Săpun de baie Balance doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Adaugă apă pentru ca săpunul să facă o spumă bogată. Folosește la duș, baie sau în chiuvetă. Pentru ca săpunul să dureze mai mult, menține-l uscat între folosiri.

Săpun de baie Balance doTerra – Ingrediente principale

Amestecul exclusiv doTerra Balance:
Ulei esențial de Molid
Ulei esențial de Lemn de Ho
Ulei esențial de Tămâie
Ulei esențial de Mușețel Albastru Marocan
Ulei esențial de Mușețel German
Ulei esențial de Osmanthus

Săpun negru african
Ulei de floarea soarelui

Săpun de baie Balance doTerra – Măsuri de precauție

Evită contactul direct cu ochii. Păstrează la temperatura camerei. Evită căldura excesivă.
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 săpun de 15 grame

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?