Săpun de baie doTerra Serenity

Săpunul de baie doTerra Serenity este un săpun unic, formulat în jurul amestecului exclusiv odihnitor doTerra Serenity, ce combină uleiuri esențiale renumite pentru proprietățile lor de detensionare, relaxare și calmare a stărilor emoționale – Levănțică, Măghiran, Mușețel Roman, Ylang Ylang, Santal Hawaiian și Vanilie Absolut, pentru a oferi un efect de liniștire ce poate fi resimțit imediat.
Aroma dulce și caldă, relaxantă și odihnitoare, a amestecului doTerra Serenity se îmbină perfect cu beneficiile Uleiului de Jojoba și ale glicerinei derivate din plante pentru a oferi pielii tale o hidratare superioară.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 13€
PREȚ DE MEMBRU:9.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Săpun de baie Serenity doTerra – Descriere

Săpunul de baie doTerra Serenity face parte din linia de produse doTerra Spa, ce își propune să îmbine elemente naturale sigure, cu proprietăți de curățare și hidratare pentru piele și uleiuri esențiale cu proprietăți aromatice speciale.
Săpunul de baie doTerra Serenity oferă o experiență unică, de care te vei bucura încă de la prima utilizare, grație spumei delicate care alunecă ușor pe piele, dar și curățării eficiente dublate de hidratare.
Uleiurile esențiale din amestecul doTerra Serenity crează un mediu de calm și o stare minunată de relaxare, datorită aromelor unice, ce calmează și relaxează.

Uleiul de semințe de Jojoba este renumit pentru absorbția sa rapidă în piele, ca și pentru capacitatea de a hidrata în profunzime. La rândul său, glicerina derivată din plante hidratează pielea și contribuie la menținerea umidității sale, oferind în același timp o aplicare ușoară a spumei pe piele.
Sucul de aloe are beneficii de purificare, hidratare și calmare și lasă în urma sa o piele fină și netedă, în timp ce argila albă (caolin) – un ingredient extrem de popular al produselor de îngrijire a pielii, așa cum sunt măștile pentru față cu argilă – conferă Săpunului de baie doTerra Serenity nuanța superbă de lavandă.

Dacă alte săpunuri conțin substanțe chimice nocive sau surfactanți agresivi, Săpunul de baie doTerra Serenity are în compoziția sa cele mai bune ingrediente naturale, pentru a oferi pielii tale îngrijirea de care are nevoie.

Săpun de baie Serenity doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Ține Săpunul echilibrant doTerra Serenity la îndemână, în baie, pentru un acces cât mai facil și pentru a nu uita să te bucuri zilnic de paradisul aromatic pe care ți-l oferă.
  •  Folosește zilnic Săpunul de baie doTerra Serenity pentru a-ți curăța pielea cu produse naturale – uleiuri esențiale cu proprietăți naturale de curățare superioare – dar și pentru a hidrata în profunzime pielea.
  •  Folosește Săpunul de baie doTerra Serenity alături de alte produse din gama doTerra Spa, pentru o experiență unică de spa la tine acasă, pentru un plus de relaxare și un mediu propice somnului odihnitor.
  •  Răsfață-te încă de la prima utilizare cu spuma delicată a Săpunului Serenity de la doTerra, ce alunecă ușor pe suprafața pielii, curățând-o în profunzime, hrănind-o și catifelând-o.
  •  Bucură-te de parfumul dulce și cald, relaxant și odihnitor, al uleiurilor esențiale din amestecul doTerra Serenity în orice moment al zilei, dar mai ales seara, când simți nevoia de relaxare și când îți dorești să creezi un mediu odihnitor, propice somnului.

Săpun de baie Serenity doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Adaugă apă pentru ca săpunul să facă o spumă bogată. Folosește la duș, baie sau în chiuvetă. Pentru ca săpunul să dureze mai mult, menține-l uscat între folosiri.

Săpun de baie Serenity doTerra – Ingrediente principale

Amestecul doTerra Serenity
Ulei esențial de Levănțică
Ulei esențial de Măghiran
Ulei esențial de Mușețel Roman
Ulei esențial de Ylang Ylang
Ulei esențial de Santal Hawaiian
Extract de Vanilie Absolut

Ulei de Jojoba
Ulei de floarea soarelui
Glicerină derivată din plante
Suc de aloe
Argilă caolin naturală

Săpun de baie Serenity doTerra – Măsuri de precauție

Evită contactul direct cu ochii. Păstrează la temperatura camerei. Evită căldura excesivă.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 săpun de 15 grame

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?