Săpun de baie hidratant doTerra Spa

Așa cum o arată și numele său, Săpunul de baie hidratant doTerra Spa hidratează intens pielea, grație formulei sale luxuriante. În plus, datorită ingredientelor sale naturale și delicate, Săpunul hidratant doTerra Spa curăță pielea în profunzime și oferă beneficii liniștitoare, ce permit pielii să arate bine și să fie moale și catifelată la atingere.

Printre ingredientele sale unice, utilizarea uleiurilor esențiale CPTG de Bergamotă și Grapefruit fac din Săpunul de baie hidratant doTerra Spa un produs în care poți avea încredere și care te poate ajuta să te simți bine zilnic.
Răsfață-te cu aroma revigorantă, care binedispune, dar și cu proprietățile de curățare ale uleiurilor esențiale care se regăsesc în Săpunul de baie hidratant doTerra Spa. Acest produs suficient de delicat pentru orice tip de piele nu trebuie să îți lipsească din rutina de curățare a pielii.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 12.67€
PREȚ DE MEMBRU:9.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Săpun de baie hidratant doTerra – Descriere

Unul dintre cele mai importante beneficii ale Săpunului de baie hidratant doTerra Spa este acela că folosește uleiuri esențiale cu proprietăți naturale de purifiere, pentru a ajuta la curățarea corpului. Uleiurile de citrice precum cel de Grapefruit și cel de Bergamotă, sunt cunoscute drept purificatori naturali și oferă o modalitate sigură de a curăța pielea și de a o calma în același timp.

Uleiurile esențiale din compoziția Săpunului de baie hidratant creează, în plus, și o experiență aromatică plăcută, de tip spa, pentru utilizator. Mirosurile energizante și revigorante ale Uleiurilor esențiale de Bergamotă și Grapefruit contribuie la crearea unei experiențe spa răcoritoare și aromatice la fiecare utilizare.

Dincolo de uleiurile esențiale, celelalte ingrediente din Săpunul de baie hidratant doTerra sunt la fel de benefice pentru piele. Uleiul din semințe de Jojoba este foarte apreciat în industria cosmetică și recunoscut pentru absorbția sa rapidă în piele, ca și pentru capacitatea sa de a hidrata în profunzime.

Glicerina derivată din plante hidratează pielea și contribuie la menținerea umidității, oferind în același timp o aplicare ușoară a spumei delicate.
Pudra din suc de aloe vera are efecte purificatoare, hidratante, calmante și emoliente pentru piele.
Fiecare Săpun de baie hidratant doTerra Spa este infuzat cu ingrediente naturale și sigure și cu uleiuri esențiale, pentru a curăța, netezi și emolia pielea. Dacă alte săpunuri conțin substanțe chimice nocive sau agenți tensioactivi duri, Săpunul de baie hidratant doTerra Spa are în compoziția sa cele mai bune ingrediente naturale, pentru a oferi pielii tale îngrijirea de care are nevoie.

Săpun de baie hidratant doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Folosește zilnic Săpunul de baie hidratant doTerra Spa pentru a-ți curăța corpul cu produse naturale – uleiuri esențiale cu proprietăți naturale de curățare – dar și pentru a hidrata în profunzime pielea.
  •  Răsfață-te încă de la prima utilizare cu spuma delicată a Săpunului de baie hidratant, ce alunecă ușor pe suprafața pielii, curățând în profunzime atât la baie cât și la duș.
  •  Include Săpunul de baie hidratant doTerra Spa în rutina ta zilnică de curățare și hidratare, atât vara când pielea expusă la soare se deshidratează treptat, cât și iarna când temperaturile scăzute agresează tegumentul.
  •  Bucură-te de parfumul revigorant al uleiurilor esențiale de Bergamotă și Grapefruit, seara, după o zi obositoare la serviciu, pentru o jumătate de oră de spa la tine acasă și te vei simți mai binedispus și echilibrat.

Săpun de baie hidratant doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Adaugă apă pentru ca săpunul să facă o spumă bogată. Folosește la duș, baie sau în chiuvetă. Pentru ca săpunul să dureze mai mult, menține-l uscat între folosiri.

Săpun de baie hidratant doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Bergamotă
Ulei esențial de Grapefruit
Ulei din semințe de Jojoba
Glicerină derivată din plante
Pudră din suc de aloe vera
Ulei din semințe de floarea soarelui

Săpun de baie hidratant doTerra – Măsuri de precauție

Evită contactul direct cu ochii. Păstrează la temperatura camerei. Evită căldura excesivă.
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 săpun de 15 grame

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?