Săpun de baie revigorant Citrus Bliss doTerra

Săpunul de baie revigorant Citrus Bliss din gama doTerra Spa crează o experiență superioară de curățare, oferind un boost de energie rutinei tale zilnice și stimulând întinerirea pielii.

Îmbinând beneficiile uleiurilor esențiale de Portocală sălbatică, Lămâie, Grapefruit, Mandarină, Bergamotă, Tangerină și Clementină, cu o notă de Vanilie Absolut, amestecul revigorant Citrus Bliss doTerra, care stă la baza Săpunului de baie revigorant Citrus Bliss, este un produs unic și armonios, cu un parfum vesel, dulce și proaspăt, care îmbunătățește starea de spirit și favorizează gândirea pozitivă.

Linia de produse doTerra Spa, din care face parte și Săpunul de baie revigorant Citrus Bliss, folosește uleiuri esențiale pure CPTG, de cea mai înaltă calitate, pentru a-ți oferi produse spa extrem de aromatice și care hrănesc pielea.
Fie că te afli într-o călătorie sau îți dorești o experiență relaxantă de spa acasă, produsele din colecția doTerra Spa îți vor oferi în mod sigur răsfățul după care tânjești.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 11.67€
PREȚ DE MEMBRU:8.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Săpun de baie revigorant Citrus Bliss doTerra – Descriere

Infuzat cu amestecul de uleiuri esențiale doTerra Citrus Bliss, Săpunul de baie revigorant Citrus Bliss conferă o aromă înălțătoare și energizantă unei rutine simple de exfoliere și stimulează proprietățile de curățare, datorită uleiurilor esențiale bogate în limonen, care formează acest blend favorit al clienților doTerra.

Proprietățile exfoliante naturale ale perlelor de ceară de floarea soarelui și pudra de coajă de portocală funcționează în tandem, pentru a netezi pielea și a o face mai fină, dar și pentru a stimula întinerirea acesteia.
Glicerina derivată din plante hidratează pielea și contribuie la reținerea umidității, oferind în același timp o aplicare ușoară a spumei delicate.
Uleiurile esențiale CPTG de Portocală Sălbatică, Lămâie, Grapefruit, Mandarină, Bergamotă, Tangerină și Clementină contribuie la reducerea stresului și îți îmbunătățesc starea de spirit.

Săpun de baie revigorant Citrus Bliss doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Folosește Săpunul de baie revigorant Citrus Bliss dimineața, ca modalitate perfectă de a te pregăti să cucerești o nouă zi pe care o ai în față.
  •  Ia cu tine Săpunul de baie revigorant Citrus Bliss când mergi în călătorii, fie că este vorba despre vacanțe sau despre călătorii în interes de serviciu, pentru a te bucura în orice moment de o stare de spirit energizată, dar și de o piele hrănită.
  •  Include Săpunul de baie revigorant Citrus Bliss în rutina ta de curățare, mai ales dacă ai o piele deshidratată, uscată și cu un aspect tern și ai nevoie de un boost de energie și reîntinerire.
  •  Săpunul de baie doTerra Citrus Bliss te va ajuta nu doar să ai o piele curată și hidratată, ci și o stare de spirit energizată, datorită aromei înălțătoare a amestecului Citrus Bliss, care stă la baza acestui săpun.
  •  Folosește Săpunul de baie revigorant Citrus Bliss la duș sau la baie, sau chiar și atunci când te speli rapid la chiuvetă, pentru a te bucura de beneficiile sale versatile în orice moment al zilei.

Săpun de baie revigorant Citrus Bliss doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Adaugă apă pentru ca săpunul să facă o spumă bogată. Folosește la duș, baie sau în chiuvetă. Pentru ca săpunul să dureze mai mult, menține-l uscat între folosiri.

Săpun de baie revigorant Citrus Bliss doTerra – Ingrediente principale

Amestecul revigorant Citrus Bliss doTerra
Ulei esențial de Portocală Sălbatică
Ulei esențial de Lămâie
Ulei esențial de Grapefruit
Ulei esențial de Mandarină
Ulei esențial de Bergamotă
Ulei esențial de Tangerină
Ulei esențial de Clementină

Ceară de floarea soarelui exfoliantă
Pudră de coajă de portocală
Glicerină derivată din plante

Săpun de baie revigorant Citrus Bliss doTerra – Măsuri de precauție

Evită contactul direct cu ochii. Păstrează la temperatura camerei. Evită căldura excesivă.
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 săpun de 115 g

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?