Scrub exfoliant de corp doTerra Spa

Scrubul pentru corp doTerra Spa este un exfoliant natural, care îți răsfață pielea, o exfoliază și o face fină și catifelată, lăsând în urma sa o strălucire naturală și sănătoasă.

Infuzat cu Uleiuri esențiale CPTG de Portocală Sălbatică, Grapefruit și Ghimbir, acest exfoliant oferă o experiență spa personalizată la domiciliu, care ispitește simțurile, răsfață corpul și încălzește sufletul.

Formulat cu un amestec bogat de uleiuri de Cocos, Kukui și Macadamia, Scrubul exfoliant pentru corp doTerra Spa nu numai că îndepărtează prin exfoliere celulele moarte ale pielii, dar redă și hidratarea vitală, pentru a menține pielea netedă și catifelată.
Așadar, dacă ești în căutarea unui produs de îngrijire personală cu ingrediente naturale sigure, Scrubul exfoliant pentru corp doTerra Spa este algerea ideală.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 31.67€
PREȚ DE MEMBRU:23.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Scrub exfoliant de corp doTerra – Descriere

O parte importantă a menținerii unui aspect sănătos al pielii este reprezentată de exfolierea din când a când a celulelor moarte ale pielii. Dacă multe dintre produsele exfoliante existente astăzi pe piață sunt dure cu pielea și elimina umiditatea acesteia, lăsând-o uscată și lipsită de strălucire, Scrubul exfoliant pentru corp doTerra Spa cu uleiuri esențiale curăță, calmează și exfoliază pielea, pentru a-i lăsa o strălucire moale și naturală.

Uleiul esențial de Portocală sălbatică, o componentă foarte obișnuită în produsele de îngrijire a pielii, datorită proprietăților sale de curățare și purificare, conferă Scrubului exfoliant doTerra Spa un efect puternic de curățare a pielii, dar adaugă și o aromă dulce și răcoritoare. De asemenea, Uleiul esențial de Grapefruit ajută și el la purificarea și curățarea pielii, promovând un ten curat și cu aspect sănătos, ca și un miros fructat încântător.
Utilizarea trestiei naturale de zahăr în Scrubul de corp doTerra Spa favorizează exfolierea ușoară a pielii, în timp ce Uleiul esențial de Ghimbir, caracterizat ca un ulei cald și picant, poate fi util pentru calmarea pielii, oferind o senzație reconfortantă atunci când este aplicat local.

Uleiurile de Floarea Soarelui și Migdale dulci sunt combinația ideală de hidratare și hrănire, care lasă în urmă o piele nedetă și catifelată. În plus, datorită Uleiului de nuci Kukui, Scrubul pentru corp doTerra Spa nu lasă reziduuri grase pe piele după aplicare.
Scrubul exfoliant pentru corp doTerra se asociază foarte bine și cu alte produse din linia de produse doTerra Spa, așa cum sunt Gelul de duș revigorant doTerra Spa sau Untul nutritiv de corp doTerra Spa.

Scrub exfoliant de corp doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Folosește Scrubul exfoliant pentru corp doTerra Spa când îți simți pielea aspră, uscată sau ternă și te vei putea bucura de un plus de hidratare. Te vei simți ca nouă, iar pielea ta va fi răsfățată și reparată.
  •  Bucură-te de o modalitate de a calma și purifica pielea, fără toxine, substanțe chimice sau sintetice, ci doar uleiuri esențiale și ingrediente naturale.
  •  Când pielea ta nu arată cel mai bine, Scrubul exfoliant pentru corp doTerra Spa te poate ajuta să-i redai gloria de altădată, cu ajutorul uleiurilor esențiale hidratante și calmante.
  •  Crează o experiență spa completă la tine acasă în weekend, sau chiar într-o seară, după o zi obositoare de muncă și încheie o baie relaxantă cu aplicarea Scrubului exfoliant pe piele, pentru o experiență aromatică încântătoare pentru simțuri și care îți va lăsa pielea caldă și răsfățată.
  •  Te poți bucura de beneficiile Scrubului exfoliant pentru corp doTerra Spa chiar și dacă ai o piele sensibilă. Exfolierea ușoară cu trestie de zahăr te va feri de iritații și de uscăciunea neplăcută a pielii, eliminând delicat celulele moarte, iar ingredientele liniștitoare – precum Uleiurile de Kukui, Macadamia și Cocos – vor lăsa în urmă o piele hidratată și netedă.

Scrub exfoliant de corp doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică scrubul cu generozitate pe pielea umedă, masând ușor pe picioare, coate și pe orice altă zonă care necesită exfoliere. Clătește bine.

Scrub exfoliant de corp doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Portocală sălbatică
Ulei esențial de Grapefruit
Ulei esențial de Ghimbir
Trestie de zahăr naturală
Ulei de Cocos
Ulei de Macadamia
Ulei de Floarea soarelui
Ulei de Migdale dulci
Ulei de nuci Kukui

Scrub exfoliant de corp doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 cutie de 226 g

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?