Ser de netezire a pielii doTerra

Infuzat cu uleiuri esențiale de Tămâie, Santal Hawaiian și Mir, certificate CPTG, Serul de netezire a pielii doTerra este formulat științific pentru a reduce aspectul liniilor fine și ridurilor și pentru a promova hidratarea pielii. Extractele și gumele naturale se combină cu ingrediente puternice anti-îmbătrânire, pentru a conferi pielii fermitate și un aspect mai tânăr.

Serul de netezire a pielii doTerra face parte din sistemul Essential Skin Care, un sistem de îngrijire a tenului extrem de apreciat de clienții doTerra, conceput pentru a tonifia, a hrăni și a proteja pielea prin valorificarea puterii uleiurilor esențiale CPTG.
Pentru cele mai bune rezultate, folosește Serul de netezire a pielii doTerra alături de alte produse din sistemul doTerra Essential Skin Care, așa cum sunt Loțiunea pentru curățarea feței, Crema hidratantă pentru față, Loțiunea tonică astringentă pentru reducerea porilor sau Crema anti-aging pentru ochi.

Dacă ai în plan folosirea mai multor produse din gama Essential Skin Care, ai la dispoziție și varianta unui Kit Personalizat de Îngrijire a Pielii doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 75.33€
PREȚ DE MEMBRU:56.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ser de netezire a pielii doTerra – Descriere

Renumit pentru proprietățile sale liniștitoare și de înfrumusețare, Uleiul esențial de tămâie poate fi folosit pentru a contribui la reducerea aspectului imperfecțiunilor pielii. Uleiul esențial de Santal Hawaiian este și el eficient în reducerea imperfecțiunilor pielii și în plus promovează un ten neted, cu aspect sănătos. Cu proprietăți puternice de calmare, Uleiul de Mir este benefic pentru promovarea unui ten neted și a unui aspect tânăr.

Perfluorodecalina este un ingredient unic ce contribuie la întinerirea pielii, redându-i elasticitatea, în timp ce Betaina, un umectant natural, protejeză celulele împotriva deshidratării.
Rhizobianul, Guma de Acaccia și Extractul din Ovăz au efecte imediate de lifting, iar Peptidele biomimetice conferă pielii un aspect strălucitor și reduc aspectul petelor hiperpigmentare, asigurând un ten neted, cu aspect uniform.

Ser de netezire a pielii doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Dacă multe produse pentru îngrijirea tenului pot irita sau usca pielea, Serul de netezire a pielii doTerra cu uleiuri esențiale hrănitoare și liniștitoare poate oferi o piele ca de bebeluș, fără să irite.
 •  Folosește Serul de netezire a pielii doTerra ca parte a rutinei tale zilnice. Este un mod mult mai simplu și mai puțin riscant decât alte metode de înfrumusețare a pielii disponibile astăzi. Formula sa puternică este concepută pentru a face eforturile anti-îmbătrânire simple, sigure și eficiente.
 •  Lasă uleiurile esențiale și extractele de plante să lucreze pentru tine și renunță la metode extravagante, scumpe sau discutabile pentru o piele cu aspect mai tânăr.
 •  Dacă te-ai săturat de alte produse anti-aging care usucă pielea, permite naturii blânde și hidratante a Serului de netezire a pielii să-ți ofere hidratarea și nutriția de care tenul tău are nevoie.
 •  Păstrează un tub de Ser de netezire a pielii doTerra în geanta sau rucsacul de călătorie pentru o utilizare ușoară și convenabilă, ori de câte ori ești departe de casă.
 •  Include Serul de netezire în rutina ta de dimineață și de noapte pentru rezultate optime.
 •  Bucură-te de funcția de pompare îmbunătățită pentru a pune cantitatea optimă de produs în mâini și pentru a aplica generos pe zonele p care dorești să le îngrijești.
 •  Utilizează alături de linia de produse Essential Skin Care pentru a îmbunătăți experiența de îngrijire a pielii cu produse infuzate cu uleiuri CPTG.

Ser de netezire a pielii doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe față și pe gât cu mișcări ascendente și spre exteriorul feței. Aplică apoi Crema hidratantă anti-aging doTerra.

Ser de netezire a pielii doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Mir
Ulei esențial de Santal Hawaiian
Ulei esențial de Tămâie
Perfluorodecalin
Esteri de Jojoba
Extract de Muguri de Fag
Extract de Ovăz
Betaină
Rizobian
Gumă de acaccia

Ser de netezire a pielii doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 tub de 30 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?