Ser hidratant doTerra Veráge Immortelle (15 ml)

Combinând proprietățile de curățare și întinerire ale uleiurilor esențiale de Tămâie, Santal Hawaiian, Helichrysum, Levănțică, Smirnă și Trandafir cu alte ingrediente naturale, Serul hidratant Veráge Immortelle este o formulă inovatoare, extrem de eficientă, care menține pielea hidratată, hrănită și fermă – tot ce ți-ai putea dori de la un ser hidratant.

Puterea serului hidratant Veráge Immortelle de a sfida timpul te poate ajuta să îți protejezi și să îți hidratezi pielea, oferindu-i o strălucire tinerească și sănătoasă.

Serul hidratant Veráge face parte gama doTerra Veráge Skin Care, o linie de îngrijire a tenului extrem de apreciată de clienții doTerra, concepută pentru a tonifia, a hrăni și a proteja pielea, prin valorificarea puterii uleiurilor esențiale CPTG.
Serul hidratant Veráge Immortelle este cu atât mai eficient atunci când este folosit alături de celelalte produse din gama doTerra Veráge Skin Care, precum Gelul pentru curățare Veráge, Loțiunea tonică Veráge și Crema Hidratantă Veráge.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 112€
PREȚ DE MEMBRU:84€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ser hidratant doTerra Veráge Immortelle – Descriere

Fie că te confrunți cu problemele unui ten aspru și neuniform, fie că vrei doar un plus de hidratare, Serul hidratant Veráge Immortelle este produsul perfect pe care trebuie să îl adaugi la regimul tău de îngrijire a pielii.
Serul este un mod excelent de a hidrata și îmbunătăți aspectul pielii, grație proprietăților de curățare și hrănire ale unora dintre cele mai importante uleiuri esențiale doTerra.
Dincolo de uleiurile esențiale pure, Serul hidratant Veráge Immortelle include și alte ingrediente naturale ce contribuie la o formulă sigură și eficientă.

Complexul de lipide regăsit în formula Serului hidratant Veráge Immortelle, merge un pas mai departe decât formulele celor mai multe seruri anti-rid comerciale, mimând lipidele de la suprafața pielii în apogeul tinereții și sănătății.
Formula include uleiuri de Jojoba, Măsline și Macadamia pentru a contribui la emolierea și netezirea pielii și pentru a promova un ten strălucitor și tânăr.

Serul Veráge Immortelle acționează și în profunzime, pentru a reduce aspectul ridurilor și al liniilor fine, datorită conținutului său de Ulei esențial de Helichrysum, un adaos extrem de popular în produsele anti-rid. Iată de ce acest must-have doTerra va fi cel mai bun aliat al tău pentru a ține ridurile la distanță, indiferent de vârstă și de tipul de ten.

Ser hidratant doTerra Veráge Immortelle – Beneficii și Mod de utilizare

 •  Aplică produsul în palmă și apoi pe fața curată și pe gât, cu o mișcare circulară ascendentă, până când serul este absorbit în piele.
 •  Include Serul hidratant Veráge Immortelle în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii, pentru a avea parte de beneficiile componentelor sale și pentru a promova un ten sănătos și strălucitor.
 •  Pentru cele mai bune rezultate, folosește Serul hidratant doTerra Veráge Immortelle dimineața și seara.
 •  Utilizarea consecventă a Serului hidratant Veráge Immortelle este un mod proactiv de a promova un ten cu un aspect tânăr, fără riduri.
 •  Folosit în mod regulat, Serul hidratant Veráge Immortelle sprijină o piele cu un aspect sănătos, valorificând puterea unora dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru piele. Vei adora cât de moale și netedă va fi pielea ta imediat ce începi să folosești serul.
 •  Apelează întotdeauna la Serul hidratant Veráge Immortelle, fie că te confrunți cu un ten aspru și neuniform, fie că îți dorești doar un plus de hidratare.
 •  Folosește Serul hidratant Veráge Immortelle în combinație cu alte produse din gama doTerra Veráge Skin Care, pentru a te bucura de cele mai bune rezultate.
 •  Ia cu tine Serul hidratant doTerra Veráge Immortelle și atunci când pleci în călătorii, pentru a te bucura de beneficiile sale și atunci când nu ești acasă.

Ser hidratant doTerra Veráge Immortelle – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe față, evitând contactul direct cu ochii.

Ser hidratant doTerra Veráge Immortelle – Ingrediente principale

Ulei esențial de Tămâie
Ulei esențial de Santal Hawaiian
Ulei esențial de Helichrysum
Ulei esențial de Levănțică
Ulei esențial de Smirnă
Ulei esențial de Trandafir
Esteri din uleiuri de Jojoba și Macadamia

Ser hidratant doTerra Veráge Immortelle – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 flacon de 15 ml
Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?