Spray de corp hidratant doTerra Spa

Îmbogățit cu amestecul captivant de uleiuri esențiale doTerra Beautiful – formulat cu Uleiuri esențiale de Osmanthus, Lime, Bergamotă și Tămâie – Sprayul de corp hidratant doTerra Spa oferă pielii tale hidratarea de care are nevoie, precum și beneficii din sfera aromoterapiei.

În plus, Sprayul de corp hidratant doTerra Spa conține și un amestec de uleiuri botanice, așa cum sunt Uleiurile de Cocos, Floarea Soarelui, Avocado și Fructul Pasiunii, care netezesc și hidratează profund pielea.
În doar câteva secunde, vei putea avea o piele catifelată și fină din cap până în picioare, grație Spra-ului hidratant de corp ultra-fin de la doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 42.67€
PREȚ DE MEMBRU:32€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Spray de corp hidratant doTerra – Descriere

Formula Sprayului hidratant pentru corp doTerra Spa include un amestec de uleiuri botanice care netezesc și hidratează profund pielea. Uleiul din Semințe de Fructul Pasiunii este un hidratant ușor, fără grăsime, care se absoarbe rapid, pentru a oferi pielii importante beneficii.
Uleiurile din semințe de Cocos și Floarea-Soarelui sunt bogate în acizi grași esențiali, care ajută la menținerea barierei naturale a pielii, în timp ce Uleiul de Avocado oferă beneficii de întinerire și ajută pielea să rămână moale și suplă.

Amestecul captivant de uleiuri esențiale doTerra Beautiful este o îmbinare armonioasă între Uleiurile esențiale de Osmanthus, Lime, Bergamotă și Tămâie. Uleiul esențial de Lime este dulce, acru și citric, iar aroma sa revigorantă îți va ațâța simțurile și va stimula mintea. Uleiul esențial de Bergamotă este cel mai calmant ulei de citrice, ameliorând stările de stres și întinerind în același timp pielea. Uleiul esențial de Osmanthus are un parfum dulce și fructat și o concentrație mare de iononi, ceea ce îl face ideal pentru sprijin emoțional atunci când te simți copleșit. Uleiul esențial de Tămâie este și el renumit și apreciat pentru beneficiile sale legate de întinerirea pielii, iar la nivel aromatic reușește să promoveze o stare de liniște și relaxare.

Spray de corp hidratant doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Pulverizează Sprayul hidratant pentru corp doTerra Spa pe tot corpul, după baie sau duș, pentru a menține umiditatea pielii și pentru a te bucura de beneficiile sale instante din sfera aromoterapiei. Pulverizarea Airless la 360 de grade facilitează aplicarea pe întregul corp: spate, brațe, picioare, coate, genunchi, umeri și alte zone greu accesibile ale corpului.
  •  Reîmprospăteaza-te înainte de o întâlnire, un eveniment sau o ședință la birou, cu o pulverizare rapidă care îți va învălui întregul corp într-o brumă hidratantă și parfumată pentru corp. Amestecul unic de uleiuri esențiale Beautiful a fost conceput pentru a fermeca și încânta pe cei din jur, insuflând în același timp sentimente de liniște și relaxare atât ție cât și celorlalți.
  •  Pentru a te bucura de o piele fină și suplă pe tot parcursul zilei, aplică Sprayul hidratant pentru corp doTerra Spa pe pielea expusă. Acesta este un truc minunat pe care îl poți utiliza pentru a-ți menține picioarele netede și mătăsoase când porți pantaloni scurți sau fustă.
  •  Pulverizează bruma Sprayului hidratant de corp doTerra Spa atunci când te simți stresat și vei avea parte instant de un boost pentru minte, precum și de un sprijin emoțional neprețuit atunci când te simți copleșit.
  •  Include aplicarea Sprayului hidratant pentru corp doTerra într-un ritual săptămânal de spa la tine acasă, pentru a promova o piele sănătoasă și suplă, dar și pentru a te bucura de o stare de relaxare emoțională. Difuzează uleiurile esențiale preferate doTerra, fă o baie lungă cu uleiuri, aplică Masca detoxifiantă cu nămol doTerra Spa, spalăte-te cu gelul de duș revigorant doTerra Spa și nu uita de Scrubul exfoliant pentru corp. Încheie în forță cu Sprayul hidratant pentru corp.

Spray de corp hidratant doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Pulverizează sprayul hidratant pe tot corpul, după baie sau în orice moment al zilei, pentru a te binedispune.

Spray de corp hidratant doTerra – Ingrediente principale

Amestecul doTerra Beautiful
Ulei esențial de Osmanthus
Ulei esențial de Lime
Ulei esențial de Bergamotă
Ulei esențial de Tămâie

Ulei de Cocos
Ulei de Floarea Soarelui
Ulei de Fructul pasiunii
Ulei de Avocado

Spray de corp hidratant doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Nerecomandat înainte de expunerea prelungită la radiații ultraviolete.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 flacon de 125 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?