Spumă de Curățare pentru față HD Clear doTerra (50 ml)

Spuma de Curățare pentru față HD Clear este o formulă exclusivă și naturală, ce conține extracte din plante renumite pentru capacitățile lor de a îmbunătăți aspectul și textura pielii.

Formulată pe bază de uleiuri esențiale CPTG, Spuma de Curățare pentru față HD Clear curăță pielea cu uleiuri esențiale de Arbore de Ceai, Eucalipt, Mușcată, Verbină Exotică și Lemn de Ho, fiecare renumit pentru proprietățile sale purificatoare.
Formula avansată a Spumei de Curățare pentru față HD Clear conține, de asemenea, și un extract activ de Rădăcină de Lemn Dulce, pentru o piele cu un aspect sănătos, în timp ce Coaja de Salcie Albă favorizează un ten curat și fin. În plus, Spuma de Curățare pentru față HD Clear hrănește și calmează pielea cu ajutorul aminoacizilor.

Spuma de Curățare pentru față doTerra HD Clear – un curățitor natural și eficient pentru pielea cu probleme, indiferent de vârstă – este o parte importantă a sistemului HD Clear Facial.
Un plus excelent la rutina ta de îngrijire a pielii, Spuma de curățare HD Clear doTerra nu trebuie să îți lipsească din arsenalul de frumusețe.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 41.33€
PREȚ DE MEMBRU:31€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Spumă de curățare pentru față HD Clear doTerra – Descriere

Fie că ai probleme de piele, un coș apărut ocazional, sau ai tendința să aduni praf și murdărie pe piele de-a lungul zilei, Spuma de Curățare pentru față HD Clear doTerra acționează eficient, favorizând un ten curat și fin. Iar dacă multe produse de curățare pentru față includ ingrediente care pot fi dure pentru piele, Spuma HD Clear de la doTerra este concepută să mențină pielea hidratată și să curețe tenul fără să usuce.

Uleiurile esențiale de Arbore de Ceai, Eucalipt, Verbină Exotică și Lemn de Ho curăță și purifică pielea.
Extractul de Rădăcină de Lemn Dulce conferă o susținere excelentă pentru o piele cu un aspect curat și sănătos.
Extractul de Coajă de Salcie Albă promovează un ten curat și fin.
Un amestec specializat de fitolipide din semințe de Chimen negru, Chaulmoogra, Magnolie și Manuka contribuie la reducerea aspectului de pete și coșuri.

Bogat în aminoacizi, un extract specializat din alge calmează și relaxează pielea.
Menținerea unui ten sănătos depinde de rutina de îngrijire a pielii, inclusiv de modul în care îți tratezi pielea înainte de culcare și dimineața. Spuma de Curățare a feței doTerra HD Clear îți oferă un mod simplu și la îndemână de a curăța și hidrata în orice moment al zilei, chiar și în timpul somnului.

Spumă de curățare pentru față HD Clear doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Folosește formula delicată a Spumei de Curățare pentru față HD Clear pentru a curăța și hidrata tenul, atunci când alte spume pentru față îți usucă pielea sau par prea dure pentru tenul tău.
  •  Folosește Spuma de Curățare pentru față HD Clear în fiecare dimineață pentru a-ți înprospăta pielea și pentru a-ți începe ziua cu o față curată. Spuma HD Clear nu va face doar să îți întinerească pielea în fiecare dimineață, dar o va și pregăti pentru toată murdăria și praful care se vor aduna pe piele pe tot parcursul zilei.
  •  Include Spuma HD Clear în rutina de curățare a feței pentru adolescenți, ca pas premergător aplicării Loțiunii Faciale HD Clear, pentru un ten curat și fără coșuri.
  •  Ține întotdeauna la îndemână Spuma de Curățare pentru față HD Clear, pentru a reduce aspectul coșurilor, atunci când apar și pentru a calma pielea. Te vei bucura imediat de beneficiile unui ten curat.
  •  Spală-te pe față searaf, înainte de culcare, cu Spuma de Curățare pentru față HD Clear, pentru a elimina murdăria și grăsimea de pe față și pentru ca tenul tău să fie din nou proaspăt. Vei reduce astfel riscul iritațiilor, punctelor negre și coșurilor și vei avea un ten proaspăt și curat la finele fiecărei zile.

Spumă de curățare pentru față HD Clear doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Pompează de două ori în palmă. Aplică spuma pe pielea umedă a feței și gâtului și masează cu o mișcare circulară ascendentă. Clătește bine cu apă și șterge cu un prosop uscat. Folosește dimineața și seara și aplică apoi Amestecul Topic HD Clear și Loțiunea Facială HD Clear.

Spumă de curățare pentru față HD Clear doTerra – Ingrediente principale

Ulei esențial de Arbore de ceai (frunze)
Ulei esențial de Eucalipt (frunze)
Ulei esențial de Mușcată (plantă integrală)
Ulei de Chimen Negru (semințe)
Ulei de Lemn de Ho
Ulei esențial de Verbină Exotică (fructe)
Extract de Coajă de Salcie Albă

Spumă de curățare pentru față HD Clear doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Dacă apar iritații, întrerupe utilizarea produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 flacon de 50 ml
Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?