Supliment cu Omega3 doTerra IQ Mega

Cu un gust excelent de citrice și o formulă ușor de înghițit, IQ Mega oferă 1.300 mg de acizi grași Omega-3 concentrați per porție. Formula IQ Mega – ce include nutrienți esențiali DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic), benefici pentru a susține sănătatea generală – este gândită special pentru a fi utilizată zilnic atât de către adulți cât și de către copii.

doTerra IQ Mega înlocuiește gustul de pește din uleiul de pește, cu aroma proaspătă de portocală a Uleiului esențial doTerra de Portocală Sălbatică CPTG, în acest supliment cu Omega-3 cu un gust grozav și ușor de înghițit.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 53.33€
PREȚ DE MEMBRU:40€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Supliment cu Omega3 doTerra IQ Mega – Descriere

Acizii grași Omega3, lipide vitale pentru sănătatea optimă, sunt cruciali pentru o serie de funcții importante. Cu toate acestea, acizii grași esențiali trebuie să provină din dieta, pentru că organismul uman este incapabil să îi sintetizeze. Acizii grași Omega3 sunt esențiali pentru un număr de funcții din organism, printre care dezvoltarea celulară, dezvoltarea creierului, activitatea musculară, funcția imună, sănătatea articulațiilor și multe altele. Există, de asemenea, și o serie de cercetări cu privire la influența lor asupra sănătății pe termen lung. Iată, deci, de ce suplimentele cu acizi grași esențiali sunt un element obligatoriu pentru un stil de viață sănătos.

Suplimentul doTerra IQ Mega furnizează 1.300 mg de ulei de pește pur, concentrat, filtrat molecular și complet dezodorizat, cu 900 mg de EPA și 400 mg de DHA per porție zilnică.
Aceasta înseamnă că, spre deosebire de majoritatea uleiurilor de pește de pe piață, nu miroase. Alături de mirosul plăcut, un atu major al IQ Mega, mai ales pentru cei pretențioși sau pentru cei mai mici dintre utilizatori, este gustul plăcut de portocală sălbatică, spre deosebire de alte suplimente cu ulei de pește de pe piață, nu la fel de plăcute la gust.

Gustul dulce și răcoritor al Uleiului esențial de Portocală Sălbatică fac din IQ Mega un produs favorit al copiilor.
IQ Mega poate promova funcționarea sănătoasă a sistemului cardiovascular, nervos și imunitar, fiind astfel un element extrem de util, pentru un stil de viață sănătos.

De asemenea, IQ Mega are beneficii reale și pentru susținerea funcției articulare sănătoase.
Nu doar sistemul cardiovascular, nervos și articular beneficiază de efectele suplimentului cu Omega 3 IQ Mega de la doTerra, ci și pielea, creierul și ochii, grație ingredientelor naturale din suplimentul IQ Mega.
Formula IQ Mega este gândită pentru a fi folosită zilnic alături de comprimatele masticabile a2Z, un complex de vitamine și minerale indispensabile funcționării sănătoase a organismului.

Supliment cu Omega3 doTerra IQ Mega – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Administrează IQ Mega de la doTerra chiar și celor mai pretențioși dintre copii și celor cărora nu le place să ia suplimente. Aceștia se vor bucura de un boost de sănătate pură într-un supliment cu Omega3 cu gust delicios de citrice.
  •  Administrează zilnic 1 lingură de IQ Mega doTerra copiilor, pentru a le oferi acestora necesarul zilnic de Omega3 pentru o dezvoltare optimă a creierului, oaselor și a altor sisteme din organism.
  •  Consumă în mod sigur și eficient IQ Mega dacă urmezi diete restrictive sau dacă te preocupă siguranța alimentară, precum și dacă suferi de alergii și intoleranțe alimentare: suplimentul doTerra nu conține gluten, lactate, grâu, soia sau nuci.
  •  Consumă IQ Mega alături de comprimatele masticabile a2Z, cele două fiind special concepute pentru a fi folosite împreună, pentru o sănătate optimă și o viață plină de vitalitate și de bunăstare.

Supliment cu Omega3 doTerra IQ Mega – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Consumă zilnic o lingură de Supliment IQ Mega.
Evită expunerea recipientului la surse de lumină și căldură. După deschidere, păstrează la rece și consumă în decurs de 100 de zile. Produsul își poate schimba aspectul atunci când este păstrat la rece. Închide ermetic flaconul, pentru a-i păstra prospețimea.

Supliment cu Omega3 doTerra IQ Mega – Ingrediente

Ulei de pește

Aromă:
Ulei esențial de Portocală Sălbatică

Antioxidanți:
Extract de Rozmarin
Extract bogat în Tocoferol
Ulei de floarea soarelui
Lecitină din floarea soarelui
Palmitat de ascorbil

Supliment cu Omega3 doTerra IQ Mega – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau suferi de afecțiuni medicale cunoscute, stai de vorbă cu medicul înainte de administrarea Suplimentului IQ Mega.
A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 lingură
Modalitate de prezentare: 1 recipient cu 150 ml ulei
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?