Supliment Terra Greens doTerra

Suplimentul mixt de fructe și legume TerraGreens doTerra include o combinație patentată de fructe, legume, verdețuri și uleiuri esențiale de care organismul uman are nevoie pentru o funcționare optimă.
Suplimentul doTerra, sub formă de pudră, a fost conceput pentru a suplimenta aportul de fructe și legume cu ingrediente integrale, obținute în mod responsabil, printre care și Moringa, Acai, Varză, Varză furajeră și Varză kale, Păpădie, Pătrunjel, Lucernă, Iarbă de orz și de ovăz, Ananas, Mango, Goji, ca și uleiurile esențiale de Lămâie și de Ghimbir.

Combinația de uleiuri esențiale de Lămâie și Ghimbir poate contribui în mod special la funcționarea corectă a sistemului digestiv. De asemenea, fibrele solubile și insolubile incluse ajută în continuare procesul digestiv.
Suplimentul TerraGreens este un mod confortabil și gustos de a oferi corpului tău nutrienții esențiali și fibrele alimentare de care are nevoie pentru o stare de bine generală. Iată deci un motiv pentru care Suplimentul mixt din fructe și legume Terra Greens doTerra nu trebuie să lipsească din bucătăria ta.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 55.33€
PREȚ DE MEMBRU:41.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Supliment Terra Greens doTerra – Descriere

Cu doar 35 de calorii pe porție, administrarea Suplimentului TerraGreens este o modalitate ușoară de a susține gestionarea greutății, iar cu 1g de fibre solubile și 2g de fibre insolubile și amestecuri de legume, fructe și verdețuri incluse, TerraGreens sprijină funcționarea optimă a sistemului digestiv.
Densitatea ridicată de nutrienți a Suplimentului TerraGreens îți va permite să te bucuri de elementele nutritive de care ai nevoie, cu un aport caloric foarte redus – ceea ce te va ajuta să respecți cu o mai mare ușurință recomandările calorice zilnice.

TerraGreens are, de asemenea, un conținut scăzut de zahăr și sodiu, un element în plus care îți va susține obiectivele de gestionare a greutății.
O singură lingură din Suplimentul TerraGreens adăugată în apă sau într-un smoothie este tot ce îți trebuie pentru a obține elementele nutritive pe care le-ai obține prin consumul de fructe și legume într-o zi. TerraGreens este ușor de folosit și confortabil, ceea ce îl face o soluție viabilă pentru obținerea dozei adecvate de fructe și legume în fiecare zi.

În timp ce alte suplimente de fructe și legume pot include ingrediente îndoielnice, Suplimentul mixt de fructe și legume TerraGreens este conceput din ingrediente sigure și sănătoase, benefice pentru organism. TerraGreens este natural, fără OMG și fără gluten și o soluție utilă și pentru persoanele care urmează un regim vegan. Dacă ai intoleranțe alimentare sau sensibilități specifice, TerraGreens este modalitatea ideală de a obține nutrienții vitali zilnici, fără dificultăți și riscuri.

Supliment Terra Greens doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Administrează zilnic Suplimentul TerraGreens pentru a contribui la susținerea sănătății sistemului imunitar, produsul fiind o alegere inteligentă atunci când te străduiești să duci un stil de viață sănătos și să menții o stare de bine.
  •  Când nu ai timpul necesar să mergi la cumpărături și să savurezi câte o porție de fructe și legume, nu trebuie să pui decât o lingură din Suplimentul Terra Greens în apă sau în smoothie-ul tău de dimineață pentru o doză zilnică de substanțe nutritive esențiale.
  •  Dacă ești unul dintre mofturoșii cărora nu le place gustul fructelor sau legumelor, Terra Greens adaugă o aromă minunată de mentă apei sau smoothie-urilor pe care ți le pregătești.

Supliment Terra Greens doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Administrare internă: Adaugă o măsură din Suplimentul TerraGreens în 250 ml de apă sau în băutura preferată și bea imediat. Administrează o dată pe zi.

Supliment Terra Greens doTerra – Ingrediente principale

Moringa
Acai
Varză
Varză Furajeră
Varză Kale
Păpădie
Pătrunjel
Lucernă
Iarbă de orz
Iarbă de ovăz
Ananas
Mango
Goji
Ulei esențial de Lămâie
Ulei esențial de Ghimbir

Supliment Terra Greens doTerra – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi Suplimentul Terra Greens. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. A nu se depăși doza recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Porția de servire: 1 măsură
Un flacon: conține 30 de măsuri
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?