Total Skin Care Kit doTerra

Bucură-te de linia de îngrijire a feței de la doTerra cu un singur kit perfect, ce include toate produsele pentru ten de care ai nevoie pentru a susține sănătatea și frumusețea pielii.
doTerra Essential Skin Care este o gamă de produse de îngrijire concepute pentru a satisface toate nevoile de îngrijire a pielii, de la hidratare până la combaterea liniilor fine și ridurilor, ajutându-te să menții o piele cu un aspect senzațional și să arăți mereu tânără, sănătoasă și superbă.
Maximizând puterea naturală a uleiurilor esențiale doTerra, linia Essential Skin Care include tehnologii de ultimă oră ce completează selecția atentă a uleiurilor certificate CPTG și adăugate apoi în proporții generoase fiecărui produs.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 275€
PREȚ DE MEMBRU:206.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Total Skin Care Kit doTerra– Descriere

Total Skin Care Kit este pachetul ideal care va satisface orice femeie pasionată de frumusețe și îngrijire. El cuprinde toate cele 8 produse din gama Essential Skin Care de la doTerra: Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului (30 ml), Crema hidratantă (50 g), Crema exfoliantă pentru față (70 g), Loțiunea pentru curățarea feței (120 ml), Crema anti-aging pentru ochi (15 ml), Loțiunea tonică astringentă (120 ml), Crema hidratantă anti-aging (50 ml) și Serul pentru netezirea feței (30 ml).

Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra oferă luminozitate și uniformizează culoarea tenului, face pielea să strălucească, reduce aspectul petelor maronii și al hiperpigmentării, fără să agreseze pielea cu substanțe chimice dure.
Crema hidratantă de față doTerra oferă hidratare și nutriție intense, îmbunătățeste sănătatea și frumusețea naturală a pielii, contribuie la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor, precum și la refacerea barierei naturale a pielii. Formula sa bogată hidratează imediat, fără a lăsa în urmă reziduuri de grăsime și fără a încărca porii.
Crema exfoliantă revigorantă doTerra hidratează și exfoliază pielea, promovând un ten fin și catifelat, adăugând în plus tonifiere și o experiență aromatică răcoritoare.
Loțiunea pentru curățarea feței doTerra te ajută să ai o piele curată, proaspătă și catifelată la atingere și susține un ten sănătos.
Crema anti-aging pentru ochi doTerra acționează asupra semnelor de îmbătrânire din zona delicată din jurul ochilor, contribuind în timp la diminuarea aspectului liniilor fine și ridurilor, hidratează, reduce aspectul cearcănelor și îmbunătățește fermitatea și tonicitatea tenului.
Loțiunea tonică astringentă doTerra tonifiază și echilibrează pielea, reducând vizibil aspectul porilor și calmând tenul sensibil. În plus, tenul tău va arăta sănătos și hidratat.
Crema hidratantă anti-aging doTerra catifelează tenul, acționând totodată împotriva semnelor îmbătrânirii, îmbunătățește culoarea tenului, reduce aspectul ridurilor și contribuie la reducerea semnelor vizibile ce apar în procesul normal de îmbătrânire.
Serul de netezire a pielii doTerra reduce aspectul liniilor fine și ridurilor și promovează hidratarea pielii.

Total Skin Care Kit doTerra– Beneficii și Mod de utilizare

 •  Include Gelul pentru îmbunătățirea luminozității tenului în rutina ta zilnică sau săptămânală de frumusețe, pentru a contribui la promovarea unui ten mai luminos.
 •  Îngrijește-ți delicat și eficient tenul cu Crema hidratantă doTerra, în fiecare zi, preferabil și dimineața și seara, și te vei bucura de o piele strălucitoare și tânără.
 •  Folosește Crema exfoliantă revigorantă doTerra de câteva ori pe săptămână, când simți nevoia unui ten vizibil mai tonic și mai catifelat, sau atunci când îl simți insuficient de curat.
 •  Include Loțiunea pentru curățarea feței doTerra în rutina ta de îngrijire a pielii pentru a promova o piele curată și tânără și pentru a te bucura zi și noapte de senzația răcoritoare a pielii curate.
 •  Protejează-ți pielea de viitoarele semne ale îmbătrânirii și tratează din timp liniile fine și ridurile, folosind zilnic Crema anti-aging pentru ochi doTerra și menținând astfel un aspect tineresc și strălucitor.
 •  Pentru a beneficia de un ten echilibrat, utilizează Loțiunea tonică astringentă doTerra în timpul rutinei de îngrijire a pielii, dimineața și seara, indiferent că te lupți cu un ten dezechilibrat sau vrei pur și simplu un ten mai sănătos.
 •  Aplică zilnic Crema hidratantă anti-aging pe față și pe gât, pentru a obține o nuanță uniformă, curată și strălucitoare a tenului.
 •  Include Serul de netezire în rutina ta de dimineață și de noapte pentru rezultate optime.

Total Skin Care Kit doTerra– Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Folosește produsele conform instrucțiunilor. Aplică pe pielea uscată sau umedă a feței și gâtului, în funcție de produs și masează cu mișcări circulare ascendente. Clătește produsul, șterge-l sau lasă-l pe piele, în funcție de indicații.

Total Skin Care Kit doTerra – Ingrediente principale

Gel pentru îmbunătățirea luminozității tenului doTerra Essential Skin Care
Cremă hidratantă doTerra Essential Skin Care
Cremă exfoliantă pentru față doTerra Essential Skin Care
Loțiune pentru curățarea feței doTerra Essential Skin Care
Cremă anti-aging pentru ochi doTerra Essential Skin Care
Loțiune tonică astringentă doTerra Essential Skin Care
Cremă hidratantă anti-aging doTerra Essential Skin Care
Ser pentru netezirea feței doTerra Essential Skin Care

Total Skin Care Kit doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. Evită contactul direct cu ochii. Evită căldura excesivă.
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 8 flacoane de produse din gama Essential Skin Care

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

 • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
 • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
 • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
 • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
 • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?