Ulei de cocos fracţionat

Uleiul de cocos fracționat dōTERRA este un ulei cărăuș care se absoarbe rapid în piele, fiind ideal pentru aplicarea locală a uleiurilor. Prin efectul său emolient delicat, creează o barieră care calmează pielea, fiind excelent pentru pielea cu probleme. Lasă pielea mătăsoasă fără să o îngrașe, spre deosebire de alte uleiuri cărăușe vegetale. Uleiul de cocos fracționat este complet solubil în toate uleiurile esențiale, este incolor, inodor și nu pătează.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 22.33€
PREȚ DE MEMBRU:16.75€

Ulei de cocos fracţionat – Descriere

Uleiul purtător natural recomandat de doTERRA, uleiul de nucă de cocos fracționat, este un emolient ușor, care catifelează și hidratează pielea uscată, sporind în același timp distribuția uleiurilor esențiale.

Spre deosebire de alte uleiuri vegetale purtătoare, uleiul de cocos fracționat lasă pieliea mătăsoasă și netedă, fără un efect gras. Uleiul de cocos fracționat se absoarbe ușor în piele și este solubil cu toate uleiurile esențiale. Deoarece uleiul de cocos fracționat este incolor și inodor, este perfect pentru amestecarea cu uleiurile esențiale. El păstrează și menține parfumul și beneficiile uleiurilor esențiale originale.

Acest ulei purtător este ideal pentru pielea uscată sau cu probleme și oferă o barieră locală liniștitoare, fără a înfunda porii. Uleiul de nucă de cocos fracționat ar trebui utilizat atunci când se aplică uleiuri esențiale puternice local, pentru a ajuta la reducerea sensibilității pielii.

Ulei de cocos fracţionat – Beneficii și Mod de utilizare

  •  Formulat astfel încât să se absoarbă cu ușurință în piele, favorizând aplicarea locală a uleiurilor esențiale și având efecte emoliente și calmante asupra pielii uscate.
  • Emolient natural care favorizează distribuirea uleiurilor esențiale și formează o barieră locală care calmează pielea, fără să înfunde porii.
  • Inodor și incolor, pentru a putea fi combinat ușor cu orice ulei esențial.
  • Uleiul de cocos fracţionat nu unge și nu pătează, oferind o senzație mătăsoasă și catifelată.
  • Un emolient extrem de delicat, care păstrează și menține parfumul și beneficiile inițiale ale uleiurilor esențiale.
  • Diluează uleiurile esențiale utilizate în scop cosmetic cu ulei de cocos fracționat înainte de aplicarea locală, pentru a reduce sensibilitatea pielii și a îmbunătăți distribuirea uleiului esențial.
  • Amestecă-l cu uleiuri cu efect calmant și masează-l pe gât și umeri, pentru o relaxare profundă.
  • Poate fi utilizat ca demachiant natural; e suficient să aplici câteva picături pe un tampon de vată și să-l folosești la îndepărtarea machiajului.
  • Folosește Ulei de cocos fracționat pentru hidratarea pielii după duș.

Ulei de cocos fracţionat – Instrucțiuni de utilizare

Folosește-l ca ulei cărăuș delicat, pentru aplicarea locală a uleiurilor esențiale. Diluează o parte de ulei esențial în cinci sau mai multe părți de Ulei de cocos fracționat, în funcție de nivelul de sensibilitate al pielii, sau conform instrucțiunilor de pe eticheta uleiului esențial. De asemenea, poate fi utilizat pentru a atenua reacțiile pielii sensibile la uleiurile esențiale, prin aplicare directă pe zona afectată. Doar pentru uz extern.

Ulei de cocos fracţionat – Ingrediente principale

Ulei de cocos

Ulei de cocos fracţionat – Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Modalitate de prezentare: 1 recipient de 115 ml

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?