Ulei esențial de Arborele Vieții doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Arborele Vieții doTerra este extras din măduva copacului Thuja plicata, cunoscut si ca Cedru Roșu Occidental, originar din America de Nord, în mod deosebit Canada și NV Statelor Unite. Această sursă excelentă de ulei esențial de Arborele Vieții conține un profil chimic aparte, cu o concentrație unică de thujat de metil.

Procesul de obținere a uleiului esențial de Arborele Vieții este distilarea cu abur, cea mai folosită metodă pentru colectarea uleiurilor esențiale. Acest proces delicat asigură producția de uleiuri extrem de pure și curate și permite colectarea de compuși aromatici termosensibili. Spre deosebire de distilarea simplă, distilarea cu abur se efectuează într-un sistem presurizat, la temperaturi mult mai mici decât punctul obișnuit de fierbere, fiind astfel protejată integritatea profilului chimic complex.

Arborele Vieții este un copac cu dimensiuni maiestuoase, ce deține o multitudine de beneficii.
Uleiul esențial de Arborele Vieții doTerra este obținut într-un mod inovator și responsabil față de mediul înconjurător, ce presupune distilarea materialelor reziduale de lemn pentru a garanta că nu se taie și nu se exploatează inutil copaci în scopul producției.

Fiind un copac originar din Canada, baștinasii americanii foloseau la scară largă toate parțile Arborelui Vieții, atât pentru beneficiile sale pentru sănătate, cât și pentru construirea de vase, stâlpi totemici, coșuri și articole vestimentare.

Astăzi, proprietățile de curățare, purificare și calmare fac din acest ulei esențial de Arborele Vieții unul dintre cele mai utile și mai benefice uleiuri esențiale, el fiind și un foarte bine vândut ulei esențial oferit de doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 37€
PREȚ DE MEMBRU:27.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Arborele Vieții doTerra – Descriere

Un ulei esențial doTERRA extrem de apreciat și de căutat, uleiul esențial de Arborele Vieții are multiple beneficii și utilizări. Uleiul esențial de Arborele Vieții este un puternic agent de curățare și purificare, curățând atât suprafețele cât și aerul, dat fiind că este un produs natural, fără compuși toxici, ce poate fi folosit în toată casa.

Folosit în timpul meditației sau antrenamentelor de yoga sau Pilates, uleiul esențial de Arborele Vieții oferă o senzație de pace și calm.
Uleiul esențial de Arborele Vieții poate fi folosit și topic, pe glezne și încheieturi în drumeții, sau chiar la nivelul tenului, pentru curățare și un aspect sănătos.
Uleiul esențial de Arborele Vieții poate fi folosit și pentru obținerea unei ape de colonie naturale, cu un parfum lemnos și cald, pentru  un plus de relaxare și liniște, o senzație care te va însoți pe toată durata zilei.

Ulei esențial de Arborele Vieții doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Aplică direct pe încheieturi și glezne în timpul drumețiilor în natură. Uleiul esențial de Arborele Vieții doTerra se poate aplica direct pe piele, nediluat, fără să provoace iritații.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Arborele Vieții în difuzor pentru a purifica aerul de acasă și pentru te bucura de un sentiment de pace și calm, dacă ești în căutarea unui mod de relaxare după o zi lungă la birou.

– Masează o picătură din acest ulei esențial pe încheieturi pentru a genera o stare de pace și de calm atunci când te simți tensionat.

– Folosește-l în timpul meditației, pentru un sentiment de pace și calm.

– Adaugă-l în difuzor când faci yoga sau Pilates, pentru o experiență mai eficientă și pentru a induce o stare de liniște și relaxare.

– Transformă uleiul esențial de Arborele Vieții într-un spray de curățare adaugănd câteva picături de ulei într-o sticlă cu pulverizator și adaugând apoi apă. Folosește acest spray pentru suprafețe diverse sau pentru mâini. În acest fel îți vei proteja familia de amenințările sezoniere și de mediu, menținând în același timp casa curată și proaspătă.

– Poți reda strălucirea meselor, scaunelor, podelelor și altor obiecte din lemn din casă cu o rețetă simplă de polish pentru lemn, cu ulei esențial de Arborele Vieții doTerra.
Rețeta: pune într-o sticlă cu pulverizator 10 picături de ulei esențial de Arborele Vieții, ¼ măsură de ulei masline, ¼ măsură de oțet, agită bine înainte de folosire și utilizează soluția o dată la 2-3 luni. Soluția este naturală și nu conține niciun fel de substanțe chimice dăunătoare sau parfumuri artificiale ce pot cauza iritații.

– O altă soluție pentru lustruit lemnul se poate obține din 4-5 picături de ulei esențial de Arborele Vieții amestecat cu 2 picături de ulei esențial de lămâie.

– Creează-ți propria apă de colonie cu uleiul esențial de Arborele Vieții. Aroma acestui ulei esențial este lemnoasă și caldă, iar când se combină cu arome de Cedru și Tămâie, oferă o aromă revigorantă ideală. Folosirea acestor uleiuri esențiale împreună va crea o colonie excelentă pentru orice ocazie, cu un parfum ce îți va amplifica simțurile și te va face să te simți relaxat.

– Ține insectele la distanță în mod natural.

Ulei esențial de Arborele Vieții doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător (cărăuș). Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru utilizarea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Arborele Vieții

Uleiul esențial de Arborele Vieții nu are doar beneficii și utilizări pe cont propriu, ci poate fi combinat și cu alte uleiuri esențiale, pentru beneficii suplimentare. Astfel, îl poți amesteca de pildă cu uleiuri esențiale de Cedru și Tămâie, pentru a crea o apă de colonie făcută în casă, cu un parfum lemnos cald.

Parfumul lemnos și cald al uleiului esențial de Arborele Vieții se amestecă bine și cu uleiurile esențiale de Mesteacăn, Cedru, Cassia, Coajă de scorțișoară și Eucalipt, pentru difuzare.
În combinație cu uleiul esențial de Lămâie, uleiul esențial de Arborele Vieții poate crea o soluție de lustruit pentru lemn.

Ulei esențial de Arborele Vieții doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: lemnos, cald, de pământ
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: lemnul
Constituenții principali: thujat de metil, myrtenat de metil, terpinen 4-ol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml conține 85 de picături.

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?