Ulei esențial de Bergamotă doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Bergamotă este extras din fructul de bergamotă, cultivat în principal în Reggio di Calabria, Italia. Bergamota este unică pentru Reggio di Calabria, deoarece prosperă și îi merge foarte bine în aerul proaspăt de mare și în solul acid din această zonă.

Acest climat permite cultivatorilor să culeagă fructe de cea mai bună calitate, ce vor produce ulei esențial pur. Spre deosebire de alte fructe citrice, bergamota este un fruct cu gust amar, ce produce un ulei esențial dulce. Uleiul esențial de Bergamotă este unic și este obținut din cel mai delicat fruct care stă la baza uleiurilor esențiale cu arome citrice.

La fel ca și uleiul esențial de Lămâie, uleiul esențial de Bergamotă este produs prin procesul de presare la rece, în care coaja fructului este presată mecanic, producând ulei esențial pur.

Utilizat în mod obișnuit pentru calmarea pielii, pentru masaj și pentru purificare și o stare de bine, uleiul de Bergamotă este unul dintre cele mai versatile uleiuri esențiale oferite de doTerra si un favorit al tuturor timpurilor.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 58€
PREȚ DE MEMBRU:43.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Bergamotă doTerra – Descriere

Un ulei esențial doTerra extrem de versatil și de popular, uleiul esențial de Bergamotă este un ulei citric unic. De ani de zile, italienii din Reggio di Calabria, și nu numai, folosesc bergamota în multe scopuri – pentru întinerirea si revitalizarea tenului, reducerea stărilor de stress, precum și pentru acțiunea sa calmantă la nivelul pielii și al minții.

Pe lângă numeroasele sale aplicații, uleiul esențial de Bergamotă este și un puternic agent de purificare a pielii.
Există multe atribute unice ale uleiului esențial de Bergamotă, care îl diferențiază de alte uleiuri citrice, inclusiv exclusivitatea locului în care este cultivat, faptul că este un fruct amar care produce ulei dulce, precum și capacitatea sa de a binedispune si de a calma.

În plus, el este utilizat într-o mare varietate de parfumuri, creme, loțiuni, săpunuri și produse pentru îngrijirea tenului, datorită mirosului special și proprietăților sale calmante.

Ulei esențial de Bergamotă doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă ulei esențial de Bergamotă într-un pahar de apă cu gheață și vei obține un gust nou și răcoritor. Dacă vrei să dai o nouă viață unui simplu pahar cu apă, poți adăuga o picătură de ulei esențial de bergamotă împreună cu câteva bucăți de fructe tăiate.

– Adaugă una sau două picături din acest ulei esențial la loțiunea ta home-made de curățare a tenului.

– Folosește uleiul esențial de Bergamotă în difuzor, pentru a te bucura de beneficiile sale calmante, care îți pot fi de folos atunci când tensiunea sau nivelul de stres sunt ridicate, acasă sau la birou.

– Folosește uleiul esențial de Bergamotă pentru masaj, fie alături de un ulei purtător, fie diluat în ulei de nucă de cocos fracționat doTerra, pentru cele mai bune rezultate.
Acest ulei esențial nu promovează doar o atmosferă calmă și liniștită, ci este și un purificator pentru piele, motiv pentru care mulți profesioniști în masaj folosesc ulei esențial de Bergamotă.

– Combină uleiul esențial de Bergamotă cu miere crudă, iaurt grecesc și țelină pentru o mască pentru picioare, profitând astfel de beneficiile purificatoare pentru piele ale uleiului esențial de Bergamotă. Puterea purificatoare a uleiului esențial de bergamotă va calma și va răcori picioarele uscate, întinerind pielea.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Bergamotă într-o ceașcă de ceai Earl Grey, pentru o aromă pură, de citrice și condimente.

– Aplică uleiul de Bergamotă la duș, direct pe piele, pentru un plus de relaxare după o zi obositoare. Inspiră profund pentru a te bucura de aroma calmantă, ca și de beneficiile purificatoare ale acestui ulei versatil.

– Masează uleiul esențial de Bergamotă pe picioare înainte de culcare și bucură-te de o senzație de calm și armonie, lăsând grijile zilei în urmă și pregătindu-te pentru o noapte de somn profund și odihnitor.

Ulei esențial de Bergamotă doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător (cărăuș). Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru utilizarea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Bergamotă

Uleiul esențial de Bergamotă nu are doar beneficii și utilizări pe cont propriu, ci poate fi combinat și cu alte uleiuri esențiale, pentru beneficii suplimentare.

Fiind un ulei esential de citrice, uleiul esențial de Bergamotă se amestecă bine cu o varietate amplă de alte uleiuri. Poți încerca, astfel, uleiurile esențial doTerra de Lavanda, Patchouli, Lime sau Arborele Vieții. Amestecarea uleiului esențial de Bergamotă cu oricare dintre aceste uleiuri esențiale va oferi amestecului un element pe de o parte înălțător și pe de altă parte calmant.

Ulei esențial de Bergamotă doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: citric, condimentat, cu note de vârf florale
Metodă de colectare: presare la rece/stoarcere
Partea de plante: coaja de bergamotă
Constituenții principali: limonen, acetat de linalil
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?