Ulei esențial de Brad Duglas doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de brad Duglas doTerra este obținut sustenabil din copacii tineri din Noua Zeelandă, unde Duglas a devenit o specie extrem de invazivă, ce amenință ecosistemul țării.

Prin tăierea arborilor tineri de Duglas și folosirea lor pentru obținerea uleiului esențial, doTERRA contribuie la combaterea impactului pe care acești copaci îl au asupra mediului, oferind în același timp un ulei esențial de conifere premium, obținut prin distilare cu abur.

Bradul Duglas este folosit foarte mult în industria brazilor de Crăciun, fiind renumit pentru mirosul său puternic si aromele citrice distincte, dulci și răcoritoare.
Uleiul esențial de Brad Duglas posedă o compoziție chimică unică, ce îi conferă un parfum purificator, înălțător și răcoritor.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 37€
PREȚ DE MEMBRU:27.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Brad Duglas doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Duglas doTerra are o compoziție chimică unică, deosebit de bogată în β-pinen, ce contribuie la capacitatea sa de a crea un mediu optimist și stimulator.

Cu un miros îmbietor și răcoritor, uleiul esențial de brad Duglas doTerra contribuie atât la purificarea pielii, atunci când este aplicat local cat și a spațiilor în care este folosit, atunci când este adăugat în difuzor.

Uleiul esențial de Duglas conferă o senzație de eliberare a căilor respiratorii și facilitează respirația, curăță și purifică spațiile și suprafețele, inducând în același timp o stare de spirit pozitivă și favorizând concentrarea.

Ulei esențial de Brad Duglas doTerra– Beneficii și Mod de utilizare

– Combină 30 de picături de ulei esențial de brad Duglas, 15 picături de ulei esențial de Tămâie si 15 picături de de ulei esențial de Grapefruit într-o sticlă cu pulverizator, adaugă apă și folosește amestecul ca spray pentru casă, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial Duglas în crema ta hidratantă pentru față pentru a-ți curăța și purifica tenul.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial Duglas în difuzor, atunci când vrei să creezi o atmosferă pozitivă acasă, la birou sau în dormitorul unui copil. În plus, difuzarea uleiului esențial de brad Duglas va împrospăta și purifica aerul din cameră.

– Adaugă o aromă revigorantă rutinei zilnice de igienă adăugând câteva picături de ulei esențial de brad Duglas în produsele de curățare și săpunuri preferate.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Duglas în produsul de curățare a feței și bucură-te de proprietățile de purificare și curățare pe care le are acest ulei.

– Înainte de a intra în duș, adaugă o picătură sau două de ulei esențial de Brad Duglas la săpunul sau la gelul de duș folosit pentru a beneficia de o mai bună curățare și de o aromă răcoritoare.

– Pentru o experiență de masaj relaxantă și răcoritoare, combină uleiul esențial de brad Duglas cu 1-2 picături de ulei Wintergreen sau diluează-l cu ulei de cocos fracționat doTerra, o alegere excelentă pentru masaj, care te ajută să eviți iritarea pielii.

– Combină ulei esențial de brad Duglas, ulei de Portocală Sălbatică și ulei de Lămâie sau Bergamotă în difuzor, pentru a obține un amestec ce va împrospăta aerul, va ridica starea de spirit și va promova un sentiment de concentrare.

– Când ai nevoie de un ajutor suplimentar pentru a te concentra, inspiră uleiul esențial de brad Duglas direct din sticlă.

– Combină 1-2 picături de ulei esențial de Duglas în difuzor cu 1-2 picături de ulei esențial de Eucalipt sau freacă mânile cu acest amestec și inhalează profund pentru o stare de bine și revigorare.

Ulei esențial de Brad Duglas doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul ales.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru folosirea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Brad Duglas

Datorită structurii sale chimice, parfumul proaspăt și lemnos al bradului Duglas se amestecă bine cu uleiurile esențiale de citrice, lemn și condimente.

Încearcă să amesteci uleiul esențial de brad Duglas cu uleiuri esențiale de citrice precum Citrus Bliss sau ulei esențial de Lămâie, pentru a produce o aromă proaspătă ce poate fi utilizată în soluții home-made pentru curățenie.Pentru amestecuri calde de folosit în difuzor, combină uleiul esențial de Duglas cu uleiuri esențiale condimentate precum uleiul esențial de Scorțișoară.

Combinând în difuzor ulei de Portocală Sălbatică și ulei de Lămâie sau Bergamotă cu uleiul esențial de Brad Duglas vei obține un amestec ce va împrospăta aerul, îți va schimba în bine starea de spirit și va promova un sentiment de concentrare.

Ulei esențial de Brad Duglas doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: curat, proaspăt, lemnos, aerisit
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: ramură/frunză
Constituenții principali: beta-pinen, alfa-pinen, 3-carven, sabinen.

Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?