Ulei esențial de Brad Siberian doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Brad Siberian este obținut prin recoltarea acelor și crenguțelor tinere de Brad Siberian – un conifer înalt, originar din Rusia și Canada – care sunt apoi distilate cu abur pentru a crea acest ulei esențial răcoritor și calmant.

Distilarea cu abur, cea mai folosită metodă pentru colectarea uleiurilor esențiale, asigură producția de uleiuri extrem de pure și curate și permite colectarea de compuși aromatici termosensibili.

Distilarea cu abur se efectuează într-un sistem presurizat, la temperaturi mult mai mici decât punctul obișnuit de fierbere, fiind astfel protejată integritatea profilului chimic complex al plantei.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 32.33€
PREȚ DE MEMBRU:24.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Brad Siberian doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Brad Siberian are un miros răcoritor, lemnos, fiind recunoscut pentru aroma sa calmantă și relaxantă.
Uleiul esențial de Brad Siberian are o compoziție chimică unică, din care face parte în principal acetatul de bornil, responsabil pentru majoritatea beneficiilor acestui ulei esențial.

Uleiul de Brad Siberian poate fi foarte liniștitor pentru piele, ceea ce îl face un ulei esențial ideal pentru un masaj reconfortant.
Difuzarea acestei arome revigorante poate aduce în casa ta sau în orice spațiu te-ai afla seninătatea curată a pădurii.
Uleiul este folosit în unele amestecuri populare oferite de doTerra, precum Purify Cleansing Blend, utilizat pentru a purifica aerul și pentru a proteja împotriva amenințărilor din mediu.

Mirosul Bradului Siberian amintește adesea de perioada Crăciunului, astfel că îl poți folosi atât singur cât și într-un alt amestec doTerra, Holiday Joy, în care este principalul ingredient.

Ulei esențial de Brad Siberian doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă 3-5 picături de ulei esențial de Brad Siberian în difuzor pentru a reduce stările de anxietate și nivelul de stres, mai ales atunci când treci prin situații dificile.

– Folosește 2-3 picături de ulei esențial de Brad Siberian în difuzor pentru ca întreaga casă să miroasă a Crăciun în perioada sărbătorilor.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Brad Siberian la ornamentele din lut sau aluat sărat pe care le poți agăța în brad sau prin casă. Vei face astfel chiar și un brad artificial să miroasă a brad autentic.

– Aplică 3-4 picături de ulei esențial de Brad Siberian diliat cu ulei de cocos fracționat doTerra, pe iritații minore ale pielii pentru a calma tegumentul.

– Masează ulei de Brad Siberian pe piele, mușchi și articulații, pentru o senzație de confort și relaxare după o activitate extenuantă, fie că ai avut o zi obositoare de curățenie prin casă, ai participat la un maraton sau ai avut grijă de copii.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Brad Siberian la duș sau pune 2-3 picături pe podeaua dușului, pentru un abur îmbibat de aroma pădurii.

– Adaugă 2-3 picături din acest ulei în difuzor, pentru a favoriza o respirație cât mai ușoară.

– Adaugă 1-2 picături la crema ta hidratantă obișnuită și aplică pe ceafă sau pe tălpi.

– Inhalează profund pentru a te bucura de o aromă răcoritoare.

Ulei esențial de Brad Siberian doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru folosirea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Brad Siberian

Uleiul esențial de Brad Siberian nu este doar un ulei versatil, cu numeroase utilizări și beneficii, ci se comportă foarte bine și în combinație cu o varietate de alte uleiuri esențiale, fie ele citrice sau mentolate.

Cu un parfum proaspăt și lemnos, uleiul esențial de Brad Siberian se amestecă foarte bine cu uleiuri răcoritoare, precum uleiurile esențiale de Peppermint, Spearmint, Wintergreen și Brad Duglas.
De asemenea, uleiul esențial de Brad Siberian se îmbină perfect cu uleiurile esențiale de condimente calde, cum ar fi uleiul de scorțișoară sau uleiul de ghimbir.

Ulei esențial de Brad Siberian doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: verde, lemnos, proaspăt
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: ac/ramură tânără
Constituenții principali: acetat de bornil, camphene, alpha-pinene
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?