Ulei esențial de Cardamom doTerra (5 ml)

Cunoscut în lumea gastronomiei drept „regele condimentelor”, Cardamomul – membru al familiei ghimbirului – este un condiment popular, folosit pe tot globul într-o varietate de feluri de mâncare. Deși este un condiment aromat, distinctiv, uleiul esențial fabricat din semințele de Cardamom are utilizări care depășesc cu mult spațiul bucătăriei,

Cu proprietăți calmante și liniștitoare, uleiul esențial de Cardamom poate înlesni digestia, poate favoriza senzația de respirație ușoară, poate ameliora disconfortul digestiv și multe altele.
Fie că vei folosi uleiul esențial de Cardamom pentru gătit, pentru uz intern, pentru aplicare topică sau aromatic, doTerra îți oferă un ulei pur și extrem de potent.

Prin Co-Impact Sourcing, doTerra asigură calitatea și eficiența procesului de recoltare și distilare pe care îl suferă semințele de Cardamom. Relațiile strânse cu cultivatorii și distilatoarele din Guatemala permit doTerra să producă ulei puternic, de înaltă calitate, printr-un proces propriu de distilare.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 48€
PREȚ DE MEMBRU:36€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Cardamom doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Cardamom doTerra este utilizat în mod obișnuit intern, pentru a calma disconfortul stomacal ocazional și pentru a contribui la menținerea stării generale de sănătate gastro-intestinală.

Uleiul de Cardamom administrat intern are, de asemenea, efecte profunde asupra sistemului respirator, datorită conținutului ridicat de 1,8-cineol, care promovează sănătatea respiratorie.
Cardamomul este un condiment aromat, ideal pentru gătit și pentru coacere, însă poți folosi uleiul esențial de Cardamom în locul semințelor de Cardamom pentru diferite tipuri de pâine, smoothie-uri, carne și salate pentru a amplifica și mai mult aroma mâncărurilor.

Mirosul distinct al acestui ulei esențial poate promova atmosfera pozitivă, conferind sentimente de liniște și calm.

Ulei esențial de Cardamom doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

-Folosește ulei esențial de Cardamom în locul semințelor proaspăt măcinate pentru a amplifica aroma multor rețete. Aroma și mirosul mentolat al uleiului de Cardamom îl fac un ingredient extrem de popular pentru dulciurile tradiționale indiene.

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Cardamom și pentru cafea, ceaiuri, smoothie-uri, sosuri și produse de patiserie.

– Folosește intern uleiul esențial de Cardamom pentru a beneficia de capacitatea sa de a promova eliberarea căilor respiratorii și de a îmbunătăți sănătatea sistemului respirator.

– Diluează o picătură de ulei esențial de Cardamom în 125 ml de lichid și ingerează pentru a te bucura de efectul său calmant asupra sistemului digestiv, datorat compoziției chimice unice, care îl evidențiază ca un ulei liniștitor.

– Uleiul esențial de Cardamom administrat intern încetinește contracțiile musculare din intestine și atenuează senzația de intestin slab, fiind folosit în mod obișnuit pentru a contribui la digestie.

– Folosește acest ulei intern și atunci când resimți un disconfort stomacal ocazional sau când simți că ai mâncat prea mult la cină.

– Ingerează uleiul esențial de Cardamom ca parte a unui regim zilnic de sănătate pentru a sprijini funcționarea gastro-intestinală sănătoasă.

– Folosește uleiul sențial de Cardamom în difuzor pentru a promova o stare de deschidere și un sentiment de claritate mentală.

– Proprietățile calmante și relaxante ale uleiului esențial de Cardamom pot fi resimțite și când folosești topic acest ulei. Aplică pe piele 2 picături de ulei esențial de Cardamom, diluat cu ulei fracționat de Cocos doTerra, pentru o senzație răcoritoare și reconfortantă dar fără riscul apariției iritațiilor.

– Dacă îți dorești să răspândești în casă parfumul unic al uleiului esențial de Cardamom poți încerca să îți creezi propriul potpourri cu ulei de Cardamom, pe care să îl așezi apoi oriunde vrei, pentru o aromă caldă și condimentată. Nu trebuie decât să pui într-un bol câteva dintre condimentele și ierburile tale preferate și să adaugi deasupra câteva picături de ulei esențial de Cardamom pentru o aromă incredibilă.

Ulei esențial de Cardamom doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru folosirea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Cardamom

Fiind un ulei versatil, calmant, uleiul esențial de Cardamom se amestecă bine cu uleiuri calde, picante, dar și cu uleiuri florale și citrice. Fie că îți creezi propriul amestec de uleiuri esențiale pentru difuzor, fie că îți dorești să găsești cel mai bun companion pentru uleiul de Cardamom, ia în considerare utilizarea uleiurilor esențiale de Scorțișoară, Cuișoare, Ghimbir, Lemn de Cedru, Lemn de Santal, Vetiver, Fenicul, Patchouli sau Ylang Ylang.  De asemenea, uleiul esențial de Cardamom se combină foarte bine și cu uleiuri esențiale de citrice.

Ulei esențial de Cardamom doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: fructat, condimentat, cald, balsamic
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: semințe
Constituenții principali: α-Terpinyl acetate, linalyl acetate, 1,8-cineole (eucalyptol)
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?