Ulei esențial de Cassia doTerra (15 ml)

Extras din scoarța plantei de Cinnamomum Cassia – care prosperă în locații precum China, Vietnam și Indonezia – uleiul esențial de Cassia este un ulei cald și condimentat, cu o multitudine de beneficii ce pot ajuta mintea și corpul.

De secole, această soră a scorțișoarei – cunoscută de altfel și drept Scorțișoară Chinezească – este utilizată la scară largă intern, pentru a menține sănătatea fizică, precum și aromatic, pentru a susține bunăstarea emoțională.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 33.67€
PREȚ DE MEMBRU:25.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Cassia doTerra – Descriere

Unul dintre cele mai importante beneficii pentru sănătate ale uleiului esențial de Cassia este capacitatea sa de a promova o digestie sănătoasă atunci când este utilizat intern. Dincolo de beneficiile sale pentru digestie, uleiul de Cassia doTerra poate fi administrat intern și pentru a susține buna funcționare a sistemului imunitar, dar și pentru a menține sănătatea cardiovasculară.

În plus, acest condiment este aromat și poate fi folosit pentru a înlocui scorțișoara într-o varietate de produse alimentare.
Uleiul esențial de de Cassia este la fel de puternic și atunci când este utilizat pentru beneficiile sale aromaterapeutice. În doze mici, aroma sa puternică și condimentată poate fi utilizată pentru a crea o atmosferă înălțătoare, ce va promova sănătatea emoțională.

Parfumul emis de Cassia este recunoscut străvechi în Vechiul Testament pentru mirosul său puternic și proprietățile calmante. Cu toate acestea, datorită clasificării sale ca ulei fierbinte, uleiul de Cassia trebuie diluat cu ulei de Cocos fracționat doTerra atunci când este aplicat pe piele și poate fi foarte puternic atunci când este inhalat direct.

Ulei esențial de Cassia doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pentru a-ți menține corpul sănătos pe tot parcursul anului, ia 1-2 picături de ulei esențial de Cassia într-o capsulă vegetală, pentru un plus de suport imunitar, atunci când este necesar. Uleiul de Cassia este un produs puternic în protejarea organismului împotriva amenințărilor sezoniere, contribuind la susținerea funcției imune sănătoase.

– Combină o picătură de ulei esențial de Cassia cu ulei de Cocos fracționat doTerra și masează pe piele pentru o senzație de încălzire. Când este aplicat local, uleiul esențial de Cassia are capacitatea de a favoriza calmarea corpului, iar aroma acestuia poate oferi un stimul pentru simțuri.

– Combină 1-2 picături de ulei esențial de Cassia cu 1-2 picături de ulei esențial de Lămâie într-o capsulă vegetală și înghite cu apă, pentru a susține digestia sănătoasă și metabolismul.

– Același amestec cu 1-2 picături de ulei de Cassia și 1-2 picături de ulei de Lamâie este un mod perfect de a scăpa de pofte și de foame. În paralel cu o activitate fizică regulată și cu o dietă sănătoasă, această băutură poate fi extrem de utilă pentru slăbit.

– Cassia este un ulei esențial sănătos pentru inimă atunci când este utilizat intern. Dacă ești în căutarea unei modalități de a-ți sprijini sistemul cardiovascular, utilizează uleiul de Cassia intern. Pune 1-2 picături de ulei de Cassia într-o capsulă vegetală pentru a promova funcționarea sănătoasă a sistemului cardiovascular.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Cassia la amestecul tău preferat de citrice pentru o aromă condimentată și înălțătoare. Pune in difuzor 2 picături de ulei esențial de Cassia și 3 picături de Portocală Sălbatică și difuzează pentru senzații calde și înălțătoare care îți vor lumina ziua.

– Prepară-ți singur un scrub pentru toamnă cu zahăr și uleiuri esențiale de Cassia,
Ghimbir si Cuișoare, care îți va face pielea mai fină și îți va îmbogăți simțurile cu aromele toamnei.

– Uleiul esențial de Cassia poate fi utilizat în plăcinte, pâine, aperitive sau deserturi. Deoarece Cassia este o rudă apropiată a Scorțișoarei, ea poate înlocui Scorțișoara în multe preparate.

– Pentru a susține hidratarea, adaugă o picătură de ulei esențial de Cassia în apă pentru o aromă delicioasă, mai ales atunci când faci drumeții sau o activitate în aer liber.

– Profită la maxim de beneficiile aromatice ale uleiului esențial de Cassia adăugându-l în difuzor pentru o stare de bine și un plus de excitare.

– Adăugă o picătură de ulei esențial în difuzor alături de uleiurile esențiale de Cuișoare și Ghimbir pentru perioadele de toamnă și iarnă.

Ulei esențial de Cassia doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru folosirea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Cassia

Fie că îl folosești în bucătărie, intern sau pentru a te bucura de beneficiile sale aromatice, ueiul esențial de Cassia doTerra este unul dintre uleiurile esențiale care se comportă foarte bine în amestecuri cu uleiuri esențiale pentru difuzie, precum Lemn de Cedru, Cuișoare, Tămâie, Lavandă, Lămâie, Portocală Sălbatică, Brad Alb și Ylang Ylang.

Îți poți lăsa simțurile inspirate de acest amestec doTerra pentru difuzor cu 2 picături de ulei esențial de Cassia, 4 picături de ulei de Portocală Sălbatică și 2 picături de ulei de Brad Alb pentru o aromă răcoritoare. Cu efectul calmant al Bradului Alb și aroma energizantă a Portocalei Sălbatice, acest trio este un amestec stabilizator pe care nu trebuie să îl ratezi.

Pentru un scrub natural extrem de eficient combină 4 picături de ulei esențial de Cassia, cu 4 picături de ulei de cuișoare, 2-4 picături de ulei de ghimbir și ½ cană de ulei de Cocos fracționat și amestecă cu ¾ de cană de zahăr alb sau zahăr brun.

Ulei esențial de Cassia doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: cald, condimentat, dulce, proaspăt
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: scoarță
Constituenții principali: aldehidă cinamică, acetat de cinamil
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?