Ulei esențial de Cedru doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de cedru doTerra provine din lemnul speciei Juniperus Virginiana, mai cunoscut sub numele de Cedru Roșu. Cedrul roșu este o specie de ienupăr care oferă o aromă foarte parfumată, ceea ce îl face perfect pentru producerea de uleiuri esențiale.

Cedrul este originar din climetele reci, prosperând la altitudini mari și crescând până la 30 de metri. Amintind de mărimea și rezistența acestui falnic arbore, uleiul de Cedru are o aromă ce evocă sentimente de vitalitate și o stare de bine, fiind unul dintre uleiurile esențiale ce favorizează un sentiment de legătură cu pământul.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 25.67€
PREȚ DE MEMBRU:19.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Cedru doTerra – Descriere

Cunoscut pentru bogăția sa de nuanțe și pentru mirosul cald și lemnos, uleiul esențial de Cedru doTerra oferă nenumărate beneficii. Atunci când este aplicat local, uleiul esențial de Cedru are proprietăți de curățare și este frecvent utilizat în masajul terapeutic, deoarece relaxează și calmează mintea și trupul.

Uleiul esențial de Cedru menține aspectul sănătos al pielii, creând în același timp un mediu reconfortant și relaxant.
Lemnul de Cedru se încadrează într-un grup de substanțe chimice cunoscute sub numele de sesquiterpene.

Uleiurile esențiale care conțin sesquiterpene, așa cum este și uleiul esențial de Cedru, sunt cunoscute în mod obișnuit pentru capacitatea lor de a promova împământarea și echilibrul emoțional, atunci când sunt utilizate aromatic.Fie că utilizezi uleiul esențial de Cedru doTerra local sau aromatic, pentru a îmbunătăți imperfecțiunile pielii, pentru a ține la distanță insectele sau pentru a promova vitalitatea în timpul unui antrenament, utilizările și beneficiile acestui ulei sunt aproape nelimitate.

Ulei esențial de Cedru doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Folosește 3-4 picături de ulei esențial de Cedru în difuzorul preferat și bucură-te de efectele de împământare și calmare pe care le poate oferi acest ulei. Pentru că are marele dar de a promova echilibrul emoțional, uleiul de Cedru este un ulei esențial ideal pentru difuzare la sfârșitul unei zile lungi în care vrei să creezi un mediu relaxant și să îți recapeți echilibrul emoțional.

– Masează 1-2 picături de ulei esențial de Cedru pe piept pentru a-ți menține energia pe parcursul unui antrenament și bucură-te de beneficiile pe care acest ulei le are pentru stimularea vitalității.

– Include uleiul esențial de Cedru în rutina ta zilnică de îngrijire a feței, adăugând pur și simplu 1-2 picături de ulei de Cedru în tonerul facial sau în crema hidratantă, pentru un plus de curățare.

– Proprietățile de curățare ale uleiului esențial de Cedru pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului imperfecțiunilor pielii. Când observi o nouă imperfecțiune a pielii, aplică direct o picătură de ulei de Cedru pe zona afectată pentru a-i îmbunătăți imediat aspectul.

– Combină ulei esențial de Cedru cu ulei fracționat de Cocos pentru a-ți crea propria formulă anti-insecte și pentru a le ține la distanță în timpul anotimpurilor în care ele reprezintă o amenințare. Aplică pur și simplu amestecul pe corp înainte de a ieși din casă.

– Aplică uleiul de Cedru pe tălpile copilului când se trezește speriat după un coșmar, pentru a-i conferi un sentiment de liniște și stabilitate.

– Când te simți tulburat de situațiile necunoscute cu care te confrunți, inspiră aroma uleiului esențial de Cedru pentru a promova emoțiile liniștitoare.

– Adaugă 2 picături de ulei esențial de Cedru și 2 picături de ulei esențial de Wintegreen în difuzor și difuzează acest amestec acasă, la birou sau în spațiul de lucru, pentru a promova sentimentele de încredere și stimă de sine. Aroma caldă, ierbacee, a uleiului de Cedru te va ajuta să simți legătura cu pământul și evocă senzații de bunăstare generală.

– Pune o picătură de ulei de Cedru pe o dischetă de bumbac și pune-o în dulap pentru a ține moliile la distanță.

Uleiul esențial de Cedru doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru folosirea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Cedru

Fiind un ulei esențial cald, lemnos, uleiul de Cedru produce o aromă ce amintește de natură și aer liber. Datorită proprietăților sale calde, uleiul esențial de Cedru se amestecă bine cu uleiuri esențiale din plante precum Salvie, uleiuri lemnoase precum Chiparosul și chiar și cu alte uleiuri esențiale picante precum Tămâia. Uleiul de Cedru se amestecă bine și cu Bergamotă, Scorțișoară, Lămâie, Patchouli, Lemn de Santal, Cimbru și Vetiver.

Ulei esențial de Cedru doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: ierbaceu, camforaceu, lemnos, dulce, cu aromă de nucă
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: lemn
Constituenții principali: α-cedren, cedrol, tujopsen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?