Ulei esențial de Chiparos doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Chiparos este obținut din ramurile și frunzele sau acele chiparoșilor falnici și veșnic verzi din Europa de Sud și Asia de Vest. Procesul de obținere al uleiului esențial de Chiparos este distilarea cu abur, cea mai folosită metodă pentru colectarea uleiurilor esențiale, nu doar pentru că dă naștere unor uleiuri extrem de pure, ci și pentru că prin intremediul său sunt colectați compuși aromatici termonsensibili, ale căror proprietăți se mențin intacte.

Proprietățile de revigorare, curățare și ameliorare a aspectului tenului, echilibrare și relaxare ale uleiului esențial de Chiparos îl pun pe lista celor mai apreciate uleiuri esențiale, fiind unul dintre favoritele specialiștilor din domeniul sănătății și wellbeing-ului.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 29.33€
PREȚ DE MEMBRU:22€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Chiparos doTerra – Descriere

Cu o aromă proaspătă și curată, energizantă și răcoritoare, uleiul esențial de Chiparos doTerra este utilizat foarte frecvent în spa-uri și în cadrul terapiei prin masaj. Este extrem de apreciat pentru efectele sale de echilibrare și totodată de stimulare a emoțiilor.
În plus, aroma proaspătă și lemnoasă a uleiului de Chiparos favorizează relaxarea.

Uleiul esențial de Chiparos conține monoterpene, ceea ce îl face benefic pentru ameliorarea aspectului tenului gras. De asemenea, unul dintre principalii compusi si monoterpene din compoziția uleiului esențial de Chiparos – α-pinenul – contribuie la reducerea aspectului petelor. Monoterpenele din uleiul esențial de Chiparos nu sunt benefice numai pentru tenul gras, ci și pentru sănătatea generală a întregii pieli.
Uleiul esențial de Chiparos are, de asemenea, un efect de echilibrare și conectare la realitate, ceea ce îl face popular în perioadele de tranziție sau atunci când te simți pierdut.

Ulei esențial de Chiparos doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Aplică ulei de Chiparos pe picioare și pe tălpi înainte de o tură lungă de alergare. Când ești în căutarea energiei necesare pentru a te ridica din pat și a alerga, senzația vitalizantă a uleiului de Chiparos pe piele îți va oferi impulsul motivațional de care ai nevoie.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Chiparos în loțiunea tonică pe care o folosești în mod obișnuit pentru a îmbunătăți aspectul pielii grase. Doar două picături de ulei vor oferi pielii tale o strălucire incredibilă și un aspect sănătos.

– Pune ulei esențial de Chiparos și de Lime în difuzor, pentru a obține un parfum revigorant și pentru a umple aerul cu mirosurile proaspete ale uleiurilor esențiale. Aroma fină și lemnoasă a uleiului de Chiparos va reînnoi și amplifica simțurile, în timp ce parfumul de Lime va contribui la purificarea aerului. Uită de lipsa de energie cu acest amestec tonic!

– Adaugă câteva picături de ulei de Chiparos într-o loțiune de mâini sau de corp pe care o folosești frecvent (în mod ideal, o loțiune fără parfum de la doTerra), pentru a da pielii tale un aspect reînnoit și proaspăt, profitând astfel de avantajele topice ale uleiului de Chiparos.

– Umple-ți casa cu miros de aer proaspăt de pădure folosind 2 picături de ulei esențial de Chiparos în difuzor, alături de 3 picături de ulei esențial de Brad Alb și 1 picătură de ulei esențial de Cedru, pentru o aromă răcoritoare și lemnoasă.

– Pune 3 picături de ulei de Chiparos și o jumătate de cană de sare Epsom într-o cadă cu apă caldă, pentru a-i da corpului tău șansa de a se relaxa și de a se revitaliza după o zi stresantă.

– Când simți că te cuprinde monotonia, inspiră ulei de Chiparos direct din sticlă. Inhalarea uleiului de Chiparos are multe beneficii și oferă un efect stimulator asupra emoțiilor. Pentru că uleiul de Chiparos conține o varietate de monoterpene, compușii săi aromatici îți conferă boost-ul de care ai nevoie.

– Combină uleiul esențial de Chiparos cu ulei esențial de Grapefruit și diluează cu un ulei purtător, pentru un masaj revigorant binevenit.

Ulei esențial de Chiparos doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru folosirea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Chiparos

Uleiul esențial de Chiparos se amestecă bine cu uleiuri de citrice, așa cum sunt uleiurile de Lămâie, Lime și Portocală Sălbatică, precum și cu alte uleiuri esențiale precum cel de Bergamotă, Salvie, Tămâie, Ienupăr, Lavandă, Măghiran, Rozmarin și Lemn de Santal, pentru difuzare.

O rețetă bună pe care o poți folosi în difuzor este o combinație între uleiul esențial de Chiparos și ulei esențial de Lime, ideală pentru a crea o combinație perfectă pentru perioade de tranziție sau pentru zilele în care simți o lipsă acută de energie.
Amestecurile pentru difuzor cu ulei de Chiparos te vor ajuta să creezi o atmosferă care să-ți amintească de o pădure proaspătă, nemuritoare, perfectă pentru orice iubitor de natură. Încearcă un amestec de ulei esențial de Chiparos, cu ulei esențial de Brad Alb și ulei esențial de Cedru.

Ulei esențial de Chiparos – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: curat, proaspăt, lemnos, erbaceu
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: frunze/ramuri tinere
Constituenții principali: α-pinen, 3-carenă, limonen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?