Ulei esențial de Cimbru doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Cimbru doTerra este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor de Cimbru, o plantă perenă mica, alcătuită din mai multe tulpini lemnoase acoperite cu peri mici.In Evul Mediu, Cimbrul era oferit de către doamne cavalerilor și războinicilor înainte de a merge la luptă, pentru că se credea că le dă acestora curaj. De asemenea, Cimbrul era așezat sub pernă pentru un somn liniștit și pentru a alunga coșmarurile.

Grecii antici foloseau Cimbrul pentru baie și îl ardeau în temple ca pe tămâie, în timp ce egiptenii îl foloseau în ceremonii tradiționale și pentru îmbălsămare.
Iată deci o istorie bogată în utilizări variate, însă din fericire beneficiile și utilizările diverse ale Cimbrului există și astăzi.

Cu o compoziție chimică specifică, ce susține sănătatea sistemului imunitar atunci când este utilizat intern, uleiul esențial de Cimbru doTerra este un ulei esențial puternic și cald, care deține proprietăți puternice de curățare și purificare.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 52.67€
PREȚ DE MEMBRU:39.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Cimbru doTerra – Descriere

Cercetările sugerează că utilizarea internă a uleiului esențial de Cimbru doTerra poate aduce beneficii sistemului imunitar, datorită cel puțin în parte conținutului de timol și carvacrol. Aceleași cercetări arată că acest ulei poate avea calități antioxidante, promovând sănătatea întregului organism.

Uleiul esențial puternic de Cimbru are si efecte de curățare și purificare pentru piele, ajutându-te să ai întotdeauna o piele sănătoasă.
Uleiul esențial de cimbru este utilizat în mod obișnuit pentru a adăuga condimente și aromă la o varietate de mese.
De asemenea, uleiul de Cimbru are capacitatea de a respinge natural insectele, fiind un repelent natural.
Din pricina conținutului său ridicat de timol, Cimbrul trebuie diluat cu un ulei purtător – în mod ideal, ulei de cocos fracționat doTerra – înainte de aplicarea topică.

Ulei esențial de Cimbru doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Dacă te simți letargic mental în mijlocul zilei, adaugă ulei esențial de Cimbru în amestecul tău preferat pentru difuzare pentru o stare de vigilență și alertă mentală de invidiat.

– Diluează 1-2 picături de ulei esențial de Cimbru doTerra în ulei de cocos fracționat doTerra și aplică soluția pe piele. Deoarece uleiul esențial de Cimbru are un efect de curățare și purificare asupra pielii, este un ulei ideal pentru îngrijirea pielii, mai ales primăvara.

– Pune ulei esențial de Cimbru într-o rețetă savuroasă de ardei copți marinați cu busuioc și sandwich-uri cu brânză Manchego, pentru arome incredibile care îți vor răsfăța simțurile.

– Adaugă două picături de ulei esențial de Cimbru într-o capsulă vegetală și administrează produsul intern, pentru a susține un sistem imunitar sănătos. Beneficiile interne ale Cimbrului nu se limitează, iată, doar la adăugarea sa la alimente diverse.

– Pentru a ține la distanță insectele, pune câteva picături de ulei esențial de Cimbru pe câte o dischetă sau tampon de bumbac și pune-le în colțurile unde știi că se ascund târâtoarele. Uleiul esențial de Cimbru conține proprietăți chimice care resping în mod natural insectele.

– La grădinărit, pune-ți pe încheieturi și pe gât ulei esențial de Cimbru diluat cu ulei de fracționat de Cocos, pentru a ține la distanță insectele.

– Folosește 1-2 picături de ulei esențial de Cimbru la mâncăruri cu carne și la aperitive. Uleiul esențial de cimbru este excelent pentru îmbunătățirea meselor tale preferate și poate fi folosit pentru a înlocui cimbrul uscat, pentru o aromă proaspătă pe bază de plante.

– Ține întotdeauna la îndemână în bucătărie o sticluță cu ulei esențial de Cimbru, însă atenție la cantitatea pe care o folosești! Uleiurile esențiale sunt foarte puternice în comparație cu condimentele uscate sau cu alți agenți de aromatizare, deci chiar și o cantitate mică poate crea o explozie de aromă.
Atunci când utilizezi ulei esențial de Cimbru la gătit, apelează la metoda scobitorii: bagă vârful unei scobitori curate în sticla de ulei esențial și apoi amestecă cu scobitoarea în
ingrediente, testând la final pentru a vedea dacă e nevoie de mai mult ulei.

– Adaugă ulei esențial de Cimbru într-un deodorant făcut în casă pentru un parfum erbaceu și floral. Încorporarea uleiului esențial de Cimbru în deodorantul tău va avea și un efect de curățare și purificare asupra pielii.

– Uleiul esențial de Cimbru poate fi util pentru curățarea suprafețelor și îndepărtarea murdăriei și a mirosurilor neplăcute. Uleiul de Cimbru este unul dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru curățenie, datorită proprietăților sale puternice de curățare.

Ulei esențial de Cimbru doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru folosirea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Uz intern: diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Cimbru

Uleiul esențial de Cimbru nu este doar un ulei versatil, cu numeroase utilizări și beneficii, ci se comportă foarte bine și în combinație cu o varietate de alte uleiuri esențiale, atât pentru uz alimentar, cât și pentru utilizare topică (neapărat diluat cu un ulei purtător).
Uleiul esențial de Cimbru se amestecă bine cu uleiurile esențiale de Bergamotă, Grapefruit, Lavandă, Rozmarin, Oregano și Melaleuca (Arbore de Ceai).

Ulei esențial de Cimbru doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: cald, erbaceu, floral, pudrat
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: frunze
Constituenții principali: timol, para-cimen, γ-terpinen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?