Ulei esențial de Citronella doTerra (15 ml)

Obținut din frunzele unei plante înalte originare din Asia, uleiul esențial de Citronella are o aromă proaspătă, curată și intensă. doTerra obține uleiul esențial de Citronella din Indonezia, distilând frunzele de Citronella.
Uleiul de Citronella este calmant pentru piele, dar și un repelent puternic împotriva insectelor și un însoțitor ideal în timpul activităților în aer liber.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 32.33€
PREȚ DE MEMBRU:25.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Citronella doTerra – Descriere

Cu beneficii puternice de respingere a insectelor, uleiul esențial de Citronella doTerra păstrează târâtoarele din casă la distanță de piele și de îmbrăcăminte, mascând parfumurile umane pe care insectele le găsesc atrăgătoare.
Este un partener ideal pentru camping, drumeții și excursii în aer liber.

Printre componentele uleiului Citronella se numără citronelol și geraniol, extrem de utile și eficiente pentru curățarea suprafețelor din interiorul și din afara casei.
Când este inhalat, uleiul esențial de Citronella crează o stare de fericire și pozitivism și combate sau ameliorează stresul.
Aplicat local, acest ulei poate fi calmant pentru piele și scalp și, de asemenea, poate favoriza aspectul curat al pielii.

Cu toate aceste utilizări incredibile, uleiul esențial de Citronella doTerra este un ulei esențial pe care îți vei dori în mod cert să îl incluzi în colecția ta.

Ulei esențial de Citronella doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Folosește ulei esențial de Citronella doTerra în aer liber sau în casă pentru a îndepărta insectele, în special țânțarii, acesta fiind de altfel cel mai cunoscut beneficiu al uleiului. Fie că optezi să îl folosești la interior sau la exterior, vei avea parte de un parfum plăcut, pe care îl vei iubi.

– Combină uleiul esențial de Citronella cu uleiuri esențiale de Mentă și Grapefruit pentru un amestec care te va face să zâmbești, creând un mediu vesel și optimist.

– Aplică pe piele ulei esențial de Citronella diluat cu ulei de nucă de cocos fracționat, pentru a ține insectele la distanță. Utilizarea uleiului de Citronella cu ulei fracționat de Cocos va minimiza sensibilitatea pielii și va contribui la menținerea parfumului de Citronella pentru mai mult timp.

– Citronella nu te ajută doar la respingerea dăunătorilor, ci îți va oferi și un miros dulce, floral. Ia-l cu tine în bagaj în următoarea ta aventură în aer liber. Îl vei putea folosi, de asemenea, și în jurul cortului, în special la intrare.

– Adaugă 3-4 picături de ulei esențial de Citronella într-o sticlă cu pulverizator plină cu apă și stropește suprafețele cu acest amestec. Vei adora curățenia pe care o lasă în urmă și mireasma proaspătă care va umple camera. Uleiul esențial de Citronella va fi o adăugire excelentă în dulapul tău cu produse pentru curățenie.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Citronella în șamponul sau balsamul tău obișnuit, pentru a curăța mai bine părul și a-i da mai multă strălucire. Este un mod natural de a-ți răsfăța părul și de a-i da un parfum incredibil de proaspăt.

Ulei esențial de Citronella doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru folosirea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Citronella

Deși uleiul esențial de Citronella are o serie întreagă de beneficii și de sine stătător, el funcționează foarte bine și în combinație cu alte uleiuri esențiale, inclusiv uleiul de Cassia, Coriandru, Ghimbir, Mușcată și Bergamotă.

Combinând oricare dintre aceste uleiuri esențiale cu uleiul esențial de Citronella în difuzorul pe care îl folosești în mod obișnuit, acasă sau la birou, vei crea cu siguranță un parfum răcoritor pe care îl vei adora.
În combinație cu uleiurile esențiale de Mentă și Grapefruit în difuzor, uleiul de Citronella crează un un mediu vesel și optimist, în care vei zâmbi non-stop.

Ulei esențial de Citronella doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: ușor dulce, floral, trandafiriu, cu aromă de lămâie
Metodă de colectare: distilare
Partea de plante: frunze
Constituenții principali: citronelol, geraniol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?