Ulei esențial de Copaiba doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Copaiba este obținut prin distilare cu abur din rășina copacului de Copaiba, care poate crește până la peste 30 de metri și se găsește în zona tropicală a Americii de Sud.
Uleiul esențial de Copaiba este utilizat la scară largă în produse cosmetice, inclusiv în săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri.

Încă din secolul al XVI-lea, uleiul esențial de Copaiba a fost utilizat în diverse practici tradiționale de sănătate ale nativilor din nordul și nord-estul Braziliei.
Acest ulei este considerat unul dintre cele mai potente uleiuri esențiale, având nenumărate aplicații și beneficii și fiind extrem de versatil.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 60.33€
PREȚ DE MEMBRU:45.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Copaiba doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Copaiba doTerra te poate ajuta în calmarea sentimentelor de anxietate și poate fi aplicat pe piele pentru a promova un ten curat și fără defecte.
Administrat intern, uleiul esențial de Copaiba susține sănătatea sistemului cardiovascular, sistemului imunitar, sistemului digestiv și sistemului nervos.

De asemenea, el contribuie la susținerea unui răspuns inflamator sănătos.
Uleiul esențial de Copaiba poate fi folosit direct în cavitatea bucală pentru a curăța și pentru a calma gingiile și întreaga gură.

Deși uleiul de Copaiba nu conține canabinoizi psihoactivi, principalul sau constituent, beta-cariofilenul, poate avea efecte neuroprotectoare si beneficii cardiovasculare și imune. De asemenea, el este un antioxidant puternic care promovează sănătatea sistemului imunitar.

Ulei esențial de Copaiba doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Copaiba doTerra în apă, suc sau ceai, pentru a încuraja sănătatea aparatelor cardiovascular, imun, digestiv, nervos, precum și a sistemului respirator.

– Administrează uleiul la nivel intern, pentru a contribui la calmarea sistemului nervos.

– Aplică pe piele câteva picături de ulei esențial de Copaiba, combinat cu un ulei purtător sau cu o loțiune hidratantă pentru față, pentru a contribui la menținerea unei pieli curate și fine și pentru a reduce aspectul de pete.

– Masează uleiul esențial de Copaiba direct pe față cu mișcări circulare ascendente, înainte de crema ta hidratantă de față, pentru un ten luminos și curat.

– Combină 2 picături de ulei esențial de Copaiba cu 1 picătură de ulei esențial de Mentă pentru a împrospăta respirația și a promova curățenia orală.

– Aplică 2-3 picături din acest ulei și masează alături de un ulei purtător pentru a calma mușchii dureroși și obosiți după o activitate intensă.

– Amestecă ulei esențial de Copaiba și ulei de cocos fracționat în cantități egale și aplică pentru a reface calitatea pielii agresate și stresate.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Copaiba în loțiunea ta tonică de față pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Copaiba sub limbă pentru a obține o stare generală de bine în perioadele marcate de stres sau nervozitate.

– Adaugă trei picături de Copaiba în difuzor pentru o respirație sănătoasă.

– Amestecă în difuzor 2 picături de ulei esențial de Copaiba, 2 picături de ulei esențial de Vetiver, 2 picături de ulei esențial de Lavandă și 2 picături de ulei esențial de Portocală Sălbatică pentru un somn odihnitor de noapte.

– Folosește uleiul de Copaiba ca parfum personal. Uleiurile care se amestecă bine cu uleiul esențial de Copaiba sunt uleiurile esențiale de Mușețel roman, Cedru, Lemn de Santal, Tămâie sau Ylang Ylang. Folosind oricare dintre aceste uleiuri, crează-ți propriul parfum într-un recipient cu bilă, apoi umple restul sticlei cu ulei fracționat de Cocos.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial Copaiba într-o capsulă vegetală și administrează intern pentru a profita de antioxidanții pe care îi conține și pentru a opri deteriorarea celulară.

– Difuzează uleiul Copaiba în camera ta și concentrează-te asupra parfumului pentru a pătrunde într-o stare meditativă.

– Utilizează uleiul esențial de Copaiba într-o baie calmantă, adăugând 2-3 picături în apa din cadă.

Ulei esențial de Copaiba doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru folosirea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Copaiba

Uleiul esențial de Copaiba are un miros ușor și plăcut, care nu este copleșitor sau dur.
Aroma sa este dulce și lemnoasă și se amestecă foarte bine cu uleiurile esențiale de Lavandă, Lămâie, Portocală, Cedru și Salvie.

Pentru un parfum personalizat în funcție de gusturile tale poți amesteca uleiul esențial de Copaiba doTerra cu uleiuri esențiale de Mușețel roman, Cedru, Santal, Tămâie și Ylang Ylang, pe care lei vei dilua apoi cu ulei fracționat de cocos doTerra.
Pentru un somn bun de noapte și o atmosferă odihnitoare în cameră, uleiul esențial de Copaiba se amestecă foarte bine în difuzor cu uleiurile esențiale de Vetiver și Lavandă.

Ulei esențial de Copaiba doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: condimentat, lemnos
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: rășină din copaifera reticulata, officinalis, coriacea și langsdorffii
Constituenții principali: β-caryophyllene
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?