Ulei esențial de Coriandru Semințe doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Semințe de Coriandru este extras, așa cum o arată și numele său, prin distilarea cu abur a semințelor uscate ale unei plante anuale numită Coriandrum sativum, o plantă foarte aromată, cu utilizări multiple.

Obținut din aceeași plantă care produce și uleiul esențial de Frunze de Coriandru (Cilantro), uleiul de Semințe de Coriandru este un ulei unic, ce poate fi utilizat intern pentru a promova digestia, aromatic pentru relaxare și local pentru o piele curată și fină, precum și pentru multe alte beneficii.

Deși coriandrul este cunoscut la scară largă pentru utilizarea sa în gastronomie, este clar că beneficiile uleiului esențial de Semințe de Coriandru depășesc cu mult granițele bucătăriei, făcând din uleiul de Coriandru un ulei popular pentru utilizarea de zi cu zi.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 42.67€
PREȚ DE MEMBRU:32€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Coriandru doTerra – Descriere

Suntem în mod cert obișnuiți cu utilizările gastronomice variate ale Coriandrului, însă dincolo de beneficiile aromatice dovedite în bucătărie, uleiul esențial de Coriandru are numeroase alte beneficii și utilizări.
Uleiul esențial de Coriandru doTerra are un conținut ridicat de linalool, care ajută la menținerea unui aspect sănătos al tenului.

Coriandrul poate avea un efect calmant și odihnitor atunci când este masat pe întregul corp, sau doar pe ceafă și tălpi după un antrenament solicitant.
Dacă ai probleme de digestie sau te resimți rapid după mese mai bogate, uleiul esențial de Coriandru doTerra va fi un aliat de nădejde al sistemului tău digestiv, fie că decizi să îl incluzi în rutina zilnică, fie că îl vei consuma doar ocazional.Aroma dulce-erbacee a acestui ulei este relaxantă și binedispune, ceea ce îl face o alternativă excelentă în amestecurile de uleiuri, pentru o notă proaspătă și erbacee.

Ulei esențial de Coriandru doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Coriandru într-o capsulă vegetală doTerra și administrează intern pentru a ușura digestia. Poți lua câteva picături de ulei esențial de Coriandru și după o masa mai bogată pentru digera mai ușor preparatele.

– Includerea uleiului esențial de Coriandru în rutina zilnică îți va da șansa de a te bucura de proprietățile liniștitoare ale acestui ulei care promovează digestia pe tot parcursul zilei.

– Folosește uleiul esențial de Coriandru direct pe față după duș, dar diluat cu ulei de nucă de cocos fracționat doTerra, pentru a menține un ten curat și pentru a îmbunătăți aspectul unui ten gras.

– Adaugă 1 picătură de ulei esențial de Coriandru în crema ta hidratantă zilnică pentru a-ți îmbunătăți aspectul pielii. Când începi să adaugi ulei esențial de Coriandru doTerra în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii vei constata că proprietățile de curățare ale acestui ulei contribuie la un ten curat și fin și o piele cu un aspect mai frumos.

– Folosește uleiul esențial de Coriandru pentru masaj, diluat cu ulei de nucă de cocos fracționat și te vei bucura de beneficiile liniștitoare ale acestui ulei pentru piele și pentru corp, fără risc de iritații ale pielii.

– După antrenamente, aplică ulei de Coriandru diluat pe picioare, pentru un masaj liniștitor și odihnitor.

– Masează pe ceafă sau pe tălpi câteva picături de ulei esențial de Coriandru (diluat cu ulei fracționat de nucă de cocos sau amestecat în crema ta hidratantă de corp), pentru a induce relaxarea la sfârșitul unei zile lungi sau atunci când te pregătești să mergi la culcare.

– Uleiul de Coriandru (semințe) poate oferi preparatelor culinare o aromă caldă și picantă, ceea ce îl face favorit pentru multe feluri de mâncare. Încearcă să adaugi o picătură de ulei de Coriandru la rețeta ta preferată de curry pentru un plus de aromă.

– Adaugă 3 picături de ulei esențial de Coriandru, 2 picături de ulei esențial de Mentă și 2 picături de doTerra Balance în difuzor pentru a te bucura de o aromă calmantă și înălțătoare. Poți difuza amestecul în jurul casei pentru o atitudine pozitivă și o atmosferă calmantă.

– Lavanda este cel mai similar ulei esențial, ca și compoziție chimică, cu uleiul de Coriandru, astfel că dacă rămâi fără ulei de Lavandă, poți găsi beneficii liniștitoare similare pentru piele, corp și relaxare în uleiul esențial de Coriandru.

Ulei esențial de Coriandru doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Pentru uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător.
Pentru uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Coriandru

Datorită aromei sale verde și erbacee, uleiul esențial de Coriadru este recunoscut pentru amestecurile foarte bune pe care le face cu uleiuri esențiale proaspete mentolate, precum uleiul esențial de Mentă sau uleiul esențial de Wintergreen.

Combinația dintre uleiurile esențiale mentolate și uleiul esențial răcoritor de Coriandru dă naștere unei arome verzi, răcoritoare și curate, pe care o poți folosi în dormitor, la birou, în camera de zi sau în orice zonă simți că ai nevoie de prospețime.
Pentru o atitudine pozitivă și o atmosferă calmă acasă, amestecă în difuzor ulei esențial de Coriandru, ulei esențial de Mentă și amestec doTerra Balance și difuzează în jurul casei.

Ulei esențial de Coriandru doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: verde, floral, erbaceu
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: semințele
Constituenții principali: linalool, α-pinen, γ-terpinen, camfor
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?