Ulei esențial de Cuisoare doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Cuișoare este obținut, prin distilare cu aburi, din mugurii nedeschiși ai florilor de Eugenia caryophyllata sau Zyzigium aromaticum – un arbore veșnic verde, cu frunze, flori și muguri extrem de aromatici, ce îl fac ideal pentru producerea de uleiuri esențiale.

Mugurii de cuișoare au o aromă energizantă și o gamă largă de beneficia, cunoscute încă din antichitate, în China, India și alte părți ale lumii
Ca mirodenie în bucătărie, uleiul esențial de Cuișoare conferă o aromă condimentată oricărui fel de mâncare sau desert. Cuișoarele se utilizează, de asemenea, la scară largă la realizarea de preparate dentare, bomboane și gumă de mestecat, datorită aromei lor.

Recunoscute în mod obișnuit sub formă de condiment măcinat pentru bucătărie,
Cuișoarele pot fi utilizate și în alte scopuri, datorită proprietăților lor unice și puternice, care fac și din uleiul esențial de Scorțișoară unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 27.67€
PREȚ DE MEMBRU:20.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Cuișoare doTerra – Descriere

Cunoscut pentru proprietățile sale aromatice în bucătărie și capacitatea sa de a curăța dinții și gingiile, uleiul esențial de Cuișoare doTerra este, de asemenea, un ulei stimulant și energizant, care produce o aromă caldă, lemnoasă.

Componenta sa chimică principală, eugenolul, face din uleiul esențial de Cuișoare un ulei foarte stimulant și energizant, care poate fi folosit ca ulei de masaj încălzitor.
Uleiul esențial de Cuișoare conține proprietăți antioxidante puternice și susține sănătatea cardiovasculară atunci când este administrat intern.
În plus, studiile au arătat că eugenolul are potențialul de a ajuta organismul să mențină motilitatea gastro-intestinală normală, ceea ce este deosebit de util în perioadele de stres, când tractul digestiv nu funcționează corect.
Datorită aromei sale proaspete și speciale, uleiul de Cuișoare este folosit adesea la curățarea dinților și gingiilor atât de sine stătător, cât și în diverse produse pentru igiena orală.

Profilul său cald și condimentat face uleiul esențial de Cuișoare ideal pentru utilizarea la rețetele de sărbători și mai ales pentru deserturi, datorită savorii sale revigorante și parfumului aromatic.
Aroma sa calmantă și caldă învăluie spațiile și conferă o stare de bine pe care o vei adora.

Ulei esențial de Cuișoare doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pune o picătură de ulei esențial de Cuișoare în 60 ml de apă și fă gargară pentru un efect calmant și o curățare a gurii și reîmprospătarea respirației.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Cuișoare în pasta de dinți, promovând astfel o respirație proaspătă și o igiena orală mai bună.

– Pentru o senzație de curățare suplimentară, aplică o picătură de ulei de cuișoare pe dinți și gingii după întâlnirea de șase luni cu medicul dentist.

– Pune 2-3 picături de ulei esențial de Cuișoare într-o capsulă vegetală doTerra și administrează intern pentru a sprijini sănătatea cardiovasculara. Adăugarea uleiului de Cuișoare la regimul tău zilnic de suplimente va contribui la promovarea stării de bine.

– Fă-ți propriul potpourri pentru casă adăugând ulei esențial de Cuișoare la un amestec de scorțișoară, cassia, vetiver, portocală sălbatică, ghimbir și cardamom pentru a-ți umple casa cu mirosurile calde, picante și vegetale ale toamnei și iernii.

– Folosește uleiul esențial de Cuișoare, diluat cu ulei de cocos fracționat, în terapia prin masaj, pentru o senzație de încălzire a pielii.

– Combină uleiul de Cuișoare cu loțiunea ta de mâini și corp dacă vrei să te bucuri acasă de beneficiile unui masaj calmant și cald.

– Adaugă 3 picături de ulei esențial de Cuișoare, 2 picături de ulei de Scorțișoară și 1 picătură de ulei de Portocale Sălbatice în difuzorul tău pentru ulei esențial și bucură-te de parfumul revigorant și stimulator al uleiului de Cuișoare în sezonul de toamnă și iarnă.

– Pregătește o plăcintă de dovleac cu uleiuri esențiale pentru a valorifica aroma delicioasă, picantă a uleiului esențial de Cuișoare, a uleiului esențial de Ghimbir și a celui de Scorțișoară. Datorită aromelor sale calde și condimentate, uleiul esențial de Cuișoare este un plus perfect în rețetele de toamnă sau de sărbători.

– Prepară-și propriul exfoliant de casă cu zahăr adăugând și ulei esențial de Cuișoare, de Cassia și de Ghimbir, pentru a te bucura de o piele netedă și exfoliată și a te răsfăța cu mirosul condimentat.

Ulei esențial de Cuișoare doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru a fi folosit ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Cuișoare

Dacă te-am convins cu privire la beneficiile pe care le are uleiul esențial de Cuișoare folosit pe cont propriu sau diluat cu uleiuri purtătoare, e bine să știi că uleiul esențial de Cuișoare doTerra funcționează foarte bine și în amestecuri cu alte uleiuri esențiale condimentate sau lemnoase.

Uleiul de cuișoare se amestecă bine cu uleiurile esențiale care au proprietăți similare. Uleiurile esențiale picante precum cele de Portocală Sălbatică, Tămâie, Cassia, Cedru Ghimbir și Scorțișoară se amestecă bine cu uleiul de Cuișoare datorită caracteristicilor lor aromatice calde.
Uleiul de Cuișoare se amestecă bine și cu uleiuri esențiale dulci, erbacee, cum ar fi uleiul esențial de Mușețel Roman și Uleiul esențial de Fenicul.

Ulei esențial de Cuișoare doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: condimentat, cald, lemnos, cu note de bază de piele
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: muguri
Constituenții principali: eugenol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?