Ulei esențial de Eucalipt Citronat doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Eucalipt Citronat este obținut dintr-o specie înaltă de copaci de Eucalipt – Eucalyptus Citriodora – numită și arbore de gumă. Acest copac cu coajă fină de culoare deschisă, rășină albastră și parfum de lămâie, este originar din Australia de Nord și poate crește în înălțime până la 30 de metri.

Prin distilarea cu abur a frunzelor verzi și sferice ale Eucalyptus Citriodora se obține uleiul esențial de Eucalipt Citronat doTerra, un ulei esențial extrem de apreciat pentru utilizările sale topice și în mod deosebit pentru beneficiile excelente pentru curățare pe care le are, grație conținutului mare de citronelal și citronelol.

Eucaliptul citronat este cunoscut, de asemenea, pentru aroma sa revigorantă, care contribuie la crearea unui mediu înviorător. Păstrează acest ulei esențial doTerra la îndemână, când ai nevoie de un plus de vitalitate.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 24€
PREȚ DE MEMBRU:18€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Eucalipt Citronat doTerra – Descriere

Proaspăt și revigorant, uleiul esențial de Eucalipt Citronat doTerra conține note aromate unice, pe bază de plante și lămâie, pentru a crea un miros pozitiv strălucitor, oferind în același timp beneficii topice puternice.

Uleiul esențial de Eucalipt Citronat este recunoscut pentru conținutul său bogat de citronelal și citronelol, compuși chimici care conferă acestui ulei proprietăți incredibile de curățare a pielii și a suprafețelor.

Astfel, uleiul esențial de Eucalipt Citronat poate fi utilizat în îngrijirea pielii, oferind tenului un aspect curat și mai sănătos.
În plus, date fiind proprietățile excelente de curățare, uleiul este deosebit de eficient atunci când este utilizat într-un spray de curățare a suprafețelor.
Din punct de vedere aromatic, uleiul esențial de Eucalipt Citronat crează un miros răcoritor, plăcut și curat în orice spațiu interior sau exterior.

Ulei esențial de Eucalipt Citronat doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Eucalipt Citronat în produsul preferat de curățare a feței, pentru un efect eficient de curățare a tenului și un efect plăcut și calmant pentru piele.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Eucalipt Citronat la cantitatea de șampon cu care te speli în mod obișnuit pe cap și aplică pe păr, pentru o senzație de curățare profundă și o aromă revigorantă la duș sau la baie.

– Aplică 1-2 picături de ulei în palmă și freacă-ți mâinile pentru a-ți induce o stare de bună-dispoziție și pozitivism la început de zi, mai ales când știi că ai în față un program încărcat.

– Combină 3-4 picături de ulei de Eucalipt Citronat cu ulei de nucă de cocos fracționat și masează pe zonele dorite pentru o senzație de calmare a pielii și un miros revitalizant după o zi lungă și obositoare.

– Adaugă zece picături de ulei de Eucalipt Citronat într-o sticlă mică cu pulverizator plină cu apă și utilizează soluția rezultată pentru a curăța și reîmprospăta blaturi, chiuvete, mese de picnic în aer liber și alte suprafețe care necesită curățare.

– Pulverizează în aer soluția cu ulei esențial de mai sus, pentru a crea o ambianță pozitivă, cu un parfum proaspăt și vesel.

– Aplică o picătură de ulei esențial de Eucalipt Citronat pe încheieturi și pe gât sau la axilă pentru un parfum personal de lămâie, ce va rămâne proaspăt chiar și în timpul activităților intense, cum ar fi drumețiile, precum și în timpul petrecut în aer liber cu familia.

– Difuzează trei picături de ulei esențial de Eucalipt Citronat pentru o aromă pozitivă și strălucitoare care îți va invada întreaga casă.

– Folosește uleiul esențial de Eucalipt Citronat în difuzor chiar și in aer liber pentru o aromă înălțătoare, pe bază de plante, în momentele în care vrei să te bucuri de liniștea pridvorului sau a terasei casei tale, sau într-o excursie la munte.

Ulei esențial de Eucalipt Citronat doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Eucalipt Citronat

Pentru că este similar din punct de vedere al aromelor cu uleiul esențial de Lămâiță (Lemongrass), aroma uleiului esențial de Eucalipt Citronat se combină bine cu alte uleiuri esențiale din plante și ierburi, așa cum este uleiul esențial de Busuioc, uleiul esențial de Cardamom și uleiul esențial de Citronella.

Ulei esențial de Eucalipt Citronat doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: proaspăt, cu aromă de lămâie
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: frunzele
Constituenții principali: citronelal, citronelol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?