Ulei esențial de Eucalipt doTerra (15 ml)

Acest ulei esențial de Eucalipt este extras din frunzele copacului veșnic verde de Eucalipt, numit uneori și arbore de gumă, care poate crește în înălțime până la 15 metri. Frunzele acestui copac sunt distilate cu aburi pentru a produce uleiul esențial de Eucalipt, care oferă numeroase beneficii topice și aromate.

Distilarea cu abur este un proces delicat care presupune separarea unei substanțe în părțile sale constitutive pe baza punctelor de fierbere sau a volatilității acesteia. Distilarea cu abur protejează integritatea profilului chimic complex, producând uleiuri extrem de curate și pure, așa cum este și uleiul esențial de Eucalipt doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 27.67€
PREȚ DE MEMBRU:20.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Eucalipt doTerra – Descriere

Deoarece principalele componente chimice ale uleiului esențial de Eucalipt doTerra sunt eucaliptolul și alfa-terpineolul, acest ulei esențial produce vapori relaxanți și răcoritori, ceea ce îl face un produs ideal pentru utilizarea la un masaj calmant.
Beneficiile eucaliptului pot fi obținute cu ușurință prin inhalare și prin difuzie.

Uleiul esențial de Eucalipt favorizează, de asemenea, relaxarea și calmează stările tensionate atunci când este folosit în difuzor. Din punct de vedere aromatic, compușii uleiului esențial de Eucalipt pot favoriza relaxarea și senzația de minte limpede.

Uleiul de eucalipt conține, de asemenea, proprietăți puternice de purificare, benefice și utile pentru piele. Tot datorită proprietăților sale de curățare, Eucaliptul se găsește în ape de gură, fiind ideal pentru a împrospăta respirația și a promova sănătatea bucală.
Proprietățile de curățare ale acestui ulei îl fac benefic și pentru curățarea suprafețelor și a aerului.

Ulei esențial de Eucalipt doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Prepară un spray universal de curățare cu ulei esențial de Eucalipt, pentru a păstra suprafețele curate și fără amprente. Rețetă: amestecă 10 picături de ulei esențial de Eucalipt, ulei de Mentă și ulei de Portocale Sălbatice, 1/4 cană de oțet alb și 1 3/4 cană de apă într-o sticlă de sticlă de 500 ml cu pulverizator. Agită sticla și pulverizează pe suprafețele care necesită curățare.

– Pune două picături de ulei esențial de Eucalipt direct pe podeaua dușului când te speli, pentru o experiență și mai relaxantă, iar la final te vei simți curat și revigorat.

– Pune 2-3 picături de ulei esențial de Eucalipt în difuzor înainte de culcare sau după o zi lungă și lasă sentimentele tensionate să dispară. Aroma uleiului de Eucalipt te va relaxa și te va pregăti pentru un somn mai bun.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Eucalipt într-o cremă hidratantă. Amestecă și aplică pe piele pentru beneficii revitalizante.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Eucalipt în palme, acoperă-ți nasul cu mâinile și inspiră profund ori de câte ori simți tensiune. Acest proces simplu și rapid va risipi tensiunea, te va calma și îți va da în același timp energie.

– Utilizează uleiul esențial de Eucalipt în terapia prin masaj pentru o experiență liniștitoare. Poți amesteca uleiul cu o cremă sau o loțiune la alegere, bucurându-te astfel și de o mai bună hidratare a pielii.

– Adaugă uleiul de Eucalipt în difuzor în lunile de iarnă sau în zile mohorâte, pentru a te revigora, calma și a te vitaliza.

– Încorporează uleiul de Eucalipt în practicile de yoga sau meditație pentru o experiență superioară, deoarece te va ajuta să-ți cureți mintea.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Eucalipt pe un tampon de vată și pune-l în
încălțăminte, în sertarele cu haine sau în alte locuri neaerisite, în care se pot forma mirosuri neplăcute.

– Amestecă-l uleiul de Eucalipt cu uleiuri esențiale de Lămâie și Mentă, pentru un parfum revigorant.

Ulei esențial de Eucalipt doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Eucalipt

Uleiul esențial de Eucalipt se amestecă bine cu uleiurile esențiale de Cimbru, Rozmarin, Maghiran, Lavandă și Cedru pentru amestecuri de difuzor.
– Pentru un parfum revigorant și plăcut uleiul esențial de Eucalipt funcționează foarte bine și în amestec cu uleiuri esențiale de Lămâie și Mentă.

Ulei esențial de Eucalipt doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: camforaceu, aerisit
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: frunze
Constituenții principali: eucaliptol, alfa-terpineol
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?