Ulei esențial de Fenicul doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Fenicul este obținut din planta perenă Foeniculum vulgare, originară din Marea Mediterană și cultivată acum în mod obișnuit în grădini de plante și legume.

Feniculul poate crește până la 2 metri în înălțime și are frunze delicate, cu aspect de pene.
Cunoscut pentru savoarea și aroma sa de lemn dulce, feniculul produce flori, frunze parfumate și, cel mai important, semințele din care se extrage uleiul esențial de Fenicul prin distilare cu abur.

Istoria utilizării feniculului datează din timpuri străvechi, când se pare că războinicii romani îl consumau pentru a fi mai puternici și pregătiți de luptă.
Datorită aromei sale puternice, feniculul este folosit de ani de zile în lumea culinară pentru a adăuga savoare și pentru a condimenta o varietate întreagă de feluri de mâncare.

Dincolo de scopurile culinare, uleiul esențial de Fenicul doTerra poate fi folosit și intern pentru a promova un sistem respirator sănătos, o digestie sănătoasă și multe altele. Acest ulei unic deține multe caracteristici benefice pentru corp, oferind în același timp un miros dulce și distinct.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 27.67€
PREȚ DE MEMBRU:20.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Fenicul doTerra – Descriere

Una dintre cele mai frecvente utilizări pentru uleiul esențial de Fenicul doTerra este în bucătărie. În plus, uleiul de Fenicul poate fi adăugat în apă ca o alternativă satisfăcătoare și sănătoasă pentru dulciuri.

Atunci când este consumat intern, uleiul esențial de Fenicul doTerra este, de asemenea, recunoscut pentru capacitatea sa de a promova o funcție metabolică sănătoasă și o circulație mai bună. Dilzolvat în apă sau administrat în capsule vegetale, uleiul esențial de Fenicul promovează, de asemenea, și o digestie sănătoasă.
Când este folosit pentru difuzare, aroma acestui ulei poate fi atât calmantă cât și revigorantă.

Ulei esențial de Fenicul doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă un vârf de scobitoare de ulei esențial de Fenicul la cârnați sau ciorbe pentru o aromă autentică de anason.

– Natura puternică și aromată a uleiului de Fenicul dă o aromă sărată și puternică unei varietăți de feluri de mâncare unice.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Fenicul în apă pentru a contribui la o mai bună digestie.

– Pune 1-2 picături de ulei de Fenicul într-o capsulă vegetală doTerra și administrează oral pentru a te bucura, de asemenea, de beneficiile digestive ale uleiului esențial de Fenicul.

– Combină uleiul esențial de Fenicul cu ulei de cocos fracționat pentru un masaj abdominal liniștitor după o masă bogată sau în ziua unui eveniment stresant.

– Pune o picătură de fenicul în apă pentru a contribui la combaterea poftei de dulce. Aroma dulce naturală a uleiului esențial de fenicul poate fi utilă atunci când încerci să eviți dulciurile și zahărul procesat.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Fenicul în apă sau într-o altă băutură sau 1-2 picături într-o capsulă vegetală când te simți balonat, pentru a stimula metabolismul și circulația, precum și pentru a stimula funcția hepatica.

– Pune un vârf de scobitoare de ulei de Fenicul la sosuri sau salate pentru beneficii digestive și o aromă sărată.

– Difuzează uleiul esențial de Fenicul în casă sau la birou pentru a încuraja o zi productivă și pentru a profita de aroma energizantă a acestui ulei.

– Tot în difuzor, uleiul de Fenicul este ideal atunci când ai nevoie de un stimul suplimentar pentru a te mobiliza și de un plus de concentrare.

– Aplicat local, uleiul de Fenicul poate fi calmant pentru multe zone ale corpului, inclusiv pentru piele. Pentru un efect topic calmant, liniștitor, aplică uleiul direct pe piele. Dacă îți faci griji cu privire la sensibilitatea pielii, diluează cu ulei de cocos fracționat.

– Pentru un plus de încredere în sine și curaj, pune 1-2 picături de ulei esențial de Fenicul în palmă și inspiră.

Ulei esențial de Fenicul doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru a folosi sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Fenicul

Parfumul unic, dulce al uleiului esențial de Fenicul doTerra se amestecă bine cu uleiurile esențiale picante, precum cel de Scorțișoară. De asemenea, poți scoate în evidență notele strălucitoare și dulci ale uleiurilor esențiale de citrice, cum ar fi uleiul esențial de Lime, amestecându-le cu ulei esențial de Fenicul.

Ulei esențial de Fenicul doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: dulce, miere, lemn dulce
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: semințele
Constituenții principali: trans-Anethole, α-pinene, limonene
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?