Ulei esențial de Frunze de Coriandru doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Frunze de Coriandru (Cilantro) este extras, așa cum o arată și numele său, prin distilarea cu abur a frunzelor verzi ale plantei anuale Coriandrum sativum, o plantă foarte aromată, cu utilizări multiple.

Obținut din aceeași plantă care dă naștere și uleiului esențial din Semințe de Coriandru (Coriander), uleiul de Frunze de Coriandru (Cilantro) este un ulei cu o aromă proaspătă și vegetală care îl face extrem de util în bucătărie. El este utilizat de asemenea și în săpunuri, în scopuri de curățare.

Deși coriandrul este cunoscut la scară largă pentru utilizarea sa în gastronomie, este clar că beneficiile uleiului esențial de Semințe de Coriandru depășesc cu mult granițele bucătăriei, făcând din uleiul de Coriandru un ulei popular pentru utilizarea de zi cu zi.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 41.67€
PREȚ DE MEMBRU:31.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Coriandru doTerra – Descriere

Utilizările culinare precum și beneficiile din alte segmente ale uleiului esențial de Coriandru au fost documentate de secole, iar astăzi Coriandrul este celebru în primul rând datorită utilizărilor sale culinare, practic nesfârșite, care dau o notă aromată specială preparatelor din carne, salatelor, sosurilor și guacamole-ului.

Utilizarea internă a uleiului esențial de Coriandru doTerra susține funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar și nervos, favorizează digestia sănătoasă și poate funcționa ca un agent natural de curățare și detoxifiere pentru organism.
Când este folosit în difuzor, uleiul esențial de Coriandru poate contribui la curățarea și împrospătarea aerului, datorită aromei sale dulci și vegetale. În plus, el adaugă o aromă proaspătă oricărui amestec de uleiuri esențiale în difuzor.

Aplicat local, uleiul esențial de Coriandru este foarte calmant și răcoritor pentru piele și poate contribui la relaxarea corpului.
Cele două componente principale ale uleiului esențial de Coriandru, linaloolul și trans-2-decenalul, au proprietăți de curățare a suprafețelor.
Iată, așadar, că numeroasele calități ale uleiului esențial de Coriandru doTerra îl fac un must-have în orice casă.

Ulei esențial de Coriandru doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pune două picături de ulei esențial de Coriandru într-o capsulă vegetală și administrează intern pentru a experimenta un efect de curățare și detoxifiere ce îți va împrospăta întregul corp. Uneori, o simplă curățare internă este tot ce ai nevoie, iar uleiul esențial de Coriandru o face excelent datorită capacităților sale puternice de curățare și detoxifiere.

– Adaugă ulei esențial de Coriandru într-un amestec de citrice pentru difuzor, pentru o aromă proaspătă, dulce și vegetală, care funcționează perfect. Uleiul esențial de Coriandru poate fi utilizat și în amestecuri non-citrice, pentru a da naștere unei prospețimi picante.

– Adaugă uleiuri esențiale de Coriandru și Busuioc pentru a da un nou twist unei rețete de burger tradițional, pe care îl vei transforma într-unul vegetarian. Odată cu adăugarea uleiului esențial de Coriandru burgerul tău de legume va fi nu numai sănătos, ci și plin de aromă, spre bucuria întregii familii.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Coriandru într-un difuzor pentru a odoriza orice încăpere și a disipa aromele neplăcute din aer. Când este difuzat, uleiul esențial de Coriandru nu numai că va elimina mirosurile rele, dar va umple camera cu aroma sa proaspătă, vegetală.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Coriandru la o porție de orez gătit, pentru un boost delicios. Coriandrul dă preparatelor un nou nivel de aromă și este utilizat în mod obișnuit pentru orez.

– Consumă uleiul esențial de Coriandru diluat în apă sau într-o capsulă vegetală după un exces alimentar, pentru a te bucura de o digestie mai bună și pentru a evita să te simți prea plin. Uleiul esențial de Coriandru deține proprietăți puternice ce pot favoriza digestia atunci când este utilizat intern.

– Înlocuiește coriandrul verde cu o picătură de ulei esențial de Coriandru în toate rețetele tale preferate de guacamole, salsa, salate sau sosuri. Vei adora cât este de ușor și de delicios.

– Pune o picătură de ulei esențial de Coriandru într-o capsulă vegetală pentru a oferi corpului tău beneficii antioxidante importante. Consumat intern, acest ulei poate face minuni pentru organism, datorită numeroaselor sale componente naturale și importante, benefice pentru a oferi organismului sprijinul necesar.

– Combină ulei esențial de Coriandru cu uleiuri esențiale de citrice pentru o soluție de curățare pentru suprafețe, cu o aromă vegetală proaspătă.

Ulei esențial de Coriandru doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Pentru uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Coriandru

Pentru difuzare, uleiul esențial de Coriandru se amestecă bine cu uleiurile esențiale de difuzie Melaleuca (Arbore de ceai), Bergamotă, Busuioc, Lămâie, Salvie, Piper Negru, Coriandru, Mușcată, Maghiran, Coajă de Scorțișoară și uleiuri esențiale de Ylang Ylang.
La fel de bine, uleiul de Coriandru se amestecă și cu uleiuri esențiale de citrice pentru â o aromă proaspătă, dulce și vegetală. În amestecuri non-citrice, uleiul esențial de Coriandru crează o prospețime picantă.

Ulei esențial de Coriandru doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: proaspăt, vegetal, dulce, înțepător
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: frunzele
Constituenții principali: linalool, trans-2- Decenal
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.

* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?