Ulei esențial de Ghimbir doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de ghimbir este obținut prin distilare cu aburi, din rizomul sau tulpina subterană ce provine din sistemul radicular al plantei de ghimbir – Zingiber Officinale – o plantă extrem de aromată.
Timp de secole, rădăcina de ghimbir a fost folosită în practicile de gătit pentru a adăuga aromă preparatelor. Un ingredient prezent în multe feluri de mâncare asiatice, dar și în bucătăria occidentală, ghimbirul are o aromă condimentată și parfumată.

Deși este cunoscută la scară largă ca și condiment, rădăcina de ghimbir are o varietate de beneficii și utilizări ce depășesc cu mult domeniul culinar, ceea ce face ca uleiul esențial de Ghimbir să fie un ulei esențial doTerra extrem de apreciat și utilizat.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 72€
PREȚ DE MEMBRU:54€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Ghimbir doTerra – Descriere

Provenit din Madagascar, uleiul esențial de Ghimbir doTerra este pur, puternic și testat temeinic pentru a asigura utilizarea aromatică, locală și internă sigură.
Renumit pentru aromele sale speciale în preparate culinare asiatice, uleiul esențial de ghimbir este folosit și în țările occidentale, cel mai adesea în dulciuri, dintre acestea cele mai populare fiind turta dulce și biscuiții cu ghimbir.

Administrat intern, uleiul esențial de Ghimbir este cunoscut cel mai bine ca ajutor digestiv și contribuie la ameliorarea simptomelor de greață și a celor provocate de indigestia ocazională. Uleiul esențial de Ghimbir poate fi, de asemenea, aplicat local sau inhalat pentru o aromă liniștitoare.

Uleiul esențial de Ghimbir are proprietăți de încălzire și calmare, ce îl fac util în viața de zi cu zi. Datorită aromei sale picante și proaspete, uleiul funcționează bine și într-o varietate de amestecuri de difuzor.

Ulei esențial de Ghimbir doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Folosește uleiul esențial de Ghimbir doTerra în locul ghimbirului întreg în rețetele tale preferate, în mod deosebit în cele asiatice, pentru o aromă dulce și picantă.

– Adaugă uleiul esențial de Ghimbir în rețete la cuptor, precum turtă dulce, chec cu banana (banana bread), plăcinte și multe altele.

– Folosește aromele calde și condimentate ale uleiurilor de Ghimbir, Cuișoare și Cassia pentru un a da un aer special unui desert traditional, așa cum este plăcinta de dovleac.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Ghimbir în apa de băut pentru a reduce disconfortul și greața ocazională. Datorită proprietăților sale liniștitoare, ghimbirul poate contribui la reducerea greței atunci când este administrat intern.

– Difuzează ulei esențial de Ghimbir în mașină pentru a evita răul de mișcare atunci când ai de făcut un drum lung cu mașina, sau când trebuie să conduci pe drumuri sinuoase.

– Pune o picătură de ulei esențial de Ghimbir în palmă și inspiră pentru a te bucura de aroma sa calmantă și liniștitoare.

– Masează pe abdomenul inferior ulei esențial de Ghimbir diluat cu ulei de cocos fracționat, pentru o aromă liniștitoare, dar și pentru a ține răul de deplasare la distanță.

– Administrat intern, uleiul esențial de Ghimbir poate ajuta la reducerea balonării și a gazelor, când te simți inconfortabil. Dizolvă o picătură de ulei de Ghimbir în apă sau adaugă 1-2 picături într-o capsulă vegetală doTerra pentru a reduce balonarea în timpul zilei sau chiar înainte de un antrenament.

– Difuzează ulei esențial de Ghimbir în casă pentru un stimul emoțional suplimentar, o senzație de echilibru și de conectare cu pământul.

– Folosește uleiul esențial de ghimbir în difuzor și la serviciu când simți că rămâi fără energie, într-o după-amiază târzie.

– Pentru un amestec calmant și cu aromă tropicală, încearcă să combini în difuzor 2 picături de ulei esențial de Ghimbir, 3 picături de ulei esențial de Portocală Sălbatică și 2 picături de ulei de Ylang Ylang.

– Ia zilnic 1-2 picături de ulei esențial de Ghimbir oral, pentru o digestie mai bună, fie diluat într-un pahar cu apă, fie într-o capsulă vegetală.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Ghimbir la smoothie-urile de dimineață, pentru a sprijini funcționarea sănătoasă a articulațiilor și pentru a te bucura de beneficii antioxidante.

– Pentru un masaj stimulant sau încălzitor, diluează uleiul esențial de Ghimbir cu ulei de cocos fracționat doTerra și aplică local, pentru a te bucura de natura caldă, de pământ a acestui ulei.

Ulei esențial de Ghimbir doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător.
Pentru a folosi sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Ghimbir

Tonurile picante, de pământ ale uleiului esențial de Ghimbir doTerra se amestecă bine cu alte uleiuri calde, precum uleiul esențial de Scorțișoară și uleiul esențial de Cassia. De asemenea, poți combina uleiul esențial de Ghimbir cu mirosuri dulci de citrice, cum ar fi uleiurile de Portocală Sălbatică sau Ylang Ylang.

Uleiurile esențiale precum cel de Ylang Ylang și de Mir au componente chimice similare cu uleiul esențial de Ghimbir și sunt, de asemenea, cunoscute pentru proprietățile lor liniștitoare, tocmai de aceea funcționând foarte bine împreună în difuzor sau pentru un masaj relaxant.

Ulei esențial de Ghimbir doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: picant, condimentat, de pământ, dulce
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: rădăcină
Constituenții principali: α-zingiberen, sesquifelandren
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?