Ulei esențial de Grapefruit doTerra (15 ml)

Cunoscut și sub denumirea de “fructul interzis” sau “Una dintre cele 7 Minuni din Barbados”, grapefruitul a fost menționat pentru prima dată în anul 1750 de către pastorul galez Griffith Hughes.

Uleiul esențial de Grapefruit doTerra este obținut prin presare la rece din coaja fructului de grapefruit și este prețuit pentru numeroasele sale utilizări și beneficii.
Un proces de distilare prin stoarcere, presarea la rece este folosită în general pentru producerea uleiurilor esențiale citrice și utilizează o presiune mecanică ridicată, pentru a produce ulei din coaja de grapefruit. În timp ce alte procese de distilare folosesc căldura, procesul de presare la rece stoarce doar uleiul din coajă, cu ajutorul presiunii mecanice.

Proprietățile de curățare, purificare și revigorare fac din acest ulei esențial de Grapefruit unul dintre cele mai versatile uleiuri doTerra și extrem de apreciat pentru beneficiile sale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 29.67€
PREȚ DE MEMBRU:22.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Grapefruit doTerra – Descriere

Cunoscut pentru aroma sa energizantă și revigorantă, uleiul esențial de Grapefruit doTerra contribuie la crearea unui mediu înălțător și inspirațional.
Uleiul esențial de grapefruit este renumit pentru proprietățile sale de curățare și purificare, fiind utilizat frecvent pentru îngrijirea pielii, datorită capacității sale de a promova o piele cu aspect curat și sănătos.

Folosit intern, uleiul esențial de Grapefruit poate susține un metabolism sănătos.
Principalul constituent chimic al uleiului esențial de grapefruit este d-limonenul, care face parte din grupul monoterpenelor și posedă caracteristici aromatice înălțătoare puternice. Beneficiile din limonen fac din uleiul esențial de Grapefruit un ulei excelent pentru uz aromatic. Limonenul are, de asemenea, capacitatea de a dizolva uleiurile, ceea ce îl face un ingredient obișnuit în produsele de curățare a mâinilor.

Aroma uleiului esențial de Grapefruit se potrivește cu aromele citrice și fructate similare, alături de care oferă o aromă revigorantă și energizantă. Uleiul esențial de Grapefruit folosit în difuzor crează o senzație de claritate și, datorită componentei sale chimice principale, limonenul, poate ajuta la stimularea dispoziției.

Ulei esențial de Grapefruit doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Grapefruit în apa de băut și beneficiază astfel de capacitatea bine-cunoscută a acestui ulei de a susține un metabolism sănătos.

– Adăugarea uleiului esențial de Grapefruit în apă sau în sucuri, acasă sau oriunde în altă parte, conferă un boost de vitalitate.

– Bucură-te de un masaj liniștitor cu ulei esențial de Grapefruit după o zi lungă, aplicând uleiul și masând pe zonele necesare. Uleiul va lăsa în urma sa un parfum ușor și înălțător și va ameliora aspectul petelor pe zonele în care îl aplici. Evită lumina UV până la 12 ore după aplicarea topică a uleiurilor citrice.

– Adaugă uleiul esențial de Grapefruit în rutina de noapte pentru îngrijirea feței la adolescenți, pentru a ameliora aspectul petelor roșii și al defectelor tenului.

– Adaugă câteva picături de ulei de Grapefruit în difuzor pentru un plus de motivație, mai ales atunci când te străduiești să respecți o dietă sau să elimini câteva kilograme în plus.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Grapefruit în smoothie-ul tău preferat, pentru a te bucura de aroma fructată și vioaie a grapefruitului, un plus excelent pentru o varietate de alimente și băuturi.

– Dacă ești în căutarea unui mod de a adăuga un tonus mai bun dimineților, pregătește pentru micul dejun un bol de Acai și adaugă-i 1-2 picături de ulei de Grapefruit.

– Masează 1-2 picături de ulei esențial de Grapefruit pe stomac pentru o armonie mai profundă cu corpul tău.

– Când te simți tensionat, masează 1-2 picături de ulei esențial de Grapefruit pe ceafă și pe umeri pentru vibrații pozitive. Uleiul esențial de Grapefruit contribuie la promovarea sentimentelor de vitalitate și îmbunătățește starea de spirit.

– Adaugă ulei esențial de Grapefruit la scruburi și geluri de duș pentru a răspândi efectele uleiului asupra întregului corp și pentru a te bucura de un miros revigorant și o piele mai netedă.

– Când ai nevoie de un plus de concentrare difuzează ulei esențial de Grapefruit în cameră sau în birou, pentru a continua să studiezi sau pentru a reuși să termini o carte începută.

– Pune în difuzor două picături de ulei esențial de Grapefruit, două picături de ulei esențial de Ienupăr și o picătură de ulei de Portocală Sălbatică. Limonenul din uleiurile de Grapefruit și de Portocală Sălbatică va produce o aromă înălțătoare, iar parfumul lemnos al Ienupărului va crea un efect calmant și de conectare cu pământul.

Ulei esențial de Grapefruit doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru a folosi sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.
Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Grapefruit

Uleiul esențial de Grapefruit nu este doar un ulei versatil în ceea ce privește utilizările și beneficiile, ci funcționează foarte bine și în amestec cu o varietate de alte uleiuri esențiale, pentru beneficii suplimentare pentru minte și pentru trup.
Pentru un amestec ideal, combină în difuzor ulei esențial de Grapefruit cu uleiuri esențiale de Tămâie, Ylang Ylang, Mușcată, Lavandă, Mentă, Rozmarin și Bergamotă.

Ulei esențial de Grapefruit doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau la raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicare.

Descriere aromatică: citric, floral, fructat
Metodă de colectare: presare la rece
Partea de plante: coaja fructului
Constituenții principali: d-Limonen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?