Ulei esențial de Helichrysum doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Helichrysum este obținut din florile unei plante perene, numite Helichrysum italicum, ale cărei flori galben-aurii au fost utilizate din cele mai vechi timpuri, în Grecia, în cadrul practicilor de sănătate pe bază de plante. Datorită beneficiilor semnificative ale plantei de Helichrysum pentru piele, ea este denumită adesea “floarea veșnică” sau “nemuritoare”.

Florile acestei plante sunt distilate cu aburi pentru a produce uleiul esențial de Helichrysum. Cu proprietăți de întinerire și restaurare, uleiul de Helichrysum doTerra este cel mai bine cunoscut pentru aplicațiile infinite pe care le deține pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 126.67€
PREȚ DE MEMBRU:95€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Helichrysum doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Helichrysum doTerra are extrem de multe beneficii pentru piele. El poate fi utilizat pentru a promova regenerarea sănătoasă a celulelor pielii și un ten strălucitor, cu un aspect mereu tânăr. De asemenea, calmează iritațiile, petele, roșeața și reduce aspectul acneic al pielii.

Uleiul esențial de Helichrysum este renumit pentru capacitatea sa de a ajuta pielea în eforturile sale anti-îmbătrânire, fiind un partener de nădejde în lupta cu trecerea anilor.

Datorită compoziției sale chimice, uleiul esențial de Helichrysum are proprietăți calmante și liniștitoare. Prezența componentelor chimice numite esteri contribuie la caracteristicile calmante ale uleiului Helichrysum, făcându-l uleiul perfect pentru momentele în care vrei să creezi o senzație liniștitoare. Esterii din uleiul de Helichrysum sunt calmanți, relaxanți și au efecte de echilibrare asupra dispoziției.
Acetatul de neril, principalul component chimic al uleiului esențial de Helichrysum, este utilizat în parfumerie pentru a conferi arome florale și fructate.

Ulei esențial de Helichrysum doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Aplică zilnic pe față ulei esențial de Helichrysum fie direct, fie amestecat în loțiunea ta preferată de curățare a feței pentru a lupta cu ridurile și liniile fine și pentru avea un ten strălucitor și o piele regenerată.

– Diluează câteva picături de ulei esențial de Helichrysum într-un pahar cu apă sau într-o capsulă vegetală doTerra pentru a contribui la promovarea unui metabolism sănătos.

– Uleiul esențial de Helichrysum poate fi extrem de benefic pentru bărbierit, mai ales ca parte a unui ser home-made care lasă pielea curată, proaspătă și liniștită după fiecare bărbierit.

– Masează câteva picături de ulei esențial de Helichrysum pe ceafă pentru o senzație liniștitoare, datorată compușilor chimici numiți esteri din compoziția acestui ulei. Helichrysum este uleiul perfect pentru momentele în care îți dorești o senzație liniștitoare.

– Aplică 2-3 picături de ulei esențial de Helichrysum pe față, diluat în ulei de cocos fracționat doTerra, pentru a combate acneea și pentru a promova un ten strălucitor.

– Folosește uleiul esențial de Helichrysum diluat cu ulei purtător sau amestecat în loțiunea ta de corp preferată, atunci când ai nevoie de un masaj energizant, uleiul fiind folosit adesea în terapia prin masaj pentru a promova vitalitatea. Uleiul de Helichrysum îți va oferi o senzație liniștitoare și o aromă erbacee, energizantă.

– Folosește uleiul esnețial de Helichrysum ca balsam calmant după-soare, pentru zilele în care ai exagerat cu expunerea. Uleiul esențial de Helichrysum va calma pielea iritată și agresată de soare și te va face să te simți revigorat și răcorit.

– Aplică uleiul de Helichrysum pentru a estompa petele, coșurile sau iritațiile de pe față, mai ales în ziua unui eveniment important sau când vrei să faci niște poze memorabile.

– Masează uleiul esențial de Helichrysum pe tâmple și pe ceafă pentru o senzație liniștitoare.

Ulei esențial de Helichrysum doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru a folosi sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Helichrysum

Atunci când folosești ulei esențial de Helichrysum în cadrul rutinei tale de îngrijire a pielii, ține minte că acest ulei se amestecă bine cu alte uleiuri esențiale care sunt benefice pentru piele, așa cum sunt uleiurile esențiale de Melaleuca (Arbore de Ceai), Mir, Tămâie și Lavandă.
Combinat cu unele dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru piele – uleiurile de Tămâie, Lavandă, Melaleuca (Arbore de Ceai) și Mir, uleiul esențial de Helichrysum acționează pentru a calma umflăturile și alte iritații provocate de bărbierit.

Ulei esențial de Helichrysum doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: erbaceu, miere, fân
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: flori
Constituenții principali: Neryl acetate, alpha pinene, γ-curcumen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?