Ulei esențial de Ienupăr doTerra (5 ml)

Extras din boabele arbustului conifer Juniperus communis – care poate crește până la 10 metri înălțime și poate trăi până la 200 de ani – uleiul esențial de Ienupăr are o istorie bogată de utilizări și beneficii tradiționale.

Procesul de obținere a uleiului esențial de Ienupăr doTerra este distilarea cu abur, cea mai folosită metodă pentru colectarea uleiurilor esențiale. Acest proces delicat asigură producția de uleiuri extrem de pure și curate și permite colectarea de compuși aromatici termosensibili.

Spre deosebire de distilarea simplă, distilarea cu abur se efectuează într-un sistem presurizat, la temperaturi mult mai mici decât punctul obișnuit de fierbere, fiind astfel protejată integritatea profilului chimic complex.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 35.67€
PREȚ DE MEMBRU:26.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Ienupăr doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Ienupăr doTerra este recunoscut pentru utilizările și beneficiile sale versatile și pentru parfumul său lemnos, picant și curat.
Atunci când este utilizat pentru aroma sa, uleiul esențial de Ienupăr are un efect calmant și de conectare cu realitatea, perfect pentru orice zi aglomerată. El poate fi difuzat și pentru a contribui la curățarea și purificarea aerului.

Uleiul esențial de Ienupăr poate fi utilizat intern, fiind un agent puternic de curățare și detoxifiere și având un rol important în susținerea sănătății tractului urinar și a funcției rinichilor.

În preparate culinare, uleiul de Ienupăr se combină bine cu sosurile și deserturile de inspirație franțuzească și dă o aromă intensă neașteptată unei varietăți ample de mâncăruri.

Aplicat local, uleiul esențial de Ienupăr acționează ca un toner natural pentru piele și reduce aspectul petelor. În plus, îl poți folosi și împreună cu măști de față, pentru a contribui la întinerirea tenului.
Uleiul de boabe de ienupăr are beneficii naturale de curățare care îl fac un ulei esențial excelent pentru purificarea și împrospătarea spațiilor și a aerului.

Ulei esențial de Ienupăr doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Aplică o picătură de ulei esențial de Ienupăr pe piele, pentru un ten curat, tonifiat și sănătos, precum și pentru a reduce aspectul petelor. Vei adora răcoarea pe care acest ulei o va lăsa pe pielea ta.

– Administrat intern, uleiul esențial de Ienupăr ajută la susținerea funcției sănătoase a rinichilor și a tractului urinar. Diluează-l în apa de băut sau într-o capsulă vegetală, pentru a-i oferi corpului tău un plus de dragoste și sprijin.

– Adaugă în difuzor 3 picături de ulei esențial de Ienupăr și 4 picături de ulei esențial de Bergamotă pentru un parfum ușor și proaspăt. Uleiul de ienupăr este ideal pentru difuzare datorită efectelor sale calmante și capacității sale de a curăța aerul. Amestecul va spori sentimentele pozitive și va crea o atmosferă liniștitoare.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Ienupăr la o mască de argilă bentonită, pentru a reduce aspectul petelor de pe piele. În plus, uleiul esențial de Ienupăr va funcționa ca un toner natural pentru piele.

– Combină uleiul esențial de Ienupăr cu ulei de nucă de cocos fracționat doTerra, pentru un masaj calmant și purificator. Aroma acestui ulei va asigura un efect calmant, de conectare cu pământul, ideal pentru orice masaj.

– Transformă preparate culinare simple în adevărate delicii adăugând ulei esențial de Ienupăr. Uleiul se potrivește perfect la sosuri și deserturi de inspirație franțuzească.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Ienupăr în apă sau băuturi citrice ca parte a unui regim natural de curățare și detoxifiere și te vei bucura de beneficiile Ienupărului pentru funcționarea sănătoasă a rinichilor și a tractului urinar.

– Pentru o experiență de călătorie pozitivă, ia tot timpul cu tine în bagaj uleiul esențial de Ienupăr și bucură-te de multitudinea de utilizări și beneficii care contribuie la ameliorarea problemelor emoționale și fizice.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Ienupăr în palme, du mâinile la nas și inspiră pentru a contribui la combaterea sentimentelor stresante într-o zi aglomerată și a-ți oferi un efect calmant.

– Combină câteva picături de ulei esențial de Ienupăr cu apă într-o sticlă cu pulverizator și utilizează pentru curățarea unui dulap de lenjerie, unei saltele, pentru curățarea mașinii sau chiar a aerului din jur.

Ulei esențial de Ienupăr doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru a folosi sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Pentru aplicare locală: aplică 1-2 picături pe zona dorită, diluat cu un ulei purtător pentru a minimiza iritarea pielii.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Ienupăr

Uleiuș esențial de Ienupăr se amestecă bine cu uleiuri esențiale de citrice, pentru purificarea și împrospătarea aerului, precum și cu uleiurile esențiale lemnoase precum cele de Chiparos, Cedru, Santal, Lavandă, Melaleuca (Arbore de Ceai), Lemongrass, Salvie și Vetiver pentru amestecuri de difuzor calde și liniștitoare.
Uleiul esențial de Bergamotă este una dintre cele mai bune perechi pentru uleiul esențial de Ienupăr, cele două uleiuri creând împreună o fuziune de arome cu un efect calmant și înălțător.

Ulei esențial de Ienupăr doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: balsamic, curat, lemnos, condimentat
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: fructul (bacă)
Constituenții principali: α-pinen, sabinen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?