Ulei esential de Lamaie doTerra (15ml)

Acest ulei esențial de lămâie este extras din coji de lămâie sau coaja lămâii. Coaja de lamaie este presata la rece pentru a produce ulei esential de lamaie. Un proces de distilare prin stoarcere, presarea la rece este de obicei folosita pentru uleiurile citrice atunci când se produc uleiuri esențiale și utilizează o presiune mecanică ridicată pentru a produce ulei din coaja de lămâie. În timp ce alte procese de distilare folosesc căldură, procesul de presare la rece stoarce doar uleiul din coajă, cu ajutorul presiunii mecanice.

Proprietățile de curățare, purificare și revigorare fac din acest ulei esential de Lamaie unul dintre cele mai versatile uleiuri, fără a mai menționa faptul ca acesta este cel mai bine vândut ulei esential oferit de doTERRA.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 21.33€
PREȚ DE MEMBRU:16€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esential de Lamaie doTerra – descriere

Cel mai vândut ulei esențial doTERRA din lume, uleiul esential de Lamaie, are multiple beneficii și utilizări. Uleiul esential de Lamaie este un puternic agent de curățare care purifică aerul și suprafețele și poate fi folosit ca un produs de curățare netoxic în toată casa.

Când este adăugat în apă, uleiul esential Lamaie oferă un impuls răcoritor și sănătos pe tot parcursul zilei. Uleiul esential de Lamaie este adăugat frecvent în alimente pentru a spori aroma deserturilor și a felurilor principale. Luat intern, uleiul esential de Lamaie oferă beneficii digestive și de curățare și susține funcția respiratorie sănătoasă. *

Uleiul esențial de Lămâie are o aromă înviorătoare și energizantă care conferă sentimente de lejeritate, veselie și bucurie.

Ulei esential de Lamaie doTerra – Beneficii si Mod de utilizare

-Adăuga ulei esențial de lămâie în apă pentru un gust răcoritor sau ca alternativă la băuturile răcoritoare și băuturile cu zahăr.

-Ia ulei esential de lămâie intern pentru a ajuta la disconfortul respirator sezonier. *

-Atunci când este luat intern, acest ulei esențial poate curăța în mod natural corpul și poate ajuta la digestie. *

-Dă-i săpunului tău puțină putere de curățare suplimentară adăugând câteva picături de ulei esențial de lămâie în amestecul de săpun.

-Acest ulei esențial te poate ajuta să-ti exfoliezi pielea. Când este încorporat în rutina de îngrijire a pielii, poate oferi tenului o strălucire reîmprospătată și sănătoasă.

-Difuzarea uleiului esențial de lămâie va ajuta, de asemenea, la curățarea și purificarea aerului și a suprafețelor din casa ta. Indiferent dacă încerci să elimini mirosurile din aer sau pur și simplu doresti să păstrezi mirosul casei proaspat și curat, uleiul esential de lămâie este o alegere optimă pentru difuzare – singur sau într-un amestec de difuzor

-Adăugați ulei esential de lămâie într-o sticlă de apă cu pulverizator pentru a curăța mesele, blaturile și alte suprafețe. Uleiul esential de lămâie este utilizat, de asemenea, pentru un lustruit excelent al mobilei; pur și simplu adăugați câteva picături în uleiul de măsline pentru a curăța, proteja și a da strălucire suprafetelor din lemn.

-Folosiți o cârpă îmbibată în ulei esential de lămâie pentru a vă păstra și proteja mobilierul din piele și alte suprafețe sau articole de îmbrăcăminte din piele.

-Uleiul de lămâie este un remediu foarte bun pentru petele incipiente pe tacamurile de argint și alte metale.

-In difuzor: Pentru a creea un mediu placut, frumos mirositor si optimist

-Atunci când este utilizat corect, acest ulei esențial adaugă deseori un gust dulce, zaharat la deserturi.

Ulei esential de Lamaie doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.

Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de lămâie

Uleiul esential de lamaie nu este doar un ulei versatil în ceea ce privește utilizările și beneficiile, dar se amestecă bine cu o varietate de alte uleiuri esențiale.

Dacă doriți să scoateți în evidență mirosul strălucitor și energizant al uleiului de lămâie, luați în considerare amestecarea acestuia cu alte uleiuri citrice precum Grapefruit, Lime sau Bergamota. Parfumul răcoritor al lămâii se amestecă bine și cu uleiurile esențiale mentolate care conțin o notă de citrice, cum ar fi cele de Brad Douglas sau Perisor Nepalez.

În cele din urmă, uleiul de lămâie poate fi complementul perfect pentru uleiurile picante precum cele de scorțișoară sau portocală sălbatică.

Ulei esential de Lamaie doTerra – Măsuri de precauție

Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau aveți grijă de medic, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: curată, proaspătă, citrice, strălucitoare
Metoda de colectare: presare rece
Partea de plante: coaja
Constituenții principali: Limonen, β-pinen, γ-terpinen

Portia de servire: 1 picatura
Un flacon de 15 ml: contine 255 picaturi
Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.
Toate produsele doTerra sunt Certificate in USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
*  Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultati medical inainte de folosire. Daca aveti alergie la oricare component din compozitie nu folositi acest produs

 

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?