Ulei esențial de Lămâie Verde doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Lămâie este obținut din coaja fructului de lămâie verde. Coaja de lămâie verde este presată la rece pentru a obține un ulei răcoritor și energizant, atât ca aromă cât și ca gust.

Un proces de distilare prin stoarcere, presarea la rece este de obicei folosită pentru producția de uleiuri esențiale citrice și utilizează o presiune mecanică ridicată pentru a produce ulei din coaja de lămâie. Pe când alte procese de distilare folosesc căldura, procesul de presare la rece stoarce doar uleiul din coajă, cu ajutorul presiunii mecanice.

Uleiul esențial de Lămâie Verde doTerra este extrem de versatil, iar datorită proprietăților sale de purifiere, tonifiere, curățare și aromei sale citrice distincte, în curând va deveni un element esențial al colecției tale de uleiuri esențiale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 25.67€
PREȚ DE MEMBRU:19.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Lămâie Verde doTerra – Descriere

Datorită mirosului și aromei sale unice și stimulante, uleiul esențial de Lămâie Verde doTerra are numeroase beneficii și utilizări care te vor face să îl consideri indispensabil în rutina ta zilnică.

Uleiul esențial de Lămâie Verde este cunoscut pentru capacitatea sa de a binedispune, de a oferi echilibru și energie. Datorită conținutului său ridicat de limonen, acest ulei se regăsește deseori în produsele de curățare a feței și a corpului, având proprietăți de curățare și un parfum care binedispune.

Deși proprietățile de curățare ale uleiului esențial de Lămâie Verde pot fi utile pentru curățarea tenului și părului, administrat intern uleiul este de asemenea și un curățitor și detoxifiant puternic al organismului.
Proprietățile sale stimulante îl fac extrem de benefic și atunci când este folosit pentru difuzare.

La fel ca și uleiul de Lămâie, uleiul esențial de Lămâie Verde doTerra este util și pentru curățarea diverselor suprafețe, fie că vrei să scapi de pete de murdărie, de grăsime sau să îți degresezi mâinile.

Ulei esențial de Lămâie Verde doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Lămâie Verde într-un pahar sau o sticlă cu apă pentru a-i spori aroma și a oferi organismului tău un sprijin antioxidant, o detoxifiere internă și pentru a garanta o funcție imunitară sănătoasă.

– Pune o picătură de ulei esențial de Lămâie Verde și o picătură de ulei esențial de Lămâie în apă atunci când vrei o băutură aromată dar fără zahăr și arome artificiale.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Lămâie Verde la o salsa de casă pentru a-i da un plus de aromă și a avea o garnitură specială la masă.

– Combină ulei esențial de Lămâie Verde, Lămâie și Grapefruit cu apă distilată într-o sticlă cu pulverizator și folosește preparatul în casă sau în orice zonă care are nevoie de un miros mai vesel, mai curat și mai proaspăt.

– Dacă ești fan al băuturilor fructate sau dulci, uleiul esențial de Lămâie Verde va adăuga o aromă înțepătoare, acidulată și dulce în mod natural în granita, smoothie-uri sau alte băuturi preferate, fără toate zaharurile procesate și conservanții adăugați în băuturile cumpărate din magazin.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Lămâie Verde loțiunii tale pentru spălarea feței sau șamponului obișnuit pentru a obține beneficiile proprietăților de curățare ale acestui ulei.

– Combină 2 picături de ulei esențial de Lămâie Verde cu câteva picături de ulei esențial de Melaleuca și fă un masaj viguros al scalpului la duș.

– Prepară un scrub pentru față din 10 picături de ulei esențial de Lămâie Verde, 5 picături de ulei esențial de Ghimbir, 120 ml ulei de cocos fracționat doTerra, 50 grame de zahăr brun, 50 grame de zahăr turbinado și vei avea la final o piele exfoliată, mai moale și mai sănătoasă.

– Uleiul esențial de Lămâie Verde poate schimba instantaneu o cină banală, adăugând o aromă specială diverselor feluri de mâncare. Este ideal pentru preparate din pui, cărora le adaugă o aromă mai înțepătoare și dulce.

– Atunci când este folosit în difuzor, proprietățile răcoritoare ale uleiului de Lămâie Verde pot afecta pozitiv starea de spirit, uleiul promovând starea de bine și echilibrul emoțional și ridicând moralul în zilele mai puțin bune.

– Poți folosi uleiul esențial de Lămâie Verde în difuzor și pentru a curăța pur și simplu aerul din bucătărie, dormitor, birou sau întreaga casă.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Lămâie Verde pe un tampon de bumbac și freacă zonele murdare sau grase din bucătărie și din restul casei, precum și urmele de lipici lăsate de autocolante sau tapete.

– Poți folosi uleiul de Lămâie Verde și pentru detregentul de vase, pentru un plus de curățenie și un miros proaspăt, sau poți face un detergent home-made, cu uleiuri esențiale de Lămâie Verde, Lămâie și Citrus Bliss.

Ulei esențial de Lămâie Verde doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru a folosi sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Lămâie Verde

Fiind un ulei esențial unic și răcoritor, cu o aromă distinctă, uleiul esențial de Lămâie Verde doTerra se amestecă bine cu o varietate de alte uleiuri. Poți încerca să amesteci uleiul de Lămâie Verde cu uleiuri esențiale condimentate sau lemnoase, cum ar fi uleiul de Cedru sau cel de Piper Negru, pentru o aromă stimulantă.

Uleiul esențial de Lămâie Verde se amestecă foarte bine și cu uleiuri erbacee, precum uleiul esențial de Coriandru sau uleiul esențial de Busuioc. Pentru o aromă luminoasă și primitoare, amestecă uleiul esențial de Lămâie Verde cu ulei esențial de Levănțică, Grapefruit sau Ylang Ylang.

Ulei esențial de Lămâie Verde doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: citric, acrișor, dulce
Metodă de colectare: presare la rece/Stoarcere
Partea de plante: coaja fructului de lămâie verde
Constituenții principali: limonen, β-pinen, γ-terpinen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?