Ulei esențial de Lămâiță doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Lămâiță este extras din frunzele plantei perene înalte, numită Cymbopogon flexuosus, originară din India și din alte țări înconjurătoare.
Frunzele lungi și aromatice ale plantei sunt tăiate și distilate cu aburi pentru a produce uleiul esențial de Lămâiță, cu un miros citric și iz de fum, ce oferă o varietate de beneficii utilizatorului.

De ani de zile, lămâița a fost folosită în bucătăria asiatică pentru supe, ceaiuri, curry și fructe de mare. Cu toate acestea, utilizările pentru uleiul de Lămâiță se extind mult dincolo de bucătărie. Uleiul este utilizat adesea pentru parfumuri, detergenți, săpunuri și alte produse de curățare, fiind un must have în orice gospodărie.

Datorită beneficiilor sale numeroase, uleiul esențial de Lămâiță este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 19.67€
PREȚ DE MEMBRU:14.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Lămâiță doTerra – Descriere

Indiferent dacă este aplicat local, utilizat aromatic sau administrat intern, utilizările și beneficiile uleiului esențial de Lămâiță doTerra sunt foarte diverse.
Uleiul esențial de Lămâiță poate sprijini digestia sănătoasă atunci când este administrat intern. Compoziția sa chimică include aldehide, recunoscute pentru capacitatea lor de a menține o funcție gastrointestinală sănătoasă atunci când sunt ingerate.
De asemenea, aldehidele din uleiul esențial de Lămâiță îl fac un instrument util pentru respingerea naturală a insectelor.

Uleiul esențial de Lămâiță este o alegere populară pentru masaj, fiind apreciat pentru aroma sa răcoritoare combinată cu proprietățile liniștitoare.
Una dintre cele mai frecvente utilizări pentru uleiul esențial de Lămâiță este în preparatele culinare, fiind folosit de mulți ani pentru a adăuga aromă supelor asiatice, rețetelor de curry, dar și celor cu carne de vită, pește și multe altele. Este, de asemenea, utilizat pe scară largă în produsele de patiserie sau bomboane, datorită aromei sale distincte.

Proprietățile liniștitoare ale uleiului esențial de Lămâiță îl fac, de asemenea, util pentru corpul obosit după activitatea fizică.
Uleiul esențial de Lămâiță conține beneficii de purificare și tonifiere pentru piele și poate fi utilizat în rutina de îngrijire a pielii pentru a ajuta la promovarea pielii pure, tonifiate.

Ulei esențial de Lămâiță doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Lămâiță în mâncare sau băuturi pentru a da aromă și a îmbunătăți digestia, precum și pentru a menține o funcție gastrointestinală sănătoasă în general.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Lămâiță într-o capsulă vegetală doTerra pentru a promova funcția digestivă sănătoasă.

– Combină uleiul esențial de Lămâiță cu uleiul esențial de Mentă într-o capsulă vegetală pentru a susține funcția gastro-intestinală sănătoasă și pentru a preveni tulburările gastrice.

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Lămâiță în difuzor pentru a domina sentimentele de nervozitate sau pentru a elimina oboseala mentală. Difuzarea uleiului esențial de Lămâiță poate contribui, de asemenea, la promovarea unei perspective pozitive și la o mai bună conștientizare.

– Pune o picătură de ulei de Lămâiță în palme și inspiră ușor până la 30 de secunde, pentru a te bucura de aroma răcoritoare și erbacee și a te relaxa.

– Difuzează uleiul de Lămâiță în interior sau afară, pe verandă sau pe terasă, pentru a ține țânțarii și insectele la distanță. De asemenea, poți masa pielea cu ulei esențial de Lămâiță chiar înainte de a ieși din casă sau îl poți pulveriza pe corp.

– Folosește uleiul esențial de Lămâiță pentru masaj, diluat cu un ulei purtător precum uleiul de cocos fracționat și aplică-l pe mușchi și articulații pentru o senzație liniștitoare și o piele purificată.

– Dacă vrei să utilizezi aroma puternică a uleiului esențial de Lămâiță în bucătărie, adaugă câteva picături din acest ulei la aperitive sau preparate din carne.

– Aplică local uleiul esențial de Lămâiță pe zonele cele mai solicitate, după un antrenament greu, pentru a profita de proprietățile sale liniștitoare. Uleiul esențial de Lămâiță poate contribui la calmarea corpului după efort fizic.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Lămâiță în produsul tău de curățare a feței sau în crema ta hidratantă pentru a contribui la tonifierea și purificarea pielii.

– Combină uleiul de Lămâiță cu ulei esențial de Melaleuca și aplică amestecul pe unghiile de la mâini și de la picioare pentru a le ajuta să arate și să se simtă curate.

Ulei esențial de Lămâiță doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru a folosi sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Lămâiță

Deoarece uleiul esențial de Lămâiță include note subtile de citrice, o aromă iute, cu iz de fum și un miros răcoritor și erbaceu, el se amestecă bine pentru difuzie cu o varietate de uleiuri care au calități similare. Poți amesteca uleiul de Lămâiță cu aromele vegetale a uleiului de Busuioc, cu aroma proaspătă a uleiului de Mentă sau cu parfumul cald și picant al uleiului de Cardamom.

Ulei esențial de Lămâiță doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: citric, erbaceu, iz de fum
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: frunze
Constituenții principali: geranial, neral
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?