Ulei esențial de Maghiran doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Maghiran este extras prin distilarea cu abur a frunzelor plantei de Origanum majorana, o plantă perenă erbacee care face parte din familia Lamiaceae. Această plantă poate crește până la o înălțime de 30-60 cm și se poate răspândi pe aceeași distanță.
Cunoscut și sub denumirea de „dulceața iernii” sau „bucuria munților”, Maghiranul era considerat un adevărat simbol al fericirii de către greci și romani.

Recunoscut pe scară largă pentru proprietățile sale de condimentare a mâncărurilor, uleiul esențial de Măghiran doTerra este un aromatizant unic pentru gătit, pe care trebuie neapărat să îl ai în casă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 36.67€
PREȚ DE MEMBRU:27.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Maghiran doTerra – Descriere

Renumit în general pentru capacitatea sa de a condimenta alimentele, uleiul esențial de Maghiran este un aditiv unic pentru gătit, cu numeroase beneficii interne și externe suplimentare.
Aroma erbacee a uleiului de Maghiran poate fi utilizată pentru a condimenta tocănițe, dressinguri, supe și preparate din carne și poate înlocui maghiranul uscat atunci când gătești.

În afară de beneficiile sale culinare, uleiul esențial de Maghiran doTerra poate fi administrat intern pentru a sprijini un sistem cardiovascular și imunitar sănătos.
Uleiul esențial de Maghiran poate fi utilizat și local și aromatic datorită proprietăților sale calmante. De asemenea, acest ulei are un efect pozitiv asupra sistemului nervos.
Aroma uleiului esențial de Maghiran este caldă, erbacee și lemnoasă și încurajează o atmosferă de relaxare.

Principalul component chimic al uleiului esențial de Maghiran este Terpinen-4-ol, care conține proprietăți tonifiante ce contribuie la efectele generale ale uleiului esențial de Maghiran.

Ulei esențial de Maghiran doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Diluează o picătură de ulei de Maghiran în 125 ml de lichid – fie apă fie alte băuturi – pentru a susține buna funcționare a sistemului imunitar.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Maghiran într-o capsulă vegetală și administrează intern pentru a-ți ajuta sistemul imunitar.

– Aplică 1-2 picături de ulei esențial de Maghiran pe ceafă pentru a diminua starea de stres atunci când lucrezi la proiecte lungi și intense. Proprietățile calmante ale acestui ulei te vor ajuta să treci cu calm prin sarcini dificile sau obositoare.

– Administrează intern uleiul esențial de Maghiran pentru a promova un sistem cardiovascular sănătos și a oferi corpului tău forța esențială de care ar putea avea nevoie.

– Aplică 2-3 picături de ulei esențial de Maghiran diluat cu un ulei purtător pe tălpile unui copil agitat și bucură-te de proprietățile calmante ale acestui ulei, care îl vor ajuta pe cel mic să aibă un somn odihnitor.

– Înlocuiește maghiranul uscat cu ulei esențial de Maghiran (1 picătură de ulei esențial echivaleză cu 2 linguri de maghiran uscat) în bucătărie, pentru o aromă specială și picantă pentru preparatele tale. Maghiranul este un condiment excelent, care poate fi adăugat într-o gamă variată de mâncăruri, precum salate, supe și sosuri dar mai ales în cele cu carne.

– Aplica 2-3 picături de ulei esențial de Maghiran pe mușchii obosiți pentru a-i detensiona după un antrenament intens. De asemenea, poți adăuga ulei de Maghiran la un amestec de masaj liniștitor pentru revigorarea mușchilor obosiți și stresați.

– Răsfață-te cu un sos cremos cu conținut redus de grăsimi, combinând aromele bogate de brânză și iaurt cu substanțele nutritive din anghinare, jalapenos și spanac, și completând la final cu o picătură de ulei esențial de Maghiran, pe care îl vei adora.

Ulei esențial de Maghiran doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Maghiran

Uleiul esențial de Maghiran se amestecă bine cu uleiurile esențiale de Bergamotă, Chiparos, Levănțică și Rozmarin atunci când este difuzat.

Ulei esențial de Maghiran doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: cald, erbaceu, lemnos
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: frunze
Constituenții principali: terpinen-4-ol, hidrat de sabinen, γ-terpinen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?