Ulei esențial de Mentă Creață doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Mentă Creață este extras din planta numită Mentha spicata, o plantă perenă erbacee din familia plantelor Lamiaceae, care crește până la 27-100 cm înălțime, fiindu-i propice clima temperată.
Procedeul de obținere a acestui ulei este distilarea cu abur, cel mai des utilizată metodă de colectare a uleiurilor esențiale. Uleiul este obținut în urma unui proces delicat, care dă naștere unor produse excepțional de pure și curate și permite colectarea compușilor aromatici sensibili la temperatură, protejând astfel integritatea profilului chimic delicat și complex.

Uleiul esențial de Mir este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale doTerra, în primul rând datorită gustului său mentolat și proprietăților de împrospătare a respirației, dar și datorită capacității sale de a stimula energia și buna dispoziție.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 51€
PREȚ DE MEMBRU:38.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Mentă Creață doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Mentă creață doTerra conține constituenți organici precum carvona și limonenul, care au proprietăți energizante și înălțătoare.
Aroma sa dulce și răcoritoare este purfiantă și înălțătoare, ceea ce face acest ulei esențial ideal pentru promovarea stării de concentrare și a unei dispoziții pozitive.
Uleiul esențial de Mentă Creață este o opțiune mai blândă decât uleiul de Mentă, fiind astfel o variantă mai adecvată copiilor și celor cu o piele sensibilă.

În scop culinar, uleiul de Mentă Creață este utilizat frecvent în salate, băuturi și deserturi, dar poate fi folosit și în sosuri de salată sau la marinade pentru carne.
Uleiul esențial de Mentă Creață este un ulei esențial ideal de încorporat în rutina de îngrijire orală datorită capacității sale de a împrospăta respirația și de a curăța gura.

Ulei esențial de Mentă Creață doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Dizolvă 1 picătură de ulei esențial de Mentă Creață în 125 ml de lichid și bea amestecul pentru o digestie sănătoasă și pentru a reduce durerile ocazionale de stomac.

– Consumă uleiul esențial de Mentă Creață diluat în 125 ml de apă, ceai sau alt lichid și după ce ai luat o masa bogată, pentru a ușura digestia și a evita stările de rău și durerile de stomac.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Mentă Creață într-o capsulă vegetală și administrează intern, pentru a te bucura de aceleași beneficii gastro-intestinale ale acestui ulei.

– Utilizează uleiul esențial de Mentă Creață local sau în difuzor pentru a beneficia de starea de bună dispoziție și a înlătura stările de depresie ocazionale.

– Când simți nevoia de concentrare pentru încă 2-3 ore de lectură sau de învățat, aplică ulei esențial de Mentă Creață pe tâmple și masează pentru a promova o stare de concentrare.

– Pune 3-4 picături de ulei esențial de Mentă Creață în difuzor, pentru un plus de concentrare și pentru o dispoziție simțitor mai bună.

– Înainte de a pleca de acasă, pune 1 picătură de ulei esențial de Mentă Creață pe periuța de dinți, astel încât să înfrunți ziua cu o respirație proaspătă și un gust răcoritor de mentă în gură.

– Pentru o aromă delicioasă și mentolată, adaugă 1-2 picături de ulei de Mentă Creață în orice desert, băutură, salată sau la aperitive, pentru a-ți răsfăța papilele gustative și stomacul, ca și pentru o digestie mai bună.

– Uleiul esențial de Mentă Creață este foarte diferit de cel de mentă, ceea ce îl face o opțiune mai blândă, ideală pentru folosirea locală de către copii și persoane cu piele sensibilă.

Ulei esențial de Mentă Creață doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru a folosi sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Mentă Creață

Uleiul esențial de mentă creață se amestecă foarte bine cu uleiurile esențiale de Levănțică, Rozmarin, Busuioc, Mentă și Eucalipt, pentru amestecuri excelente pentru difuzor.

Ulei esențial de Mentă Creață doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: dulce, mentolat, proaspăt
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: plantă
Constituenții principali: carvonă, limonen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?