Ulei esențial de Mir doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Mir este derivat din rășina gumată a copacului mic și spinos Commiphora myrrha (Mir), originar din regiunile din Africa și Arabia, care produce o sevă ce se întărește în rășina cunoscută sub numele de smirnă. Prin distilarea cu abur, smirna este transformată în uleiul esențial de Mir, un ulei cu o aromă uscată și lemnoasă.
Mirul a fost folosit de-a lungul istoriei ca parfum, tămâie și un ajutor de nădejde pentru sănătate. De asemenea, a fost utilizat în ceremonii religioase și de îmbălsămare.
Consemnările antice arată că Mirul era considerat atât de valoros, încât uneori era apreciat la greutatea sa în aur.

Datorită beneficiilor sale numeroase pentru curățare și purificare, precum și datorită parfumului său unic, uleiul esențial de Mir este printre uleiurile esențiale doTerra foarte bine vândute.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 114.33€
PREȚ DE MEMBRU:85.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Mir doTerra – Descriere

Datorită compoziției sale chimice, uleiul esențial de Mir doTerra s-a dovedit util pentru curățare, pentru îmbunătățirea aspectului pielii și pentru promovarea sentimentelor de conectare cu pământul sau echilibrare a emoțiilor.

Deși este recunoscut pentru proprietățile sale puternice de curățare, în special pentru gât și gură, uleiul esențial de Mir are și alte beneficii care îl fac foarte popular, atât pentru aplicarea locală, cât și pentru folosirea aromatică și pentru utilizarea în preparate culinare. În plus, acest ulei poate crea și o atmosferă inspiratoare prin aroma sa.

Prin încorporarea uleiului esențial de Mir în rutina de îngrijire a pielii, poți contribui la reducerea aspectului liniilor fine și ridurilor, mai ales atunci când îl utilizezi zilnic.
Pe lângă beneficiile sale pentru piele, uleiul esențial de Mir poate fi de ajutor pentru hidratarea unghiilor și cuticulelor.

Ulei esențial de Mir doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Mir la pasta de dinți atunci când îți dorești beneficii de curățare adăugate, uleiul de Mir fiind bine cunoscut pentru capacitatea sa de a curăța gura și gâtul.

– Combină o picătură de ulei esențial de Mir cu 60 de ml de apă și clătește cavitatea bucală timp de 30 de secunde, pentru o senzație de curățare suplimentară. Include acest gest în igiena orală zilnică.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Mir în loțiunea sau crema ta hidratantă de uz zilnic, pentru un ten tânăr, fără riduri, și o senzație liniștitoare pentru piele.

– Prepară o cremă de casă pentru unghii și cuticule cu ulei esențial de Mir, ulei de cocos fracționat doTerra, ceară de albine și unt de Shea, pentru îmbunătățirea sănătății unghiilor și un plus de hidratare pentru unghii și cuticule. Poți folosi amestecul și pe mâini, buze sau orice zonă cu piele uscată.

– Pune 2-3 picături de ulei esențial de Mir în difuzor când te simți tensionat, pentru a promova echilibrul emoțional și o stare de bine.

– Difuzează ulei esențial de Mir și atunci când îți dorești un plus de concentrare și o stare de spirit mai bună. În plus, este un ulei popular de difuzat în timpul sărbătorilor, deoarece poate ajuta la menținerea sentimentelor pașnice în toată casa.

– Adaugă ulei esențial de Mir într-un ser calmant pentru după ras, pentru a te bucura de beneficiile sale liniștitoare pentru piele și pentru a diminua orice reacții după bărbierit.

– Amestecă 2-3 picături de ulei esențial de Mir într-o loțiune spa pentru picioare, pentru o atingere fină și delicată și pentru a combate bătăturile uscate.

– Amestecă 10 picături de ulei esențial de Mir, 10 picături de ulei esențial de Lămâie și 10 picături de ulei esențial de Tămâie cu ulei de cocos fracționat doTerra, pentru a contribui la înmuierea cuticulelor.

Ulei esențial de Mir doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Mir

Mirul poate fi clasificat drept unul dintre uleiurile esențiale lemnoase, cu o aromă uscată de fum destul de unică. Cu toate acestea, notele lemnoase și erbacee ale uleiului esențial de Mir îi permit să se amestece bine cu uleiuri esențiale picante, florale sau citrice.

Amestecă uleiul esențial de Mir cu orice ulei cald, picant, precum uleiurile de Tămâie, Santal sau Cuișoare. Pentru un parfum interesant și proaspăt, amestecă uleiul de Mir cu uleiuri florale sau de frunze precum uleiurile esențiale de Levănțică, Eucalipt sau Iasomie. Când simți nevoia de un miros dulce și erbaceu, amestecă uleiul esențial de Mir cu ulei de Lămâie, Ienupăr sau Grapefruit.

Ulei esențial de Mir doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: picant, iz de fum, erbaceu, lemnos, uscat
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: rășină
Constituenții principali: furanoeudesma 1, 3-dienă, curzerenă
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?