Ulei esențial de Molid Negru doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Molid Negru provine din surse exclusiv din Canada și este distilat cu abur prin practici ingenioase, responsabile față de mediu și sustenabile.

Fiind distilat din acele și ramurile arborelui Picea mariana, uleiul esențial de Molid Negru are un conținut ridicat de acetat de bornil, un compus chimic ce susține o stare de relaxare și calm.
Utilizat din vremuri străvechi de populațiile native americane pentru a sprijini sănătatea pielii și ca parte integrantă a practicii de vindecare și purificare, uleiul esențial de Molid Negru este un ulei esențial lemnos puternic.

Uleiul esențial de Molid Negru doTerra are o compoziție chimică diversă, din care fac parte în principal monoterpenele acetat de bornil, alpha-pinen, camfen și delta-3 caren. Această combinație distinctă de compuși aromatici are ca rezultat un ulei esențial cu beneficii aromatice și topice uimitoare.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 32.33€
PREȚ DE MEMBRU:24.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Molid Negru doTerra – Descriere

Primul lucru pe care îl remarci când deschizi capacul uleiului esențial de Molid Negru doTerra este aroma lemnoasă și proaspătă. Datorită concentrației sale bogate de acetat de bornil și alfa-pinen, uleiul de Molid Negru are o aromă puternică, un complement perfect pentru orice mediu sau situație.

Folosit topic, uleiul esențial de Molid Negru este recunoscut pentru proprietățile sale de curățare a suprafețelor, care îi conferă un număr mare de utilizări potențiale în jurul casei, dar și în regimul zilnic de îngrijire personală.
Începe-ți ziua cu beneficiile calmante ale uleiului de Molid negru, pe care îl poți folosi atât la nivel local, cât și aromatic.

După exerciții fizice intense sau când simți nevoia să aplici local, masează uleiul esențial de Molid Negru pe piele, diluat cu un ulei purtător, pentru un masaj calmant și reconfortant.
Poți aplica în zona cefei pe tot parcursul zilei, pentru a-ți spori starea de echilibru și armonie.

Ulei esențial de Molid Negru doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Difuzează 3-4 picături de ulei esențial de Molid Negru pentru o aromă relaxantă și care te va echilibra pe tot parcursul zilei.

– Combină uleiul esențial de Molid Negru cu ulei de nucă de cocos fracționat și utilizează ca parte a unui masaj liniștitor și revigorant.

– Pune 2-3 picături de ulei esențial de Molid Negru în palme și inspiră mirosul puternic înainte de o sesiune de yoga, pentru o aromă care te face să te simți mai conectat cu pământul și mai lucid.

– Pune câteva picături de ulei de Molid Negru în mâini și inhalează aroma răcoritoare pentru o respirație mai ușoară.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Molid Negru într-un produs pentru curățarea suprafețelor – preferabil unul făcut în casă, cu uleiuri esențiale de Mentă, Eucalipt și Lămâie – pentru un miros de pământ și o putere sporită de curățare a suprafețelor.

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Molid Negru în loțiunea de mâini și corp doTerra sau într-o cremă de față, pentru o rutină specială de îngrijire a pielii.

– După o activitate fizică extenuantă, combină 1-2 picături de ulei esențial de Molid Negru cu ulei de cocos fracționat și masează pe piele pentru alinare și relaxare.

– Când traversezi perioade dificile, folosește uleiul esențial de Molid Negru în difuzor pentru a contribui la reducerea stresului.

– Aplică topic pentru a contribui la calmarea iritațiilor minore ale pielii.

– Adaugă 1-2 picături din acest ulei în crema ta hidratantă, pentru a diminua aspectul imperfecțiunilor și pentru a contribui la o piele cu aspect sănătos.

– Aplică uleiul esențial de Molid Negru în zona cefei pentru a-ți spori starea de echilibru și armonie.

– Uleiul esențial de Molid Negru este uleiul perfect de folosit în timpul meditației de dimineață. Aroma sa te poate ajuta să te relaxezi și să fii calm, conferindu-ți o senzație de liniște și conștientizare.

Ulei esențial de Molid Negru doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru utilizarea sub formă de parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Molid Negru

Uleiul esențial de Molid Negru se amestecă bine cu toate uleiurile proaspete și înțepătoare, cum ar fi uleiurile esențiale de Eucalipt, Rozmarin, Arbore de Ceai sau Tămâie.

Datorită notelor sale florale dulci, uleiul esențial de Molid Negru va acționa ca o notă de mijloc, menținând coerența amestecului și asigurând o aromă de lungă durată.Aroma Molidului Negru se amestecă bine și cu uleiuri citrice, precum uleiul esențial de Grapefruit, uleiul esențial de Bergamotă și cel de Portocală Sălbatică, precum și cu alte arome de pământ, cum ar fi uleiul esențial de Cedru și uleiul esențial de Arborele Vieții (Arborvitae).

Ulei esențial de Molid Negru doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: balsamic, verde, fructat, lemnos
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: ramuri/ace
Constituenții principali: acetat de bornil, alfa-pinen, camphen, δ-3-caren
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?