Ulei esențial de Mușețel albastru marocan doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Mușețel albastru marocan, sau mai simplu, uleiul esențial de Mușețel marocan, este obținut din planta anuală mediteraneană cu flori galbene Tanacetum annuum, care crește în nordul Marocului.

Uleiul este distilat din florile, frunzele și tulpina plantei. În timpul procesului de distilare cu aburi ce are ca rezultat uleiul esențial de Museșel albastru marocan, se formează compusul numit camazulena, care dă uleiului culoarea albastru intens specifică.

Aceasta și alte proprietăți conferă acestui ulei beneficii incredibile pentru piele, ceea ce face din uleiul esențial de Mușețel albastru marocan doTerra un must-have în orice arsenal de îngrijire a pielii. De asemenea, uleiul face parte și din multe produse DoTerra dedicate frumuseții și îngrijirii.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 146.33€
PREȚ DE MEMBRU:109.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Mușețel albastru marocan doTerra – Descriere

Deși uleiul de Mușețel albastru marocan doTerra nu poate fi administrat intern, îl poți folosi într-o varietate de moduri, atât topic cât și aromatic.

Parfumul delicat și ușor fructat al uleiului de Mușețel albastru marocan are proprietăți specifice de stimulare a bunei-dispoziții, contribuind la crearea unei ambianțe pozitive.
Este perfect pentru masarea pe piele în combinație cu ulei de cocos fracționat sau loțiune de corp, după o zi lungă de muncă sau activitate fizică intensă, pentru a sprijini procesul natural de recuperare al organismului.

Pe lângă numeroasele sale aplicații, uleiul de Mușețel albastru marocan poate avea un efect calmant atunci când este aplicat pe piele.
Camazulena din mușețelul albastru marocan, îi conferă culoarea indigo caracteristică și este recunoscută pentru beneficiile sale de calmare a tenului. În același timp, componenta chimică principală, sabinena, contribuie la reducerea aspectului de pete.
Acest ulei este utilizat în manufactură datorită parfumului său natural și drept colorant natural, datorită culorii sale indigo mult-apreciate.

Ulei esențial de Mușețel albastru marocan doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Masează-l pe piele în asociere cu ulei de cocos fracționat sau loțiune de corp, după o zi lungă de muncă sau după activitate fizică intensă, pentru a sprijini procesul natural de
recuperare al organismului. Răsfață zone precum încheieturile, umerii și gâtul cu mișcări ușoare de masaj.

– Aplică 1-2 picături de ulei de Mușețel albastru marocan pe piele, fie combinate cu ulei de cocos fracționat, fie cu crema ta preferată, pentru a te bucura de senzația răcoritoare topică, ce poate contribui la calmarea pielii uscate și crăpate.

– Uleiul esențial de Mușețel albastru marocan conferă un ten tânăr și strălucitor, astfel că includerea acestui ulei în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii îi poate da atenția de care are nevoie.

– Adaugă-l la produsul tău de curățare pentru față pentru a reduce aspectul petelor. De asemenea, îl poți adăuga în crema hidratantă de zi sau de seară pentru a-ți calma pielea.

– Adaugă 3-4 picături de ulei esențial de Mușețel albastru marocan în difuzor, pentru a crea o atmosferă relaxantă acasă. Parfumul moale și ușor fructat al uleiului de Mușețel albastru marocan are proprietăți înălțătoare specifice.

– Fă-ți propriul săpun cu ulei esențial de Mușețel albastru pentru a crea a o combinație minunată între aroma dulce și catifelată și culoarea albastră strălucitoare. Poate fi chiar o opțiune sănătoasă de ulei pentru copii.

– Adaugă 3-6 picături de ulei esențial de Mușețel albastru marocan la următoarea baie, alături de o lingură de ulei de cocos fracționat și 250 de grame de sare Epsom, pentru o experiență spa la tine acasă, cu beneficii pentru piele și o atmosferă calmantă inspirată de aroma fructată și răcoritoare a uleiului de Mușețel albastru marocan.

Ulei esențial de Mușețel albastru marocan doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Mușețel albastru marocan

Aroma puternică a uleiului esențial de Mușețel albastru marocan poate fi savurată singură sau amestecată cu alte uleiuri esențiale, pentru a crea arome plăcut armonioase. Opțiuni bune în acest sens sunt uleiul esențial de Mușcată, uleiul esențial de Salvie, uleiul esențial de Portocală Amară (Petitgrain), uleiul esențial de Levănțică, uleiul esențial de Ienupăr, uleiul esențial de Mentă și uleiul esențial de Ylang Ylang, companioni excelenți pentru parfumul fructat și revigorant al uleiului de Mușețel albastru marocan.

Ulei esențial de Mușețel albastru marocan doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Poate păta suprafețele, materialele și pielea.

Descriere aromatică: fructat, catifelat, balsamic
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: flori/frunze/tulpină
Constituenții principali: sabinenă, camazulenă, p-Cymena, α-Phellandrena, ß-Pinena, camphor.
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?