Ulei esențial de Mușețel roman doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Mușețel roman este obținut din florile plantei Anthemis nobilis, care prin distilare cu abur produc un ulei esențial unic.
O plantă care crește aproape de pământ, ajungând la o înălțime maximă de 30 de centimetri, Mușețelul roman a fost supranumit „medicul plantelor” datorită efectelor sale pozitive asupra plantelor care cresc în jurul său.

În Roma antică, Mușețelul roman era folosit pentru a ajuta soldații să capete curaj în timpul războiului. De atunci, uleiul esențial de Mușețel roman a devenit popular datorită naturii sale dulci și liniștitoare.

Deși planta este utilizată cel mai frecvent pentru ceaiuri, uleiul de Mușețel roman se regăsește și în creme de față, vopsea de păr, șampoane și parfumuri.
Cu un parfum floral unic și componente chimice cunoscute pentru abilitățile lor liniștitoare, uleiul esențial de Mușețel roman doTerra este un must-have pentru orice colecție de uleiuri esențiale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 80.33€
PREȚ DE MEMBRU:60.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Mușețel roman doTerra – Descriere

Compoziția chimică a uleiului esențial de Mușețel roman doTerra contribuie la efectele calmante și liniștitoare pe care acest ulei le are pentru piele atunci când este utilizat local, precum și la capacitatea sa de a relaxa mintea atunci când este utilizat în scop aromatic, sau corpul atunci când este utilizat intern.

Mușețelul roman include esteri cunoscuți pentru proprietăți calmante. Uleiurile esențiale bogate în esteri sunt calmante, relaxante și au efecte echilibrante asupra dispoziției atunci când sunt difuzate.
Esterii din mușețelul roman sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a reduce aspectul petelor atunci când aplici local uleiul.

Datorită compoziției chimice unice a esterilor, administrarea internă a uleiului esențial de Mușețel roman este, de asemenea, foarte utilă pentru calmarea sistemelor corpului.

Ulei esențial de Mușețel roman doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Mușețel roman într-o cremă hidratantă zilnică și bucură-te de proprietățile calmante ale acestui ulei, care promovează o piele cu aspect tânăr.

– Pune câteva picături de ulei de Mușețel roman în șamponul sau balsamul tău pentru un păr cu un aspect sănătos, care va rămâne infuzat cu un miros proaspăt și floral.

– Administrează uleiul esențial de Mușețel roman intern, fie diluat în apă, fie într-o capsulă vegetală, pentru a susține funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar.

– Aplică 1-2 picături de ulei esențial de Mușețel roman pe tălpi, diluat cu un ulei purtător sau adăugat în loțiunea ta de corp, în cadrul rutinei dinainte de culcare, pentru a te bucura de beneficiile liniștitoare și calmante ale acestui ulei.

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Mușețel roman în difuzor seara, în dormitor, pentru a crea o atmosferă liniștitoare la sfârșitul unei zile lungi și stresante.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Mușețel roman într-un ceai de plante sau băutură fierbinte pentru a adăuga aromă și a oferi beneficii liniștitoare, fie într-o pauză la serviciu, fie
înainte de culcare.

– Când te simți furios sau iritabil, folosește 2-3 picături de ulei esențial de Mușețel roman în difuzor, indiferent de momentul zilei, și lasă tonurile calmante și florale să îți stingă furia.

– Dacă nu ai timp să difuzezi uleiul esențial de Mușețel roman, pune 1-2 picături din acest ulei în mâini și inspiră încet timp de 30 de secunde, când te confrunți cu situații frustrante sau iritante și ai nevoie de liniște.

– Aplică ulei esențial de Mușețel roman pe încheieturi și la gât pentru o senzație relaxantă, când vrei să petreci o seară liniștită acasă. Pentru o stare de bine, aplică acest ulei pe piept, în zona inimii, pentru a liniști sufletul și a lăsa în urmă un parfum răcoritor.

Ulei esențial de Mușețel roman doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.
Utilizare internă: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Mușețel roman

Uleiul esențial de Mușețel roman se amestecă bine cu alte uleiuri esențiale florale, cum ar fi uleiul esențial de Levănțică, uleiul esențial de Ylang Ylang, uleiul esențial de Paciuli și uleiul esențial de Salvie pentru difuzie. De asemenea, poți amesteca uleiul esențial de Mușețel roman cu uleiuri citrice precum uleiul esențial de Bergamotă.
Încearcă și cu aroma dulce și lemnoasă a doTerra Balance, care include și uleiul de Mușețel albastru.

Ulei esențial de Mușețel roman doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: floral, dulce, erbaceu
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: flori
Constituenții principali: angelat de 4-metilamil, angelat de izobutil, tiglat de izoamil
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?