Ulei esențial de Nard doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Nard este produs prin procesul de distilare cu abur din rădăcinile plantei Nardostachys jatamansi, o plantă cu flori din familia Valerianei, originară din regiunile alpine din Himalaya.
Planta produce flori roz mici și delicate și prosperă la altitudini mari, motiv pentru care înflorește atât de ușor în munții Himalaya. Timp de secole, Nardul a fost folosit în mod tradițional în practicile de sănătate ayurvedice originare din India și pentru ungerea celor cu rang înalt.

Venerat din cele mai vechi timpuri pentru aroma sa înălțătoare, relaxantă și capacitatea de a promova o piele curată, uleiul esențial de Nard este și astăzi extrem de util și benefic.

doTerra obține uleiul esențial de Nard din Nepal, oferind astfel venituri sustenabile recoltatorilor și distilatorilor, în cadrul programului său doTerra Co-Impact Sourcing.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 83.33€
PREȚ DE MEMBRU:62.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Nard doTerra – Descriere

Utilizat pentru a promova o piele sănătoasă, relaxare și o dispoziție mai bună, uleiul esențial de Nard doTerra este cunoscut pentru parfumul său distinct, lemnos, picant, ce creează o aromă plăcută atunci când este difuzat sau folosit ca parfum personal.

Uleiul esențial de Nard este utilizat frecvent în aromaterapie și meditație, datorită proprietăților sale de echilibrare. El induce o senzație de calm și relaxare și, în plus, are un efect puternic de purificare a pielii.Uleiul esențial de Nard are una dintre cele mai complicate compoziții chimice dintre toate uleiurile esențiale, cu aproximativ 170 de compuși. Această diversitate uriașă sugerează o multitudine de utilizări pentru uleiul esențial de Nard doTerra, răspunzând astfel unei game variate de nevoi ale organismului.

Ulei esențial de Nard doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Folosește uleiul esențial de Nard în difuzor pentru o stare de echilibru și conectare cu realitatea, într-o zi în care simți că ai nevoie de un ajutor.

– Pune 2-3 picături de ulei esențial de Nard în difuzor când faci meditație sau yoga și bucură-te de beneficiile relaxante ale mirosului lemnos al uleiului de Nard.

– Combină 2-3 picături de ulei esențial de Nard cu ulei de cocos fracționat sau cu loțiunea ta pentru masaj și lasă-te răsfățat de aroma sa lemnoasă și condimentată.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Nard în produsul tău de curățare zilnică sau în produsul preferat anti-îmbătrânire și bucură-te de capacitățile sale reparatorii pentru ten.

– Include uleiul esențial de Nard în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii, pentru a promova un ten sănătos și strălucitor, curat și purificat.

– Combină câteva picături de ulei esențial de Nard cu crema sau loțiunea ta hidratantă atunci când simți nevoia să ai o piele netedă și catifelată, dar și un plus de hidratare.

– Combină uleiul esențial de Nard cu uleiuri complementare precum cel de Cuișoare, Tămâie, Mușcată, Levănțică, Portocală sălbatică sau orice alt ulei care se combină bine cu uleiul de Nard pentru a-ți crea un parfum personalizat cu ulei esențial.

– Aplică pe tâmple sau pe ceafă 1-2 picături de ulei esențial de Nard diluat cu ulei de cocos fracționat doTerra (reducând astfel la minim sensibilitatea pielii), pentru a contribui la promovarea sentimentelor de calm și relaxare.

Ulei esențial de Nard doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Nard

Dacă vrei să amesteci cu succes uleiul esențial de Nard cu alte uleiuri esențiale, mergi pe uleiuri lemnoase sau condimentate, cum ar fi uleiul esențial de Cuișoare, uleiul esențial de Tămâie, uleiul esențial de Ienupăr, uleiul esențial de Mir sau uleiul esențial de Vetiver. Nardul face pereche bună și cu uleiuri esențiale florale precum cel de Mușcată, Levănțică și Trandafir. Aroma unică a uleiului esențial de Nard se amestecă bine și cu uleiurile esențiale răcoritoare, așa cum este uleiul esențial de Portocală Sălbatică.

Ulei esențial de Nard doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: lemnos, condimentat, moscat
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: rădăcină
Constituenții principali: jatamansonă
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?