Ulei esențial de Oregano doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Oregano este extras prin distilare cu abur din frunzele plantei Origanum vulgare, o plantă perenă stufoasă care face parte din familia Lamiaceae, care crește cel mai bine în soluri uscate până la medii și bine drenate și se dezvoltă în plin soare.

Extras din frunzele parfumate ale acestei plante, uleiul esențial de Oregano a fost utilizat de-a lungul secolelor în cadrul practicilor tradiționale diverse, iar astăzi și-a căpătat un loc de cinste în cărți de bucate, dulapuri cu produse de curățenie, precum și în compoziția suplimentelor diverse.
Uleiul esențial de Oregano este astăzi unul dintre cele mai versatile și puternice uleiuri esențiale doTerra și o prezență obligatorie în fiecare casă.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 43.33€
PREȚ DE MEMBRU:32.5€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Oregano doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Oregano doTerra are o concentrație ridicată de carvacol și de timol, două substanțe chimice cu proprietăți de curățare, pe care le utilizează în avantajul său, devenind unul dintre cei mai buni agenți de curățare de uz casnic cunoscuți în lumea uleiurilor esențiale.
Unele dintre cele mai cunoscute beneficii ale uleiului esențial de Oregano țin de pregătirea diverselor preparate culinare. Aroma erbacee a uleiului de Oregano poate fi adăugată la aperitive, dressinguri, precum și pentru a spori aroma unei game variate de preparate sărate.
Uleiul esențial de Oregano poate fi administrat intern pentru a susține un sistem imunitar sănătos și o digestie bună, precum și sănătatea aparatului respirator.
Uleiul esențial de oregano este, de asemenea, o sursă excelentă de antioxidanți.

Ulei esențial de Oregano doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pune 10 picături de ulei esențial de Oregano într-o sticlă cu pulverizator cu 500 de ml de apă pentru un produs de curățat rapid și ușor, care funcționează pe diverse suprafețe și blaturi, inclusiv din piatră naturală. Datorită compoziției sale chimice, acest ulei este un puternic agent de curățare și purificare.

– Administrează zilnic 1 picătură de ulei esențial de Oregano diluat în apă sau două picături într-o capsulă vegetală pentru menținerea unei funcții imune sănătoase.

– Înlocuiește pudra de Oregano cu o picătură de ulei esențial de Oregano (1 picătură de ulei echivalează cu o lingură de condiment pudră) pentru un gust delicios și un plus de aromă adăugată preparatelor italiene. Gustul condimentat al uleiului de Oregano funcționează perfect pentru sosuri de spaghetti sau pizza, pentru fripturi și multe altele.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Oregano într-o capsulă vegetală pentru a susține o funcție respiratorie sănătoasă.

– Pune ulei esențial de Oregano și ulei esențial de busuioc la un sos Marinara pe care îl poți folosi cu paste, pizza, batoane din pâine. Este incredibil de ușor de utilizat, nu include zaharuri, iar în acest fel te vei putea bucura și de numeroasele beneficii ale roșiilor pentru sănătate.

– Diluează o picătură de ulei esențial de Oregano în apă sau două picături într-o capsulă vegetală și adiministrează intern pentru a-ți sprijini corpul cu antioxidanți și pentru a promova un răspuns sănătos la oxidare și la radicalii liberi care pot duce la deteriorarea celulelor.

– Când te simți indispus și ai nevoie de un boost delicios încearcă o supă de pui la care să adaugi 1 picătură de ulei esențial de Oregano.

– Pune o picătură de ulei esențial de Oregano în apă sau 2 picături într-o capsulă vegetală și administrează intern când întâmpini tulburări digestive ocazionale. Uleiul de Oregano promovează funcțiile imune și respiratorii sănătoase, dar susține și o digestive mai bună.

– Combină ulei esențial de Oregano și ulei esențial de Mentă cu ulei purtător, pentru un masaj cu efect de încălzire. Uleiul esențial de Oregano funcționează perfect alături de uleiul esențial de Mentă, creând o sinergie perfectă și potențându-și unul altuia aromele și beneficiile.

– Creează-ți propriul săpun de mâini, amestecând săpun lichid de Castilia cu apă și câteva picături de ulei esențial de Oregano.

Ulei esențial de Oregano doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Oregano

Uleiul esențial de Oregano se amestecă bine pentru difuzare cu uleiuri esențiale de Mentă, Levănțică, Busuioc, Rozmarin, Bergamotă, Chiparos, Cedru, și Melaleuca (Arbore de Ceai).

Ulei esențial de Oregano doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: erbaceu, acru, verde, camforaceu
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: frunze
Constituenții principali: carvacrol, timol, para-cimen γ-terpinen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?