Ulei esențial de Paciuli doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Paciuli este extras din frunzele plantei de Pogostemon cablin, o plantă din familia mentelor care crește în tufe și care poate ajunge până la 60-90 cm înălțime.

Frunzele de Paciuli pot fi recoltate de câteva ori pe an, iar după uscare sunt gata pentru distilare cu abur.
Distilarea cu abur este cea mai folosită metodă pentru colectarea uleiurilor esențiale. Un proces delicat, această metodă dă naștere unor produse excepțional de pure și de curate și permite colectarea compușilor aromatici sensibili la temperatură. Uleiurile esențiale sunt distilate la temperaturi mult sub punctul normal de fierbere, ceea ce protejează profilul chimic delicat și complex al plantei.

Uleiul esențial de Paciuli doTerra extras din frunzele acestei plante care crește în Indonezia, are multiple utilizări și beneficii atât pentru minte cât și pentru corp, fiind o alegere foarte bună pentru orice colecție de uleiuri esențiale.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 51€
PREȚ DE MEMBRU:38.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Paciuli doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Paciuli doTerra are o gamă variată de utilizări și beneficii atât pentru minte, cât și pentru corp.
Uleiul de Paciuli poate contribui la reducerea aspectului ridurilor, petelor și imperfecțiunilor pielii, promovând un ten neted și strălucitor.

Parfumul dulce și moscat al uleiului esențial de Paciuli este adesea utilizat în parfumuri și colonii și poate emite un miros natural de mosc atunci când este aplicat pe piele.

Paciuli este utilizat la scară largă și pentru alte produse parfumate precum detergenții de rufe și odorizantele de cameră.
Aroma unică, erbacee a uleiului esențial de Paciuli este excelentă pentru difuzare, iar proprietățile sale chimice bogate pot avea un efect de stabilitate și echilibru emoțional atunci când uleiul este utilizat aromatic sau local.

Ulei esențial de Paciuli doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Aplică 1-2 picături de ulei esențial de Paciuli pe ceafă sau pe tâmple și profită de efectul de echilibrare emoțională pe care îl conferă acest ulei.

– Pune 3-4 picături de ulei esențial de Paciuli în difuzor pentru o dispoziție mai armonioasă și o stare de bine.

– Aplică 1-2 picături de ulei esențial de Paciuli pe față pentru un ten neted și strălucitor și nu rata beneficiile incredibile pe care acest ulei le are pentru îngrijirea pielii atunci când este inclus în rutina zilnică.

– Prepară-ți singur o apă de gură din 2 linguri de apă, ½ linguriță de bicarbonat de sodiu, 1 picătură de ulei esențial de Paciuli și 2 picături de ulei esențial de Mentă, pentru o curățare orală simplă și eficientă, care va lăsa în urmă o senzație proaspătă și curată.

– Adaugă ulei esențial de Paciuli într-o soluție home-made pentru păr, care te va ajuta să reduci timpul petrecut pentru descâlcirea părului și va reduce agresarea inutilă a scalpului.

– După o zi lungă la birou, combină uleiul esențial de Paciuli cu uleiul esențial de Mentă și aplică acest amestec pe frunte, tâmple sau pe ceafă pentru a lăsa în urmă stresul zilei și a te bucura de proprietățile energizante ale uleiului de Paciuli. În plus, această combinație asigură un efect de stabilizare a emoțiilor și ameliorează stările de tensiune.

– Adaugă câteva picături de ulei esențial de Paciuli la crema ta hidratantă zilnică sau aplică 1-2 picături din acest ulei direct pe piele, pentru un aspect mai bun al tenului, fără riduri, pete sau zone iritate și cu probleme.

– Cânt te simți dezamăgit sau simți că emoțiile te copleșesc, combină uleiul esențial de Paciuli cu ulei esențial de Vetiver și aplică amestecul de uleiuri pe tălpi, pentru stabilitate și echilibrare a emoțiilor. Vei reuși astfel să te calmezi și să te simți mult mai bine.

– Crează-ți propriul parfum natural din uleiuri esențiale combinând 16 picături de ulei esențial de Paciuli, 32 de picături de ulei esențial de Lămâie Verde, 24 de picături de ulei esențial de Fenicul și 280 de picături de ulei de cocos fracționat doTerra. Vei obține o colonie de mosc dulce, perfectă pentru după-amiază și seară.

Ulei esențial de Paciuli doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Paciuli

Uleiul esențial de Paciuli se amestecă foarte bine pentru difuzare cu uleiul esențial de Santal, ulei esențial de Bergamotă, ulei esențial de Mentă, ulei esențial de Mușcată, ulei esențial de Levănțică, ulei esențial de Trandafir și ulei esențial de Salvie.

Ulei esențial de Paciuli doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: bogat, lemnos, moscat, de pământ
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: frunze
Constituenții principali: alcool de paciuli, α-bulnesenă, α-guaienă
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?