Ulei esențial de Piper Negru doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Piper Negru este obținut prin distilarea cu abur a fructelor plantei de Piper Nigrum – originară din India – o viță cățărătoare ce poate crește până la 10 metri înălțime. Fructele sau boabele de Piper nigrum sunt rotunde și pot ajunge până la un diametru de 6 mm.

Pentru a produce piperul negru, aceste fructe mici sunt culese de obicei atunci când sunt complet crescute, strălucitoare și verzi, iar pentru producerea uleiului esențial de Piper Negru urmează să treacă apoi prin procesul de distilare cu abur.

Cunoscut în special pentru utilizarea sa la condimentarea mâncărurilor și potențarea gustului alimentelor, uleiul esențial de Piper Negru doTerra este un ulei multifuncțional, cu o varietate largă de utilizări și beneficii care îl plasează în topul celor mai bine vândute uleiuri esențiale doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 35.67€
PREȚ DE MEMBRU:26.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Piper Negru doTerra – Descriere

Aroma intensă a uleiului esențial de Piper Negru doTerra îl face un plus ideal pentru preparate din carne, supe și aperitive și de aceea ne-am obișnuit să îl considerăm un ulei extrem de benefic în gastronomie.
Uleiul esențial de Piper Negru este bogat în monoterpene și sesquiterpene – substanțe chimice naturale cunoscute pentru acțiunea lor antioxidantă și pentru capacitatea de a susține sistemul imunitar atunci când are nevoie.

Când este administrat intern, o sesquiterpenă numită cariofilenă ajută organismul sprijinind funcționarea celulară sănătoasă.
Utilizarea internă a uleiului esențial de Piper negru poate promova, de asemenea, și circulația sănătoasă.

Când este aplicat topic, acest ulei trebuie utilizat cu grijă, dată fiind senzația puternică de încălzire pe care o produce.
Uleiul esențial de Piper Negru este un ulei divers, care oferă multe proprietăți stimulante, atât la nivel fizic cât și la nivel mental, esențiale pentru promovarea sănătății generale.

Ulei esențial de Piper Negru doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Creează-ți propriul amestec calmant și încălzitor pentru masaj, combinând 1-2 picături de ulei esențial de Piper Negru cu un ulei purtător. Folosirea uleiului esențial de Piper negru oferă o senzație de căldură in timpul masajului, iar componentele sale aromatice te ajută să îți îmbunătățești experiența de relaxare.

– Pune câteva picături de ulei esențial de Piper negru într-un difuzor sau inspiră-l direct, pentru a te bucura din plin de beneficiile sale aromate, atunci când ai nevoie să calmezi stările de anxietate și să scapi de nervii nedoriți.

– Combină uleiul esențial de Piper negru cu ulei esențial de Ienupăr și cu ulei de Cedru pentru a produce un efect calmant și a te ajuta să te destresezi și să te relaxezi.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Piper negru la o marinată pentru friptură pentru a-i adăuga o notă de vitalitate. Fii sigur că toată lumea va dori să știe care este ingredientul tău secret pentru grătar!

– Aplică 2-3 picături de ulei esențial de Piper negru pe tălpi pentru o trezire în forță. Senzația de căldură pe care o conferă Piperul negru îți va oferi impulsul de care ai nevoie pentru a trece de la starea de somn la o mentalitate gata de plecare.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Piper negru într-o capsulă vegetală și administrează intern pentru a oferi corpului tău un sprijin antioxidant.

– Încearcă să adaugi ulei esențial de Piper negru la preparate din carne, la supe, aperitive, sau pentru a spori aroma alimentelor și a produce rezultate delicioase.

– Combină uleiul esențial de Piper negru cu ulei esențial de Cuișoare și cu ulei esențial de Coriandru pentru a oferi următoarei mese un plus de condiment.

– Diluează o picătură de ulei esențial de Piper negru cu un ulei purtător și aplică pe tălpi înainte de a ieși la o plimbare iarna, pentru a te pregăti corect de vremea rece.

– Pune o picătură de ulei esențial de Piper negru în apă sau într-o capsulă vegetală pentru a susține circulația sănătoasă.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Piper negru într-o capsulă vegetală și administrează intern în anotimpul rece, pentru a-ți proteja mai bine sănătatea și a sprijini sistemul imunitar atunci când riscurile de sezon cresc.

Ulei esențial de Piper Negru doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Piper Negru

Uleiul esențial de Piper negru se amestecă bine cu uleiuri esențiale de Bergamotă, Salvie, Tămâie, Mușcată, Levănțică, Ienupăr, Cuișoare, Santal și Cedru, pentru difuzare.

Ulei esențial de Piper Negru doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: picant, iute, fructat, condimentat
Metodă de colectare: distilare cu aburi
Partea de plante: fructe
Constituenții principali: cariofilen, limonen, caren, sabinen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?