Ulei esențial de Piper Roz doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Piper Roz este obținut prin distilare cu abur din fructele copacului Schinus mole, un arbore peren sacru pentru incași, ce poate crește până la 13-14 metri înălțime, fiind astfel cel mai mare dintre toți copacii din specia Schinus.
Indigenii incași venerau acest copac și foloseau fiecare parte a sa ca remediu natural pentru diverse probleme de sănătate.

Deși poate arăta similar cu boabele de piper negru, fructele arborelui de piper roz sunt înrudite mai degrabă cu caju-ul.
Uleiul esențial de Piper Roz doTerra este recoltat doar din două țări, Kenya și Peru, oferind astel oportunități economice foarte bune culegătorilor.

Fructele sunt culese când devin roz, sunt curățate și zdrobite și trebuie să fie distilate în aceeași zi în care au fost recoltate, pentru a asigura uleiului esențial de Piper Roz doTerra compoziția bogată și puternică de care se bucură.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 37.67€
PREȚ DE MEMBRU:28.25€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Piper Roz doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Piper Roz doTerra este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a contribui la susținerea unui metabolism sănătos și a sistemului imunitar, atunci când este administrat intern.
Utilizarea internă a uleiului de Piper Roz poate contribui, de asemenea, la menținerea unei funcții celulare sănătoase, precum și la sănătatea celulară generală.

Limonenul și α-felandrenul, două dintre principalele componente chimice ale uleiului esențial de Piper Roz, pot fi calmante pentru sistemul nervos.
În plus, Limonenul poate contribui la susținerea unui nivel sănătos al glicemiei și al colesterolului, atunci când uleiul este administrat intern.

Ulei esențial de Piper Roz doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Folosește uleiul esențial de Piper Roz în locul Piperului negru atunci când simți nevoia unei arome fructate și mai subtile.

– Uleiul esențial de Piper Roz poate susține un sistem digestiv sănătos atunci când este utilizat intern. Poți dizolva o picătură de ulei esențial de Piper Roz în apă sau 2 picături într-o capsulă vegetală pentru a te bucura de aceste beneficii.

– Adaugă 1 picătură de ulei esențial de Piper Roz în apă sau chiar la ceaiul tău preferat pentru a susține un sistem respirator sănătos și o funcție imunitară mai bună.

– Tot utilizat intern, uleiul esențial de Piper Roz poate calma și relaxa sistemul nervos, datorită componentelor sale chimice unice și combinației dintre Limonen și α-Phellandren.

– Adaugă ulei esențial de Piper Roz în cel puțin 125 de ml de apă pentru a oferi metabolismului sănătos sprijinul de care are nevoie pentru a arde calorii și a menține o greutate sănătoasă.

– Uleiul esențial de Piper Roz te poate ajuta să menții sănătatea celulară generală.

– Combină 1-2 picături de ulei esențial de Piper Roz cu ulei de nucă de cocos fracționat pentru a calma corpul în cadrul terapiei prin masaj.

– Adaugă 2-3 picături de ulei de Piper Roz în difuzor și umple casa cu parfumul său special, sau inspiră direct acest ulei, atunci când simți că ești ușor rătăcit și ai nevoie să revii pe drumul cel bun.

Ulei esențial de Piper Roz doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Piper Roz

Uleiul esențial de Piper Roz se amestecă foarte bine cu uleiurile esențiale de citrice sau florale, pentru a crea o aromă revigorantă. Uleiul esențial de Tămâie, uleiul esențial de Salvie, uleiul esențial de Eucalipt, uleiul esențial de Levănțică, uleiul esențial de Mentă creață și uleiul esențial de Paciuli sunt opțiuni excelente pentru un amestec cu uleiul de Piper Roz.

Ulei esențial de Piper Roz doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: condimentat, fructat, ușor lemnos
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: fructe
Constituenții principali: limonen, α-Felandren, Myrcene
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?