Ulei esențial de Portocală Sălbatică doTerra (15 ml)

Uleiul esențial de Portocală Sălbatică este obținut prin presarea la rece a cojii fructului de Citrus sinensis, un arbore peren numit și Portocal Dulce. Așa cum arată și numele său, arborele are fructe dulci cu multiple utilizări, de la sucuri și dulcețuri până la prăjituri.
Deși fructul în sine are numeroase beneficii, coaja sa este extrem de importantă pentru obținerea uleiului esențial de Portocală Sălbatică prin presare la rece.

Copacul Citrus sinensis este originar din SE Asiei, însă uleiul esențial de Portocală sălbatică doTerra provine din Republica Dominicană și datorită varietății sale mari de beneficii este un ulei pe care vei dori să îl ai întotdeauna la îndemână.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 19.67€
PREȚ DE MEMBRU:14.75€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Portocală Sălbatică doTerra – Descriere

Cu nenumărate utilizări pentru casă, corp și minte, nu este de mirare că uleiul esențial de Portocală Sălbatică este unul dintre cele mai vândute uleiuri esențiale ale doTerra.
Mirosul răcoritor și dulce al uleiului esențial de Portocală Sălbatică îl face popular pentru utilizarea aromatică și topică, în timp ce aroma sa citrică poate adăuga un plus de vitalitate oricărei băuturi sau aperitiv.

Principalul constituent al uleiului esențial de Portocală sălbatică – Limonenul – este recunoscut pentru proprietățile sale de curățare atunci când este utilizat ca produs de curățare a pielii sau a suprafețelor, precum și pentru efectele sale stimulante și de îmbunătățire a dispoziției atunci când este utilizat aromatic.

Efectele stimulante ale Limonenului fac, de asemenea, uleiul de Portocală sălbatică popular pentru difuzare atunci când ai nevoie de un plus de energie.

Ulei esențial de Portocală Sălbatică doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Pune câteva picături de ulei esențial de Portocală sălbatică în filtrul de aer de acasă, pentru a te bucura de aroma sa puternică, dulce, de citrice, care îl face extrem de util pentru purificarea aerului și pentru promovarea unui mediu înălțător, sau pur și simplu pentru a avea un miros plăcut în casă.

– Similar uleiului de lămâie, uleiul esențial de Portocală sălbatică poate fi folosit pentru a șterge suprafețele frecvent utilizate din jurul casei, atunci când vrei să le cureți și să le purifici. Bucură-te de aceste proprietăți purificatoare dizolvând câteva picături de ulei esențial de Portocală sălbatică în apă și pulverizând suprafețele cu soluția obținută.

– Pune trei picături de ulei esențial de Portocală sălbatică în chiuveta de la baie sau în canalele de scurgere pentru a risipi orice miros neplăcut sau murdărie. Dă timp uleiului să se evapore înainte de a lăsa apa să curgă.

– La începutul unei zile care se anunță stresantă, difuzează 2-3 picături de ulei esențial de Portocală sălbatică pentru a te bucura de o aromă revitalizantă ce te va ajuta să treci mai ușor peste sarcini.

– Dacă resimți o lipsă de energie după-amiaza târziu sau la începutul serii, difuzează 2-3 picături de ulei esențial de Portocală sălbatică pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și a-ți da un boost de energie.

– Prepară-ți singur propriul lac de mobilier, combinând ulei de măsline, oțet și ulei esențial de Portocală Sălbatică într-o sticlă cu pulverizator, pentru a da viață obiectelor de mobilier din lemn. Vei elimina, astfel, praful care face mobilierul să pară monoton.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Portocală sălbatică în palme, alături de 1-2 picături de ulei de Mentă și 1-2 picături de ulei esențial de Tămâie, apoi masează ceafa cu acest amestec pentru a profita de proprietățile energizante ale sale.

– Dacă vrei să te simți energizat dimineața, adaugă câteva picături de ulei esențial de Portocală sălbatică la gelul tău de duș pentru o experiență revigorantă.

– Adaugă 1-2 picături de ulei esențial de Portocală sălbatică într-o capsulă vegetală și adiministrează intern în lunile reci pentru a contribui la susținerea unui sistem imunitar sănătos.

– Pune câteva picături de ulei de Portocală sălbatică în ceaiul tău preferat atunci când vrei să sprijini sistemul imunitar.

– Adaugă pur și simplu o picătură de ulei esențial de Portocală sălbatică într-un pahar de apă în fiecare dimineață, pentru a adăuga aromă și pentru a promova sănătatea generală.

– Fă-ți un unt de corp home-made cu unt de shea, ulei de cocos, ulei esențial de Portocală sălbatică, ulei esențial de Grapefruit și te vei bucura de o piele netedă câteva zile după ce aplici acest unt cu citrice.

– Mirosul proaspăt și dulce al uleiului de portocală sălbatică îl face un plus plăcut la orice produs de înfrumusețare de casă, așa că nu uita să adaugi câteva picături chiar și la un balsam de buze care va deveni astel mai hidratant.
– Folosește 2-3 picături de ulei esențial de Portocală sălbatică în smoothie-uri și piureuri, pentru a te bucura de aroma dulce a portocalei sălbatice.

Ulei esențial de Portocală Sălbatică doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Portocală Sălbatică

Uleiul esențial de Portocală sălbatică nu are numai utilizări nelimitate în rețete, produse de casă și o viață sănătoasă, dar se amestecă bine cu o mare varietate de uleiuri, pentru difuzare.
Pentru o aromă răcoritoare, amestecă uleiul esențial de Portocală sălbatică cu uleiurile de Mentă, Mentă Creață, Brad Duglas sau chiar cu amestecul doTerra Breathe.

Pentru a recrea mirosurile toamnei, amestecă uleiul esențial de Portocală Sălbatică cu uleiuri esențiale calde, picante, precum uleiul esențial de Scorțișoară, uleiul esențial de Cuișoare, uleiul esențial de Tămâie sau uleiul esențial de Cedru.
Când vrei să te bucuri de parfumurile primăverii în casa ta, amestecă uleiul de Portocală Sălbatică cu uleiuri de citrice și florale precum uleiul esențial de Lămâie Verde, uleiul esențial de Lămâie, uleiul esențial de Grapefruit, uleiul esențial de Ylang Ylang, uleiul esențial de Bergamotă și Citrus Bliss.

Ulei esențial de Portocală Sălbatică doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile. Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Descriere aromatică: dulce, proaspătă, de citrice
Metodă de colectare: presare la rece/stoarcere
Partea de plante: coaja de portocală sălbatică
Constituenții principali: limonen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 15 ml: conține 255 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?