Ulei esențial de Roiniță doTerra (5 ml)

Uleiul esențial de Roiniță este obținut prin distilarea cu aburi din frunzele și vârul plantei
Melissa officinalis, o plantă erbacee perenă cunoscută și sub denumirea de “balsam de lămâie”, care poate ajunge până la 45-60 cm înălțime.

Uleiul esențial de Melissa este rar, versatil și greu de produs. Parfumul său dulce și proaspăt, asemănător citricelor, conferă uleiului o aromă relaxantă și îl face să fie unul dintre cele mai rare dar și cele mai scumpe și mai apreciate uleiuri esențiale doTerra.

PREȚ FĂRĂ CONT DOTERRA : 178.67€
PREȚ DE MEMBRU:134€

Vrei sa beneficiezi de toate avantajele unui cont de membru doTERRA?

Vreau cont doTerra!

Ulei esențial de Roiniță doTerra – Descriere

Uleiul esențial de Roiniță do Terra este un ulei rar, prețuit de multe persoane pentru gama sa largă de utilizări și beneficii.
Asemeni altor uleiuri esențiale florale, uleiul esențial de Roiniță este un plus excelent în rutinele de îngrijire a pielii, datorită efectului său calmant și răcoritor asupra pielii. Cu toate acestea, uleiul esențial de Melissa este unic în rândul uleiurilor esențiale florale (și, în general, în categoria de uleiuri esențiale) pentru gustul său deosebit și aroma deosebit de liniștitoare.

Uleiul esențial de Roiniță conține puternice proprietăți calmante. Atunci când este utilizat aromatic sau local, poate contribui la promovarea sentimentelor de relaxare și poate ajuta la calmarea tensiunii și a nervilor.
Uleiul de Roiniță este, de asemenea, apreciat pentru aroma sa proaspătă, dulce și citrică.

În bucătărie, uleiul de Roiniță poate fi folosit pentru a da o aromă specială unei varietăți de alimente și băuturi diferite, precum ceaiuri, înghețată și unele preparate din pește.
Administrat intern, uleiul esențial de Roiniță poate susține unui sistem imunitar sănătos.
În plus, uleiul esențial de Roiniță conține proprietăți de curățare a suprafețelor.

Ulei esențial de Roiniță doTerra – Beneficii și Mod de utilizare

– Diluează o picătură de ulei esențial de Roiniță în 125 ml de lichid si vei beneficia de un sistem imunitar sănătos, unul dintre cele mai importante beneficii pentru sănătate ale uleiului de Roiniță.

– Pune 2 picături de ulei esențial de Roiniță într-o capsulă vegetală și ingereaz-o ca supliment alimentar. Vei profita astfel de beneficiile acestui ulei esențial pentru relaxare.

– Aplică 1-2 picături de ulei esențial de Roiniță în palme, pune mâinile peste nas și inspiră înainte de un discurs, de o prezentare sau de un moment important, când nu vrei ca nervii să îți strice marele moment. Uleiul esențial de Roiniță calmează tensiunea și nervii, fiind un aliat de nădejde în stări de anxietate.

– Adaugă 2-3 picături de ulei esențial de Roiniță în crema ta hidratantă obișnuită sau într-o sticlă de apă cu pulverizator și stropește-ți fața pentru un impuls revigorant. Vei avea astfel senzația de piele tânără, iar mintea ta va fi reîmprospătată.

– Masează 2-3 picături de ulei esențial de Roiniță pe frunte, umeri sau piept și lasă-ți mintea și corpul să se relaxeze cu puțin ajutor din partea acestui ulei, care te va ajuta să reduci sentimentele de stres și să promovezi bunăstărea emoțională.

– Difuzează ulei esențial de Roiniță în cameră înainte de a merge la culcare, pentru a crea un mediu relaxant care încurajează un somn odihnitor si sprijină sănătatea corpului.

– Pune 1-2 picături de ulei esențial de Roiniță sub limbă sau pe cerul gurii și apoi înghite, pentru a susține sistemul imunitar.

– Adaugă o picătură de ulei esențial de Roiniță în ceaiul de plante preferat. Savurează încet pentru a te bucura de o băutură caldă infuzată cu dulceață citrică, inspirând în același timp aroma calmantă.

– Dilueză 2-3 picături de ulei de Roiniță cu 5-10 picături de ulei de nucă de cocos fracționat și aplică pe picioare înainte și după sport pentru o aromă liniștitoare.

Ulei esențial de Roiniță doTerra – Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3-4 picături într-un difuzor la alegere.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Aplicare locală: Aplică una sau două picături pe zona dorită. Diluează cu un ulei purtător pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Uleiuri care se amestecă bine cu ulei esențial de Roiniță

Uleiul esențial de Roiniță se amestecă bine cu uleiurile esențiale de citrice, precum și cu uleiurile esențiale doTerra On Guard, și cu uleiurile de Mușcată, de Levănțică, de Trandafir, de Busuioc și de Tămâie, atunci când este folosit pentru difuzare.

Ulei esențial de Roiniță doTerra – Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, stai de vorbă cu medicul înainte de a folosi uleiul esențial. Evită contactul cu ochii, urechea internă și zonele sensibile.

Descriere aromatică: citric, erbaceu
Metodă de colectare: distilare cu abur
Partea de plante: frunză/vârf
Constituenții principali: geranial, germacren, neral, β-cariofilen
Porția de servire: 1 picătură
Un flacon de 5 ml: conține 85 de picături

Furnizor: import USA, doTerra LLC 389 South West Pleasant Grove UT 84062.

Toate produsele doTerra sunt Certificate în USA cu Certificat cu grad terapeutic pur.
* Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Consultă medicul înainte de utilizare. Dacă ai alergie la oricare component din compoziție, nu folosi acest produs.

Vrei să achiziționezi uleiurile esențiale sau produsele doTERRA?

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor de la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.
Creându-ți un cont de membru (client) doTERRA ai o mulțime de avantaje:Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS fractionate coconut oil si capsule vegetale

  • Reducere 25% încă de la prima cumpăratură.
  • Programul de loialitate LRP cu acumulare de puncte
  • Promoții lunare (produsul lunii gratis).
  • Avantaj client NOU: iti oferim GRATIS ulei de cocos fractionat si capsule vegetale
  • Asistență personală în utilizarea uleiurilor esențiale doTERRA.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii membru doTERRA.

De ce sa imi fac cont doTERRA?